Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Έξι φορές

Έλεεν μου μια φίλη μου ότι της έλεεν μια φίλη της ότι διάβασε κάτι που είπε κάποιος ότι ερωτευόμαστε μόνο έξι φορές στη ζωή μας άρα πρέπει να διαλέγουμε σοφά.

Χμφ. Άμα κάτσω με τον εαυτό μου τζαι τα λοαρκάσουμε, έχουμεν πρώτη φορά στα 15 τον συμμαθητή απωθημένο, πλατωνικός έρωτας που δεν οδήγησε πουθενά άμα βρεθούμε τυχαία κάμνουμε ότι δεν γνωριζόμαστε τζαι δεν ξέρω καν γιατί.

Δεύτερη φορά στα 19 ο μεγάλος μου φοιτητικός έρωτας που για τζείνον διάβαζα Πολυδούρη τζαι έκοφκα τες φλέβες μου μεταφορικά όσο πλατωνικός ήταν τζαι ο έρωτας τζαι ο οποίος ευτυχώς εν που άλλη χώρα έτσι θα είναι μεγάλη γκαντεμιά αν τον πετύχω οπουδήποτε γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αν τον δω μετά από τόσα χρόνια. 

Τρίτη φορά στα 25 ο κεραυνοβόλος έρωτας που τη δική μου μόνο πλευρά που οδήγησε σε μελοδραματικές εξάρσεις ανάγνωσης Πολυδούρη για να καταλήξει χρόνια μετά στο κοντινότερο που θα έχω ποτέ σε άντρα της ζωής μου αφού είμαστε κάτι σαν Kevin Spacey Rebecca Romin στο House of Cards, μόνο που οι δικές μας φιλοδοξίες δεν είναι να καταλάβουμε τον Λευκό Οίκο αλλά να βρούμε έναν άντρα να μας αγαπά τζαι να τον αγαπούμε τζαι να καταλάβουμε τι σκατά κάμνουμε με τη ζωή μας.

Τέταρτη φορά στα 35 κάποιος αρκετά χρόνια μικρότερος μου ο οποίος προτίμησε κάποια αρκετά χρόνια μικρότερη του τζαι βρέθηκα να τραγουδώ η σαραντάρα ίσον με δύο εικοσάρες γεγονός που με οδήγησε σε μια κρίση ταυτότητας τζαι κρίσεις πανικού θα πεθάνω ένα πένθιμο του φθινόπωρου δείλι τζαι θα με φάει ο σκύλος μου, σκέψεις που με οδήγησαν να αδράξω τη μέρα τζαι διάφορα τέτοια που μόνο άμα τα χρειαστείς τα καταλαβαίνεις οπότε χρωστώ τους τζιόλας κατά κάποιο τρόπο.

Είναι κάπως παράξενο άμα σκεφτείς πως δεν είχα σχέση με όσους ερωτεύτηκα τζαι δεν ήμουν ερωτευμένη με όσους είχα σχέση. Περιμένοντας γνωμάτευση από τους ειδικούς, αναρωτιέμαι αν θα γνωρίσω ποτέ κάποιον τον οποίο θα ερωτευτώ τζαι θα με ερωτευτεί τζαι θα έχουμε τζαι σχέση τούτες τες δύο φορές που μου έμειναν να ερωτευτώ όπως μου είπε η φίλη μου που της είπε η φίλη της για να προκύψει η αφορμή για το ποστ.  


Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

Oh my Love_ The Senior and Underage Edition

Είναι σχετικό το πόσο παλιά θεωρείται μια ταινία. Για κάποιους παλιά ταινία μπορεί να είναι μια προπέρσινη ενώ για άλλους μια βωβή ταινία του Charlie Chaplin.

Εξαρτάτε τζαι πότε θα τη δεις, στες πάνω από τριανταετία, οι ηθοποιοί από νέοι γίνονται μεσήλικες τζαι μετά γέροι στο δικό σου lifetime τζαι αν εν τυχεροί εν ακόμα ελκυστικοί, ενώ αν είχες δει πριν από δέκα χρόνια μια ταινία με ένα χαριτωμένο παιδάκι που μπορεί να σου ξυπνά τα μητρικά σου ένστικτα εν το πιστεύκεις σήμερα πως σου ξυπνά άλλα ένστικτα. 

Δύο παραδείγματα ακολουθούν. 

Δεν πειράζει που μοιάζω με μέλος των 1 Direction, έσασα τωρά.


Έλιωσα... [ατάκα από Ουφ!]


Κόψετε τες μαλακίες, τζιαμέ που είσαι ήμουν τζαι δαμέ που είμαι θα έρτεις.


Εν τζαιν απειλητικά που το είπα.


Ααααχ βάσανα!


...και σκέψεις.


Γδύσου!


Εν να πάμε φυλακή. [ατάκα από Ουφ!]


Όσο με είδατε με είδατε, θα μεταμορφωθώ σε Beast τωρά αν είναι δυνατόν!


Beast είπαμε όχι κουφεττούα, ήρεμα με το Photoshop!


Έλα να σου σάσω τη φατσούα σου.


Εννά παιχτώ δαμέ που έμπλεξα.


Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Βογκητά

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ άμα είμαι κουρασμένη ή αγχωμένη παίρνω βαθιές ανάσες τζαι αφήνω βαθιούς αναστεναγμούς για να ελευθερώσω ένταση, να πάει αέρας στον εγκέφαλο, να φέρω τα μίλλια μου. Τούτο κάμνω το με την μεγαλύτερη απόλαυση άμαν είμαι απλωμένη στο κρεβάτι, τίποτε όμως δεν με εμποδίζει να το κάμω ακόμα τζαι όταν είμαι σε μέρος με πολλή κόσμο, όπως στη δουλειά ας πούμε.

Τι πιο αγχωτικό τζαι κουραστικό από το να έσιεις να παραδώσεις δεν θα σας πω τι μέσα σε δύο μέρες τζαι κάθε μέηλ με συμπληρώματα που έρχεται να σε φτάνει στα όρια της απόγνωσης; Ένας συνάδελφος μου είπε ότι σε κάποια φάση έγραφε μια πρόταση τζαι έμεινε πέντε λεπτά να τη θωρεί γιατί ξέχασε το νόημα της, είχα πάθει ακριβώς το ίδιο πράμα, ξέρεις τι είναι να βλέπεις ένα κείμενο όι σαν κείμενο αλλά σαν παράξενα τζαι ακατανόητα σχήματα;

Άρχισα λοιπόν τους αναστεναγμούς. Βαθιές ανάσες που απελευθέρωναν μικρά βογκητά ανακούφισης από την ένταση. Απόλαυση τζαι χαλάρωση μέχρι που μου έκαμε παρατήρηση ο συνάδελφος στο διπλανό πως-τα-λένε-αυτά-τα-γραφεία-που-μας-χωρίζει-ένα-κάτι.

Ο τύπος είναι ότι πιο στερεοτυπικό έσιει να προβάλει η χώρα του όσον αφορά τη δουλειά, όσες φορές συνεργαστήκαμε είναι σαφής τζαι ξεκάθαρος, θέλει τζείνο που θέλει τζαι ευτυχώς ξέρει τι θέλει τζαι χρησιμοποιεί το χιούμορ για να κρύψει κάποια δείγματα αυταρχικότητας που μπορεί να διακρίνω λόγω προκατάληψης. Επιπλέον, αρέσκει μου πολλά αλλά επειδή εν κούκλος τζαι σιγά μη του αρέσκω, κρατώ ένα επίπεδο αυστηρότητας, αδιαφορίας τζαι επαγγελματισμού.

Τζαι μέσα σε τούτο το πλαίσιο, γυρίζει τζαι λέει μου γελώντας πως αναστενάζω πολλά τζαι άρχισε να αναστενάζει με θηλυπρέπεια θέλοντας να μου δείξει τι εννοεί γιατί νόμισε πως δεν κατάλαβα τι εννοεί ενώ εγώ έκαμα πως δεν κατάλαβα πρώτον για να μεν λιποθυμήσω από τη ξεφτίλα τζαι δεύτερον για να σκεφτώ κάτι έξυπνο να πω που σιγά μεν σκεφτόμουν οτιδήποτε μετά που τον έβλεπα να με μιμείται τζαι να γελά.

Τζαι μέσα σε τούτα ούλλα το μόνο που κράτησα ήταν το ότι με έκαμνε να φαίνομαι πολλά σέξι αλλά δεν ξέρω αν με έκαμνε έτσι επειδή με θεωρεί σέξι ή επειδή τον θεωρώ εγώ σέξι.