Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

How to be single λαλεί η άλλη, επεισόδιο πέμπτο

Με το επεισόδιο τέσσερα φκαίνουμε σχεδόν θκυο μήνες αλλά εν έχουμε σχέση, ούτε καν εμιλήσαμε για σχέση ή αποκλειστικότητα. Εν σε κάποια φάση της ζωής του που εγώ εν θέλω να μπω προς το παρόν αλλά ούτε το αποκλείω ακόμα για κάποια στιγμή στο μέλλον οπότε εν λαλώ τίποτε τζαι εν το σταματώ. Εν το σταματώ επίσης επειδή αρέσκει μου πολλά. Τζείνος εν ξέρω γιατί εν το σταματά, αλώπως αρέσκω του παραπάνω από ότι η ανασφάλεια μου πιστεύκει. 
 
Πρόσφατα έμαθα τυχαία τζαι χωρίς τζείνος να το ξέρει, ότι φκαίνει τζαι με άλλες τζαι η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω τα κλάματα, η δεύτερη να του κρούσω το σπίτι τζαι η τρίτη να δω τα πράματα στες πραγματικές τους διαστάσεις τζαι να αρκέψω τζι εγώ να φκαίνω με άλλους. 
 
Έτσι επροέκυψε το επεισόδιο πέντε. 

Στες φωτογραφίες ήταν όπως το μοντέλο τζαι που εδώσαμε ραντεβού επερίμενα να εμφανιστεί ο γείτονας του, ένας ανιψιός του, ο τζύρης του, οποιοσδήποτε άλλος εκτός που το μοντέλο στες φωτογραφίες τελικά όμως ήρτεν τζείνος τζαι ήταν τζαι ακόμα πιο όμορφος που κοντά. Είσιε πλάκα, η κουβέντα ετζύλαν, ήβραμε διάφορα κοινά.
 
Το κουσούρι όμως εν άρκησα να το ανακαλύψω, ο τύπος εν θεούσος τζαι η θρησκεία του επηρεάζει ούλλες τες πτυχές της ζωής του. Τα μισά πράματα που τζείνα που ελέαμε είχαν να κάμουν με τη θρησκεία τζαι ελάλεν μου ιστορίες της πίστης του για τες οποίες του ελάλουν ότι εν πολλά όμορφες ιστορίες αλλά μόνο ιστορίες. Εγέλουν που τα επίστευκε τζαι εφαίνετουν μου αφελής αλλά ελάλεν μου ότι σέβεται την διαφορετική μου άποψη. Η θρησκεία μέσα στην οποία εγεννήθηκα από ότι μου είπε, εν συμβατή με τη δική του τζαι θέλει να με ξαναδεί. 
 
Εγώ όμως εν θέλω να τον ξαναδώ τζαι είμαστε τωρά στη φάση που ο τύπος στέλνει μου ανατολές με καλημέρα κάθε πρωί τζαι ηλιοβασιλέματα με καλησπέρα κάθε απόγευμα τζαι λαλεί μου κάθε νύχτα να πάω που σπίτι του τζι εγώ εν του το κόφκω επειδή θα θέλω έναν γυμνασμένο ώμο να κλάψω όταν με παρατήσει το επεισόδιο τέσσερα.