Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Τυχαία αγάπη

Την πρώτη φορά που ο Γουές είπεν μου ότι με αγαπά έβαλα του τες φωνές τόσον άγρια που μου είπε μετά ότι εφοάτουν ότι εν θα του ξαναμιλήσω. Την δεύτερη φορά που μου το είπε, δειλά δειλά τζαι με μιαν ανάσα που ίσια που ακούστηκε, εκοίταξα τον με ένα τρομοκρατημένο ύφος σαν να τζαι είσιεν μόλις πει ότι ήταν ζωσμένος εκρηκτικά. Έσωσεν με το ότι το είπε την ώρα που εκατέβαινε που το τρένο τζαι εκλείσαν πίσω του οι πόρτες, αλλιώς ήταν να του έλεα ότι τζαι εγώ αγαπώ τον τζαι δεν ήμουν έτοιμη.

Όταν τελικά είπα του το, εξεκινήσαμε να το λαλούμε συνέχεια, καλημέρα αγαπώ σε, καληνύχτα αγαπώ σε, είμαι στη δουλειά τζαι πνίγομαι αγαπώ σε, πώς ήταν το μίτινγκ σου αγαπώ σε. Εν ωραίο, αλλά θυμούμαι τον πρώην που μου έστελνε δεκαπέντε εμότζι με φιλιά τζαι καρδούλες με κάθε μήνυμα, ακόμα τζαι όταν ήταν μες το τρένο τζαι έρκετουν να με χωρίσει (yep).

Στη βόλτα μας στο πάρκο σήμερα, εν θυμούμαι πώς το έφερε η κουβέντα τζαι ερώτησα τον αστεία αν απορεί πως μια όμορφη τζαι έξυπνη γυναίκα σαν εμένα ερωτεύτηκεν τον τζαι απάντησε ναι, απορεί. Είπα του ότι τον αγαπώ, είπεν μου ότι με αγαπά, ερώτησα τον αν με πιστεύκει όταν του λέω ότι τον αγαπώ, είπεν ναι, ερώτησεν με αν τον πιστεύκω όταν μου λέει ότι με αγαπά, είπα ναι.

Συζητούμε συχνά για τον τρόπο με τον οποίο εγνωριστήκαμε, με ένα ύφος σαν να μεν πιστεύκουμε την τύχη μας. Τζαι εθκιάβασα αρκετόν Κούντερα στα νιάτα μου για να με τρομοκρατεί τούτη η τυχαιότητα τζαι αν δεν ήταν τζείνος τζαι ήταν κάποιος άλλος τζαι αν δεν ήμουν εγώ τζαι ήταν κάποια άλλη τζαι αν βρεθεί δίπλα που καμιάν άλλη σε μιαν άλλη παμπ τζαι ερωτευτεί την, τζαι αν βρεθώ δίπλα που κανέναν άλλον σε μιαν άλλη παμπ τζαι ερωτευτώ τον, πού εν να πάει τούτη ούλλη η αγάπη που λαλούμεν ότι έχουμε for each other? 

 

6 σχόλια:

  1. τι; πώς; πότε;
    καρδούλες και εμότζις και από όλα!
    μεν σκέφτεσαι το πάρακατω και το πως και το γιατί και τι εννα γίνει. επικεντρώθου στο τώρα επειδή το τώρα σου εν που τα πιο γλυκά και όμορφα και ζηλευτά! φτου φτου φτου
    Μπεατρίξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ευχαριστώ για τα ωραία σας σχόλια, είδα το μήνυμα σου στο προηγούμενο ποστ, Μπεατρίξ <3

      Διαγραφή
  2. Όμορφα! Δεν τον αντέχουμε τον παραλογισμό! Αλλά και πάλι η αγάπη αργεί για να πεις πως είναι τόσο τυχαία.
    Ριτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Αν ήσουν άλλος, κάποιος άλλος δεν θα ήμουν μαζί σου εγώ. Δεν θα'σουν άλλος, κανένας άλλος, αφού σε έχω διαλέξει εγώ."
    Moonlight

    ΑπάντησηΔιαγραφή