Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Το ΄μαθα κι αυτό

"Τα αστεία που παραπέμπουν σε χιούμορ Τσάρλι Τσάπλιν μόνο αδιαφορία μπορούν να προκαλέσουν εν έτει 2009. Δεν το εντοπίζω, το ξεκαρδιστικό στον Μπάτσο, δεν το εντοπίζω."
TvMania page 22
.....ωχ το μάτι μου έπρεπε να είναι ο τίτλος.....
Και δεν εντοπίζω τι θέλει να πει το σχόλιο, δεν εντοπίζω.....
Προσπερνώ "τα αστεία που παραπέμπουν σε χιούμορ Τσάρλι Τσάπλιν" (!) δύο φορές έχω δει τη σειρά και δεν μπορώ να κρίνω, μπορεί να παραπέμπουν. Δεν θα σχολιάσω καν ότι οι περισσότερες ταινίες του Τσάρλι Τσάπλιν ήταν silent έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσουμε κανένα Σωτηράαακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.
Θα σταθώ στο ότι "μόνο αδιαφορία μπορούν να προκαλέσουν εν έτει 2009."
Χμμμμ...... ποιος είναι ο Τσάρλι Τσάπλιν; Ένας ασήμαντος ηθοποιός, σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης και μουσικός που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1889, πέθανε τα Χριστούγεννα του 1977 και στο ενδιάμεσο δημιούργησε εκείνη την φιγούρα με το καπέλο και το μπαστούνι που όλο και κάπου θα την έχει πάρει το μάτι σου, ακόμα και αν η αγαπημένη σου ταινία είναι το Κωδικός Πιπίλα!
Μόνο αδιαφορία μπορεί να προκαλέσει, γι αυτό το City Lights όχι μόνο ανακυρήχθηκε από το American Film Institute αλλά και ίσως είναι η καλύτερη ρομαντική κομεντί από καταβολής κινηματογράφου.
Μόνο αδιαφορία μπορεί να προκαλέσει γι αυτό υπάρχουν όλες του οι ταινίες σε dvd, πιο επίκαιρες σήμερα από ότι ήταν πριν ογδόντα χρόνια που πρωτοκυκλοφόρησαν.
Μόνο αδιαφορία μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο σχόλιο γι αυτό άδικα νευρίασα!

4 σχόλια:

  1. Μα εν το TV mania που έγραψεν έτσι πράμα; Έμεινα! Οκ, μπορεί να εμίλαν για τα προσωπικά του γούστα ο δημοσιογράφος, αλλά μιλούσε για την αρχή του βουβού κινηματογράφου και την αρχή της κωμικοτραγωδίας σε όλο τον κόσμο! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υποθέτω ότι εννοούσε ότι είναι εκτός εποχής but still...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ναι το διαβασα και γω αυτο και δεν ηξερα τι να σκεφτω..
    τι εννοει ο "ποιητης" οτι ο τσαρλι τσαπλιν ειναι ξεπερασμενος; οτι δεν ειχε το επιπεδο των κυπριακων κωμωδιων; μπραβο παντως που ξερει ο "ποιητης" ποιος ειναι ο κυριος τσαπλιν γιατι εμεις φαινεται οτι αγνοουμε! :Ρ

    ωρες-ωρες αναρωτιεμαι αυτους τους δημοσιογραφους που προσλαμβανουν τους ελεγχουν καθολου αν εχουν καποια στοιχειωδη παιδεια; (προσοχη οχι εκπαιδευση αλλα παιδεια, εχει διαφορα) και οταν τα γραψουν τα μαργαριταρια τους μετα τα κοιταει και κανενας; ή απλα δημοσιευονται γιατι ειναι καρατσεκαρισμενο το επιπεδο;

    τα νευρα μου, τα χαπια μου κι ενα ταξι να φυγω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Triolouin ούτε κι εγώ το πίστευα.... το κοίταξα, το ξανακοίταξα, σκεφτόμουν δεν μπορεί, Στάθης Ψάλτης γράφει, δεν μπορεί να γράφει Τσάρλι Τσάπλιν.... κι εγώ τον λατρεύω :-)

    ρίτσα ναι, και βρήκε το πιο ταιριαστό όνομα να αναφέρει ;-)

    Dorothea κι εγώ αναρωτιέμαι.... απλά πετάμε ένα όνομα και όποιον πάρει ο χάρος, αυτό μοιάζει να έγινε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή