Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Η οικογένεια του κυρίου Επαμεινώνδα και Ευλαμπίας Σπαρσαρχίδη από τα νεόπλουτα προάστια της Λευκωσίας ζητά να εργοδοτήσει οικιακή βοηθό που θα διαμένει στο σπίτι του εργοδότη, και θα έχει την ευθύνη γενικής καθαριότητας της οικίας. Η οικογένεια έχει τρία παιδιά ηλικίας 12, 9 και 4 χρόνων τα οποία θα φροντίζει. Θα πρέπει να επιβλέπει την σεξουαλική ζωή του δωδεκάχρονου, να διαβάζει στο εννιάχρονο και να μαθαίνει βιετναμέζικα στο τετράχρονο. Επίσης, θα έχει την ευθύνη για το μαγείρεμα, πλύσιμο, σιδέρωμα και καθάρισμα του σπιτιού. Στο σπίτι υπάρχει κήπος τον οποίο θα φροντίζει. Στον κήπο υπάρχει σκυλόσπιτο με σκύλο τον οποίο θα πρέπει να ταΐζει, να βγάζει βόλτα, να λούζει και να καθαρίζει από τα τσιμπούρια. Στην άλλη πλευρά του κήπου υπάρχει γκαράζ με τρία αυτοκίνητα, από τα οποία είναι υποχρεωμένη να πλένει μέσα έξω μόνο τα δύο, το τρίτο, ένα Porsche Cayenne θα το βλέπει μόνο από μακριά. Οι όροι εργασίας είναι αρκετά καλοί, για βιετναμεζούα που ήρτε στη Κύπρο να φάει ένα πιάτο φαί και να δει πως ζουν οι πολιτισμένοι άνθρωποι. Μισθός όχι χαμηλότερος από 283 ευρώ (9.43333333 την ημέρα), καθαρά κάθε μήνα, αλήθεια, θα σε πληρώνουμε με καινούργια ευρώπουλα (ένα των διακοσίων, ένα των πενήντα, ένα των είκοσι, ένα των δέκα, ένα κέρμα των δύο ευρώ και ένα του ενός) για να κάμνεις χαρά! Προσφέρεται δωρεάν διαμονή (στην αποθηκούα κάτω που την σκάλα, έχει και ένα μικρό παραθυρούι που βλέπει στη τουαλέτα, χλιδή!), ιατροφαρμακευτική κάλυψη (ειδική πρόνοια για ψυχίατρο δεν προβλέπετε) και κοινωνικές ασφαλίσεις.

Οι ενδιαφερόμενες παρακαλώ όπως αποτείνονται στο 99 123 456

Κουίζ:
ποια από τα πιο πάνω είναι αληθινά και ποια τα δημιούργησε η αρρωστημένη μου φαντασία;

9 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑ Sike, ήταν να πω κάτι ανάλογο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως εχω την εντυπωση οτι ειναι ολα αληθεια εκτος τα ονομα τους.Ατε και τα καινουρια ευρωπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tis kiriakes repo kai dwrean santouits xam - tiri gia ekdromi ston kipo. kata tin epistrofi plisimo tou pezodromiou mprosta apo tin oikia me mpetantin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δικαιο ναι! υπάρχουν όμως και βιετναμεζούες που ζουν καλύτερα που τους μαστόρους τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ah! The Cypriot dream....
    Η τέλεια οικογένεια (ψυχολογικά βίρρα αλλά ο κόσμος θωρεί ότι είμαστεν τέλειοι) τζιαι η βιετναμέζα που φροντίζει για ούλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο μισθος....είναι αλήθεια...
    για να έχεις χρήμα σήμερα...ή θα πρέπει να δουλεύεις σαν δουλάρα...
    ή να πληρώνεις σαν σκρουτζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όποιος ανοίξει μια εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας θα βρεθεί μπροστά σε ανάλογες αγγελίες.. αν κι όχι τόσο ειλικρινέστατες..

    πόσες φορές άλλωστε δε βλέπουμε τα εν λόγω κορίτσια να βγάζουν βόλτα το σκύλο και το μωρό της οικογένειας μαζί; εδώ στη γειτονιά μου πάντως το βλέπω καθημερινά. και πόσες φορές δεν ακούμε κουβέντες και παράπονα από τις "καλές" και χουβαρτούδες μάνταμ που τις βασανίζουν οι απαίδευτες δουλάρες(άλλως μαυρούες) τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαίρες Παναγιωταρέες σε ασιατική βερσιόν...
    είναι αλήθεια περισσότερα από τα μισά... και ο μισθός, 283! θα σπάσω πως τον υπολόγισαν με τόση ακρίβια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή