Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Αρνιά

Σήμερα το πρωί μια κοπέλα ήρθε χαλαρά και στάθηκε από την άλλη πλευρά της ουράς που στεκόμασταν έξι εφτά άτομα. Μέχρι να ανοίξει η υπηρεσία που περιμέναμε σχολίαζε με τον δεύτερο της ουράς τις υπαλλήλους που έβλεπε μέσα από το τζάμι, δες τι ώρα έρχονται, δες που θέλουν να φτιάξουν και το γαλατάκι τους πρώτα, δες που όλο παράπονα είναι και είναι και κυβερνητικοί υπάλληλοι κλπ ωραία που κανέναν δεν ευχαριστούσαν πρωί πρωί!

Η ιδιοφυία της όμως φάνηκε όταν επιτέλους άνοιξε η πόρτα: μπήκε φουριόζα πρώτη πρώτη, έκανε τη δουλειά της και οι υπόλοιποι μα… μα…. μαννοί μείναμε να την κοιτάζουμε με ανοικτό το στόμα και επιτιμητικά βλέμματα…

Κανένας δεν είπε τίποτα, ούτε κι εγώ βέβαια… φαινόταν τύπος που μπορεί να έδερνε κιόλας!!!

7 σχόλια:

 1. Ο τίτλος της ανάρτησής σου τα λέει όλα. Όσο τους αφήνουμε να περνούν, τόσο το χειρότερο για εμάς!
  Εν δύσκολο, ξέρω το, αλλά κάποιος πρέπει να τους βάλει στη θέση τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εθύμησες μου τζιήνο το επισόδειο του mr bean που πάει στα sales, ούλλοι στέκουνται ουρά έξω που το κατάστημα, τζιαι τζιήνος έστησε ενα sleeping bag στην είσοδο με κάμποσες φούσκες μέσα.
  Κατά τα αλλα συμφωνώ με την πουπάνω μου.
  -hello πουπάνω μου how are you?! :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. θρασύδειλη...ή θρασύτατη;
  για μπάτσες πάντως σίγουρη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ahaha....ekame sas tin me tropo!!!Ethimise mou mia kouventa prin poli kero...epie mia gnosti mas sta Londina k ithele na paei sto madame idee kosmo arketoo aloi me tis efimerides tous kati na perimenoun ala en ekatalave oti itan oura...paei k stekete i diki s proti proti...k girizi k leei ts o egglezos an en kiprea! H apotheosi...erotisen to pothen to katalave...k ipe ts pu en 3eris na stekese stin ora k edi3e tis tin ora!!!:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. το λάθος που κάνουμε όλοι είναι που αφήνουμε τέτοια άτομα να συμπεριφέρονται έτσι. ένας να βρεθεί να τους πει κάτι να δεις που δεν θα συμπεριφέρονται έτσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Eólica και Mana, συμφωνώ, ένα άτομο να βρεθεί να τους ξεχέσει να δω αν τολμήσουν να το ξανακάνουν!!!

  Αχάπαρη, mr bean θεός!!!!!

  Γλαύκη, θρασυτάτη για μπάτσες!!!

  nekat0meni :-)))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μου'χει τύχει κι έχω τσακωθεί με τέτοιου είδους άτομα. Όταν δω τέτοιες συμπεριφορές αντιδρώ αλλιώς αισθάνομαι μ*λ*κ*ς μετά συγχωρήσεως.
  Γι'αυτήν έχω να πω ότι βρίσκει και κάνει. Αν μιλούσε ένας από σας θα αντιδρούσαν κι άλλοι σίγουρα. Άρα με τη σιωπή σας την αφήσατε να κάνει ό,τι θέλει και μπράβο της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή