Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Σκόρπιες σκέψεις της μεγάλης κούρασης

Το δεκάχρονο που γκαρίζει 24/7 στην αυλή επειδή οι γονείς του δεν θέλουν να τους ενοχλεί στο σπίτι, μου προκαλεί φαντασιώσεις, κάποιος να βγει μια μέρα στο μπαλκόνι, να σημαδέψει με το κυνηγετικό και να το πυροβολήσει στο κεφάλι.

Αυτοί που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα και νομίζουν ότι έχουν πάντα δίκαιο εκνευρίζουν πάρα πολύ εμάς που όντως τα ξέρουμε όλα και, ας το παραδεχτούμε, έχουμε πάντα δίκαιο!

Υπάρχουν δεκαπεντάχρονες που τους αρέσει ο Μπουγιούρης! Δηλαδή υπάρχουν δεκαπεντάχρονες που βλέπουν τα Μυστικά της Φεγγαρόπετρας;! Σε ποιο πλανήτη ζουν;!

Αυτές οι θέσεις για παρκάρισμα που είναι γαλάζιες και έχουν ένα περίεργο άσπρο σηματάκι στη μέση είναι θέσεις μόνο για πολυτελή αυτοκίνητα;

Τα χαρτώματα, είναι αυτό το δρώμενο που ένας άντρας και μια γυναίκα βάζουν τα καλά τους, στήνονται σε μια εξέδρα με τους γονιούς, τα αδέλφια και τους κολλητούς τους και περνά κόσμος και τους δίνει λεφτά; Χμμμμ…

Οι γυναίκες άνω των 45 που βάζουν στρασάκια, λουλουδάκια και πεταλουδίτσες στα νύχια τους, τι και με τι ακριβώς σκέφτονται;

Γιατί η hemnes συρταριέρα με 3 συρτάρια 129 ευρώ στη σελίδα 183 του νέου καταλόγου του ΙΚΕΑ είναι πιο ψηλή από τον χώρο κάτω από το παράθυρο μου γμ τα σουηδικά γονίδια γμ;!

Υπάρχει κάποιος μεταφυσικός λόγος που κάθε μέρα είναι χαρά θεού στα μέσα του Οκτώβρη αλλά κάθε Σάββατο θυμάται ο καιρός ότι είναι φθινοπωρινός και συμπεριφέρεται ανάλογα;

Σκεφτήκατε καμιά φορά πόσες πληροφορίες ξέρει για εμάς ο τραπεζικός υπάλληλος που μας εξυπηρετεί; Πρώτα από όλα ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας. Πως λένε τη μάνα μας, τον πατέρα μας, που γεννηθήκαμε και oh my god πόσο χρονών είμαστε. Μετά διεύθυνση και τηλέφωνο. Που εργαζόμαστε και ποιες ώρες λείπουμε από το σπίτι. Πόσα ακριβώς χρωστάμε και πόσα έχει ο τραπεζικός μας λογαριασμός. Οικογενειακή κατάσταση και τι χρώμα βρακί φοράμε. Ακόμα δεν κατάλαβα αν ο σημερινός με φλέρταρε άτσαλα ή αν ήταν psycho!

Τα ζωάκια δεν αντιδρούν όπως τα καρτούν. Τα καρτούν σχεδιάστηκαν να αντιδρούν όπως τα ζωάκια. Γράψε το τώρα εκατό φορές!

Το γλυκό πουλί της νιότης πόσο γλυκό ήταν τελικά; Και κυρίως, πόσων χρονών;

Πήγα μια φορά στο χωριό της μάνας μου στο Βαρώσι, μια φορά στο μοναστήρι του Αποστόλου Αντρέα και μια φορά βόλτα στη Κερύνεια και μάλιστα έδωσα λεφτά και μπήκα στο κάστρο. Ακυρώστε με!

Το σουπερμάρκετ της γειτονιάς μου άλλαξε ταυτότητα. Έβαζε που έβαζε τα σκυλάδικα πρωί πρωί τώρα άρχισε να μαζεύει και τον ανάλογο κόσμο. Λεοπαρδαλέ μίνι, ψηλοτάκουνα και μαλλί αφάνα 80’s σε λίγο θα αρχίσουν να χορεύουν τσιφτετέλι πάνω στη στοίβα με τις προσφορές 3 λίτρα pepsi + 1 free!

Έκατσα να δω Το Νησί και έκλαψα με μαύρο δάκρυ. Μια κωλοσειρά είπα να κάτσω να δω και μου προέκυψε δράμα… παίζει καμιά καλή κωμωδία φέτος ή είναι όλες δράμα;

Ο Βασίλης (ένας είναι ο Βασίλης Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε) γιατί θέλει σαράντα ευρώ το κεφάλι σε εκείνο το κυριλέ καφέ; Από τα παγκάκια στον πεζόδρομο απέναντι ακούγετε; Το δοκίμασε κανένας;

Αν πάθω υπερκόπωση θα μπορώ να χρησιμοποιώ το laptop και να γράφω στα blogs?

Αφιερωμένο στο αδεσποτούλι

18 σχόλια:

  1. οι οι , ήταν που τα πιο καλά σου τούτο!!

    εκεί με τη συρταριέρα στο νέο κατάλογο ταυτίστηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή καλή....
    πάντως για βασίλη έρχομαι να το δοκιμάσουμε γιατί 40 ευρά δεν τα έχω σόρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επαρακάμαν το στην Κύπρο με τα εισητήρια, έλεος !Δαμέ πάεις στο Μέγαρο με δεκαπέντε ευρώ (τζιαι εγώ γκρινιάζω ότι εν πολλά)
    Ωραίον ποστ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχω απαντήσεις για πολλά αλλά θα πω μόνο ένα. Internet banking τζαι κανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τα χαρτώματα εκαταργηθηκαν πριν χρόνια. Γιαυτό εχασε τζιαι ο γάμος το βαθύτερο του νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όμορφο ποστ, εμπνευσμένο αλλά ακυρώνεσαι τζαι ξέρεις το λόγο, είπες τον μόνη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ μου άρεσε το ποστ σου, ουφ γέλασα και είναι δύσκολοι καιροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έτσι μπράβο βρε ουφάκι χώστα! :)

    ο Βασίλης πρέπει ν'ακούγεται γιατί στο ράδιο πήραν και παραπονιουνταν οι γείτονες ότι δεν μπορούν να τσοιμήσουν τα κοπελούδκια τους γιατί τραγουδούσε από τις 9 ως τις 1.30 το πρωί. άρα πήαινε νωρίς να πιάσεις καλό παγκάκι! :))

    καλό σ/κ από τώρα για να πάρουμε θάρρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι γυναίκες άνω των 45 που βάζουν στρασάκια, λουλουδάκια και πεταλουδίτσες στα νύχια τους, τι και με τι ακριβώς σκέφτονται;

    usually en divorced kai psaxnonte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.Εσκουλλήσαν με τα νεύρα όταν άκουσα για τον Βασίλη. Επειδή εν παττισμένοι τζείνοι να την φάμε εμείς? Εν καλές και οι συναυλίες του καλοκαιριού για μας!!

    2. Τα χαρτώματα εν για συγκομιδή χρημάτων που γίνονται.

    3. Επήα κι εγώ στα κατεχόμενα 2 φορές, ήπια κι έναν καφέ μάλιστα. Άτε shoot me, είμαι προδότισσα και φιλότουρκη και εν αγαπώ την Κύπρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το γλυκό πουλί της νιότης ελπίζω να είναι νέο τουλάχιστον μέχρι τα σαράντα, να το προλάβω ακόμα λίγο τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρίτσα ε, μα! τόσο ωραία, κόκκινη, θα έβαζα μέσα ένα σωρό πράματα, δεν λέει να περισσεύει δέκα πόντους πάνω από το παράθυρο :/

    Moonlight κόπιασε, τη Παρασκευή εκεί θα είναι στα ψηλά κι εμείς από κάτω να τον ακούμε...

    μαθητούδι εδώ είναι χάλια η κατάσταση! με δεκαπέντε ευρώ δεν βλέπεις κανέναν!

    Pasxalina :-)

    Mana κάποτε χρειάζεται να περάσεις και από την τράπεζα όμως :-(

    Αχάπαρη τα χαρτώματα στην εκκλησία. γιατί τα "σας προσκαλούμε στο πάρτυ της συγκομιδής χρημάτων για τα καλούπια του τριώροφου" καλά κρατούν! με ποιο τρόπο έχασε ο γάμος το βαθύτερο του νόημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κκουλλά :-(

    Estrella :-)

    DaisyCrazy ωραία νέα :-) εκτός κι αν είσαι κάτοικος της περιοχής!

    she demon so true!

    Rain Tears 1. στην αρχή έστελνα μηνύματα στο κανάλι6 μπας και κερδίσω καμιά πρόσκληση. τώρα κάνω αντίσταση, δεν θέλω καν να πάω! 2. εντελώς! 3. ευτυχώς που δεν ζούμε σε άλλες εποχές... το shoot me δεν θα ήταν καθόλου μα καθόλου μεταφορικό!

    Σκουλουκούιν το συγκεκριμένο είναι σχεδόν ανήλικο :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. exo kai ego kapies pou toutes tis apories. idika gia to strasaki, gia ta leopardale ta 80s kai gia ta xartomata!! polla oreo post!!
    Akoma ligo kai o trapezitiko tha xeri kai to blogger user name sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Κκουλλά :-( "

    Καλά μην το παίρνεις κατάκαρδα, ήταν για να σε πειράξω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή