Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Δεν με έφτανε ο τρόμος μου…


…που είχα τόσο καιρό να ταξιδέψω, στην πύλη λίγο πριν μπούμε στο αεροπλάνο πρόσεξα έναν κύριο ντυμένο όπως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και στη φυσούνα με προσπέρασε ακόμα ένας κύριος ντυμένος όπως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και μόλις βρήκα τη θέση μου και κάθισα πρόσεξα ακόμα έναν κύριο ντυμένο όπως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και αυτοί οι τρεις, ήταν τρεις διαφορετικοί, δεν ήταν ένας που τον είδα τρεις φορές, δεν κάθονταν μαζί παρόλο που είναι εντελώς φυσιολογικό άνθρωποι που είναι ντυμένοι όπως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν να γνωρίζονται μεταξύ τους και να ταξιδεύουν μαζί!

Αυτοί όμως έκαναν πως δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και κάθονταν σε διαφορετικά μέρη του αεροπλάνου κάνοντας με να αναρωτιέμαι πώς κατάφεραν να περάσουν τα εκρηκτικά από τα συστήματα ασφαλείας του αεροδρομίου. Άρχισα να παίρνω βαθιές ανάσες προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου ότι αυτό που σκέφτομαι είναι ηλίθιο, ρατσιστικό και απαράδεκτο.

-Μα να σκέφτεσαι τέτοιο πράγμα μόνο και μόνο από την εμφάνιση κάποιου; -Ναι, αλλά πόση σύμπτωση σε τέτοια πτήση τρεις άντρες της ίδιας μακρινής εθνικότητας να μην γνωρίζονται μεταξύ τους;! -Ηρέμησε, τα συστήματα ασφαλείας θα είχαν βρει οτιδήποτε ύποπτο, άσε που σίγουρα το ίδιο πράγμα που σκέφτηκες εσύ θα σκέφτηκαν και αυτοί. -Κωλοχώρα, επειδή κάποιος είναι  ντυμένος όπως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν πρέπει να τον ελέγχουμε διπλά και τριπλά; -Είδες; Είναι παράλογο! 

Εκείνη την ώρα πρόσεξα μια ομάδα νεαρών που μόλις μπήκε στο αεροπλάνο, έφηβοι και λίγο μεγαλύτεροι μερικοί ήταν αιτία να σε κλείσουν μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου και όσο να ‘ναι άρχισα να ηρεμώ και να τους θαυμάζω μέχρι που πρόσεξα τα όργανα τους που ήταν μεγάλα και σε περίεργα σχήματα…

Βρώμικο μυαλό! Για τα μουσικά όργανα λέω, ήταν αγόρια μουσικοί, κρατούσαν μουσικά όργανα κλεισμένα στις θήκες τους και γελούσαν, αστειεύονταν μεταξύ τους και προσπαθούσαν να τα χωρέσουν στους χώρους για τις αποσκευές κάνοντας με να νοιώθω ότι παίζω σε ταινία με λίγη τσόντα μέσα.

Για περίμενε ένα λεπτό. Σε ταινία! Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γυριστεί ταινία για μια ομάδα νεαρών μουσικών σε ένα αεροπλάνο μαζί με τρεις άντρες ντυμένους όπως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και να είναι τσόντα;! Την πάθαμε!  Ένα από αυτά τα μπάσταρδα είναι μαζί με τους τρομοκράτες, κανείς δεν θα υποψιαζόταν ένα ξανθό γαλανομάτη νιάνιαρο για τρομοκράτη!

Άρχισα να βλέπω ένα ένα τα παιδιά, όσο πιο ανέμελο και γελαστό έμοιαζε κάποιο τόσο περισσότερο το υποψιαζόμουν. Ξανάρχισα να παίρνω βαθιές ανάσες και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι αυτό που σκέφτομαι είναι ηλίθιο, ρατσιστικό και απαράδεκτο.

-Μα να σκέφτεσαι τέτοιο πράγμα μόνο και μόνο από την εμφάνιση κάποιου; -Ναι, αλλά δεν είναι περίεργο που βρέθηκαν τώρα εδώ όλα αυτά τα παιδιά;! -Ηρέμησε, τα συστήματα ασφαλείας θα είχαν βρει οτιδήποτε ύποπτο. Επειδή κρατούν μουσικά όργανα δεν θα τους ελέγξουν;  -Έχεις δίκαιο, φυσικά και τους έλεγξαν… -Είδες; Είναι παράλογο! 

Χαλαρώνω γέρνοντας προς τα πίσω με μισόκλειστα μάτια μέχρι τη στιγμή που ο ένας ο κύριος που είναι ντυμένος σαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν σηκώνεται να πάει στη τουαλέτα...

Δεν τον πρόσεξα πότε βγήκε, νομίζω πως λιποθύμησα για ένα δυο λεπτά εκείνη την ώρα, στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου όμως ήταν και οι τρεις μαζί γύρω από μια κυριούλα που κρατούσε ένα χαρτόνι με κάτι ονόματα σε μια παράξενη γλώσσα που μπορεί και να έγραφε «Ουφ! είσαι ηλίθια»

17 σχόλια:

  1. Χαχαχα! Εν το πιο ωραίο ποστ που εθκιέβασα εδώ και πολλη καιρό τούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hahahahhahahaahhahaahahaha!!! οι ρε!!! so i guess u dont like flying! ωραίο, εν τούτες οι σκέψεις που περνούν η μια μετά την άλλη μες τον νου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαντασιόπληκτη, θεέ μου! :p
    εν μου έτυχε ποτέ να αγχωθώ για έτσι πράμα. για που είμαι μαννούι, για που είμαι καλός άθρωπος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχαχαχαχαχα
    οργιάζουσα φαντασία 3ου βαθμού με οξεία ταινιοπληξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που μ'αρέσει είναι ότι ξέρεις την γκαρνταρόμπα του Οσάμα και βρίσκεις ομοιότητες! Κι εγώ πάντως Κυριακή μεσημέρι αν δεν έχω που να πάω σαν τον Οσάμα κυκλοφορώ στο σπίτι. Με πανιά γιατί τα ρούχα στενεύουν! Ας τους ανθρώπους να αεριστούν σιόρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω συμπασχω στες πτησεις! δεν λυποθυμω τζιολας αλλα γυρεφκω ποιος εν ο πιθανος τρομοκρατης, ο θαρραλεος που εννα δοκιμασει να τον σταματησει αλλα θα πεθανει επι τοπου, η ομορφη κοπελα που θα την πιαει ομηρο με το πιστολι στο λαιμο κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που σκηνοθεσιαν ρε μανα μου σhιζεις.Νομιζω να καμεις προτασην του Σειρηνακη για νεαν ταινιαν.
    "Οσαμα Μπιν Γαματεν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχάπαρη ω! ευχαριστώ!! :-)

    Beatrix Kiddo i do not i do not!!

    Moonlight καλά κάμνεις που εν αγχώνεσαι!!

    Invictus απαναήαμου ακούεται σοβαρό!!!

    Κολόνα πάνω από τα σύννεφα!! :-))

    Αμερικλάνος να αεριστούν;;!!! :Ρ

    Dreamer :-))))
    πότε θα μπούμε σε αεροπλάνο μαζί;;; :-)))

    Grouta και πληκτρολόγησα ;-)

    Richie έκαμα τον γκουγκλ τζαι έφριξα απαπαπαπα τούτον εν τίμιο μπλογκ μα δάμπου ενόμισες;;;!!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διακοπές, διακοπές και διακοπές!! Και όταν θα είσαι σε διακοπές να γράψεις και ένα βιβλίο!! Τό χεις!!! Η φαντασία σου οργιάζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα το γράψω και θα πουλήσω τα δικαιώματα στο Χόλιγουντ και θα γίνει ταινία και θα λύσω το οικονομικοστεγαστικόεπαγγελματικό μου πρόβλημα για πάντα!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο James Bond σε ποιο επεισόδιο εμφανίζεται;

    Να μας γράψεις τζαι ένα επεισόδιο με επίσκεψη στα κατεχόμενα. Ακόμα θυμούμαι τη συνέντευξη σου στον Ινβίκτους τζαι χασκογελώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ουφ μου! νομιζω να κοψεις λιο τα αμερικανικα τα έργα γιατι απο οτι βλεπω επηρεασαν σε πολλα!εν δυνατο να πιστεφκεις κορη μου οτι μπορει να γινει τρομοκρατικη επιθεση στην κυπρο? ποιον επηραξαμεν εμεις? παντως το σεναριο ειναι καταπληκτικοτατο!
    "Σε ταινία! Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γυριστεί ταινία για μια ομάδα νεαρών μουσικών σε ένα αεροπλάνο μαζί με τρεις άντρες ντυμένους όπως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και να είναι τσόντα;΄"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...Ούφ είσαι ηλίθια :Ρ
    Αλλα εγώ είμαι πιό ηλίθιος επειδή όταν επία Αγγλία με την πεζουνόμανα, ήσσεν κάτι άραβες στην πύλη τζε επερίπεζα την τζε εφοάτουν τζίνη.. Λαλώ της.. Χμμ.. Πιός που τούτους λαλέις να ο τρομοκράτης? χαχα τζε εγέλουν.. ΡΑΤΙΣΤΕΣ!!! Ε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. HeatJo αχ ο Daniel Craig! :P έχω την υπέρτατη ταινία καταστροφής από τα κατεχόμενα αλλά οι πρωταγωνιστές το είπαμε σε όλους όσους ξέραμε οπότε κάηκε το θέμα!

    andrik ευχαριστώ, καλωσόρισες :-)

    Περτιτζι μου!!! είμαστε η προεδρεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!! μπορεί να είμαστε πρότυπο κράτους, διαφάνειας και ποιότητας ζωής αλλά κάνουμε κακές παρέες!!! ;-)

    Πεζούνι ξέρω το!! ίντα στερεότυπα μας εποτίσαν οι αμερικανοί, ε;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή