Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Meet Ουφ!


Υπάρχουν οι χλιαρές χειραψίες από τις οποίες προκύπτουν ζεστοί άνθρωποι. Υπάρχουν ζεστές και ενθουσιώδεις χειραψίες που όμως η πρώτη ερώτηση απέναντι σου είναι πως είπαμε ότι σε λένε; Υπάρχουν οι χειραψίες που σε κοιτάζουν ερωτηματικά γιατί κάπου σε ξέρουν και συνήθως όντως σε ξέρουν γιατί σας έχουν συστήσει πεντέξι φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Υπάρχουν οι χειραψίες που δεν σου θυμίζουν τίποτα αλλά ο άλλος σε θυμάται και δεν το πιστεύεις ότι σε θυμάται, στα όρια είσαι να του πεις ευχαριστώ που με θυμάσαι, σαν άλλη Ματίνα Μανταρινάκη. 

Υπάρχουν και χειραψίες που δεν γίνονται ποτέ γιατί αυτός που σε συστήνει στη παρέα σε συστήνει σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που ξέρεις, αφήνοντας πίσω το άτομο που θέλεις να γνωρίσεις και μένεις με ένα χαζό χαμόγελο προσπαθώντας να συστηθείς μόνη σου αλλά ούτε και ο άλλος κάνει καμιά κίνηση μόνο σε βλέπει ερωτηματικά και μετά αλλάζει η παρέα και η κουβέντα και δεν σου τον συστήνουν ποτέ και αρχίζεις να σκέφτεσαι στα σοβαρά αν σε παίρνει να ορμήσεις σαν θαυμάστρια και να πεις γεια σου είμαι η Ουφ! και λατρεύω τη δουλειά σου, αλλά το κλίμα και η ιδιοσυγκρασία σου δεν το επιτρέπουν έτσι περνά το βράδυ και γνωρίζεις όλο τον κόσμο και περνάς καλά αλλά αυτόν δεν τον γνωρίζεις!

Τι να πεις;! 


12 σχόλια:

  1. Αααχχχ αυτές οι χειραψίες που ποτέ δε γίνονται...τότε ίσως να πρέπει να τις κηνυγήσεις για να γίνουν. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα έλεγα σε αυτόν που παρέλειψε να με συστήσει να το κάνει. Δεν υπάρχει ντροπή σ'αυτά Ουφ μου. άντε ελπίζω να δωθεί δεύτερη ευκαιρία με τη συγκεκριμένη χειραψία :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααχ, ουφ μου πολύ καλά τα λες! Λέω την επόμενη φορά να παραβλέψεις την χειραψία και να πας απευθείας σε αγκαλίτσες και φιλάκια, όπως κάνουν και οι Ισπανοί! Τουλάχιστο άμα είναι να μην ξαναδείς ποτέ το συγκεκριμένο "πρόσωπο" έχεις ήδη κλέψει μια αγκαλιά! χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να συστήνεσε μόνη σου! σιγά..δεν υπάρχει ντροπή..ντροπή σε αυτούς που δεν σκέφτηκαν να σε συστήσουν before hand!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ αυτός ο φιλος σου, μπορει και να μπερδευτηκε η αληθεια, αλλα και εσύ ή να του έλεγες "συστησμε ΤΩΡΑ!!!!!!!!! να μεν σε πνιξω " ή να συστηνοσουν μονη σου , μια παρεα εισαστε, ας του μιλαγες ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαθητούδι :-)

    Κολόνα έπρεπε να ήμουν πιο κοινωνική!

    Lucrezia μπαααα :-)

    Ænima και daffodil lament του είπα. μια μέρα μετά! έγκαιρη όπως πάντα :-)

    AgkaLitses k Filakia xxx τι όνομα είναι αυτό καλέ;; :-) λες ε; :-))

    Rania συνήθως δεν έχω πρόβλημα να συστηθώ σε κάποιον, όπως μου τη βιδώσει :-))

    perastikos00 με πιάσαν οι αντροπάες μου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρεπει να αποκτησει λλιην ελαστικοτηταν η ιδιοσυγκρασια σου, νομιζω? :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα Ουφ! Είναι δεδομένο πια πιστεύω να μην γνωρίζουμε αυτόν που θέλουμε! :(
    Αλλά πάλι, αν είναι μια σχέση καρμική, ας ελπίσουμε ότι θα συμβεί με κάθε τρόπο η γνωριμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή