Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Εγχειρίδιο χειρισμού μανάδων


Βρήκα δουλειά να δούμε μέχρι πότε και είμαι πολύ πιεσμένη και αγχωμένη και ζαβλακωμένη ενώ η μάνα μου αποφάσισε να με πρήξει για άλλη μια φορά πιστή στην αποστολή της να με πρήζει για ότι μπορεί να θυμηθεί όποτε με βλέπει πιεσμένη θέλοντας τίμια και ειλικρινά να με φτάσει στα όρια μου καθώς αδυνατεί να καταλάβει με οποιονδήποτε ευγενικό ή όχι και τόσο ευγενικό τρόπο ότι θέλω να με αφήνει στην ησυχία μου όποτε ξέρει ότι είμαι πιεσμένη και δεν είναι κάτι το οποίο κρύβω ή δεν φαίνετε στη φάτσα μου όταν είμαι πιεσμένη το λέω ακόμα και σε κάποιο που με βλέπει τυχαία στον δρόμο και με ρωτά ευγενικά τι κάνω εγώ απαντώ ότι είμαι πιεσμένη αλλά ακόμα και αν δεν το πω θα το καταλάβει από τα μάτια που αλληθωρίζουν το στόμα που τρέμει το χρώμα που είναι ωχροκίτρινο με πράσινες κηλίδες και τη γλώσσα που είναι στρίγγλικη και ο καθένας παίρνει τα μέτρα του που είναι συνήθως η άτακτη οπισθοχώρηση και αυτό συμβαίνει με όλους εκτός από τη μάνα μου που φαίνετε να έχει άγνοια κινδύνου με αποτέλεσμα να κάνω σενάρια δολοφονίας στο μυαλό μου με επικρατέστερο να της βάλω ποντικοφάρμακο στα χάπια για τη πίεση αλλά νομίζω πως έτσι θα με βρουν και δεν θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στη φυλακή οπότε ζητώ τη βοήθεια σας για να συντάξουμε μαζί ένα εγχειρίδιο αντιμετώπισης και χειρισμού μανάδων το οποίο εσείς θα συντάξετε γιατί εγώ δεν έχω χρόνο και από το οποίο θα πρέπει να απουσιάζουν οδηγίες δημιουργίας διαλόγου γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει όταν έχεις απέναντι σου τη μάνα μου και κάτι μου λέει πως αυτό δεν ισχύει όταν έχεις απέναντι σου οποιαδήποτε μάνα γιατί το κλασικό επιχείρημα καλάν εν θα ξαναμιλήσω ενώ ακούγεται τόσο μα τόσο γλυκά και υπέροχα και ακριβώς to the point ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν το κρατούν γαμώτο και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας δικηγόρος ανάμεσα μας για μητροκτονία η ποινή πόσο πάει αναρωτιέμαι γιατί αυτό που φαντάζομαι δηλαδή ένα συμβολικό ποσό για τον κόπο του περιπολικού που θα σε πάει σπίτι μετά τη δίκη συμπεριλαμβάνεται στις τιμές ενός ταξί ή είναι λιγότερο ή μήπως περισσότερο ειδικά αν έχουν και αναμμένα τα πως τα λένε αυτά τα λαμπάκια για εφέ και για εντυπωσιασμό των περιοίκων καθώς θα σε χειροκροτούν επιστρέφοντας χαρούμενοι στο σπίτι τους για να δολοφονήσουν με τη σειρά τους ο καθένας τη δική του μάνα; 

23 σχόλια:

  1. αμάνα μου μανούλλα μου λαλεις!!! ώρεσ ώρεσ τισ περισσότερες δηλαδή βρίσκω το πολλά καλήν ιδέα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ αν έλεγαν τη μάνα σου Λίτσα από το τελείτσα, θα είχε εξαφανιστεί προ πολλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχχαχα

    Ηταν να σου πω να την φιμωσεις για να γλιτωσεις την δολοφονια, αλλα αφου τζαι με τα μμαθκια παλαι καταφερνουν τα τζαι φερνουν σε στο ΑΜΗΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορη αμάνα μου! Εποφκαλες με με το ττττοπάκι πάλε! Μαλλον επιεν τζαι η δική σου στην "Μεγάλη των Μανάδων Σχολή" για την οποία εγραψα προσφάτως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν η μάμα δεν βάλλει τελείες στον προφορικό της λόγο, έσιεις την βαμμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. panaia mou wspou na to dkiavasw eipa deka fores 'ouf'!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουφ, νομίζω εν ώρα να εφαρμόσεις το "σχέδιο πανικού". Εννά φανεί λίγο δραστικό, λίγο έξω από το χαρακτήρα σου αλλά έχει αποτελέσματα. Όποτε πάει να σε πιέσει, πιάσε τα κλάματα :P. Και φρόντισε να πεις ότι νιώθεις ότι είσαι μόνη σου και ότι δεν σε καταλαβαίνει κανένας - χωρίς φωνές όμως α! Πρέπει να δείξεις πληγωμένη και έτοιμη να παραιτηθείς από όλα :P. Μια φορά χρειάζεται να το κάμεις - εν θα το ξεχάσει ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να της πει ότι θα πάει και καλάγρια! Εκεί να δεις πόσο θα το θυμάται, η μαμά..

      Διαγραφή
  8. Χαχαχα τέλειο γέλασα ταυτίστηκα τώρα σε σημείο ούτε γω να μπορώ να βάλω τελείες θα επανέλθω ίσως με το θέμα αυτό λίαν συντόμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν καμπόση η μάνα σου όπως λαλείς. Λαλείς να συγκρίνεται με την πεθθερά μου;;; Βάλλε που το ένα τζαι φκάλλε που το άλλο. Γιατί έχεις δύο αυτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηρέμησε Ουφ μου, μεν μας πάθεις και τίποτε και να βουρούμε... Είναι η κασεττούα που παίζει συνέχεια που τις μάμμες, που τον καιρό που κάμουν κοπελούθκια. Εξακριβωμένο που τη δική μου τη μάνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έσπασα να το διαβάσω (κάτι παθαίνει ο εγκέφαλος χωρίς παραγράφους εν μπορεί να παρακολουθήσει!) αλλά λολ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το σχέδιο σου μπάζει νερά. αν με δολοφονήσουν οι κόρες μου πως θα δολοφονίσω εγώ τη δική μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εμ... θα τολμήσω να πω ότι I actually found it disturbing :S εννοείται ότι με τες μανάες παίζεσαι πολλές φορές, αλλά.. hey! why dont you do just that?! να γλυτώσεις τζιαι τα δικαστήρια, τζιαι τες τύψεις, τζιαι ξέρωγω.

    Κάπου δαμέ να θυμηθώ να βάλω τζι ένα smiley... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τούτα εν ψιλή μουσική μπροστά στη δικαίωση που θα νιώσει η μάνα σου αμα κάμεις εσύ μωρά τζιαι γίνεις just like her. Εισηγούμαι να φυλάξεις το δίκαννο για τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ουφ έπιασε με το άγχος!:))) συγχαρητήρια για τη δουλειά ενθουσιάστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατ΄αρχάς δώσε της ένα από τα κείμενα σου να διαβάσει,θα τυφλωθεί τουλάχιστον! :Ρ :)
    Σοβαρά,βάζε κανένα κόμα,καμιά τελεία-έστω παύλα.!

    Μάθε να τη βάζεις στο μιουτ. Να μιλάει και να μην ακούεις τίποτα,ξέρεις πόσο καλό κάνει; Πρόσεχε βέβαια να μη χάσεις τα σωστά απ΄όσα λέει διότι όπως λέει και η Αχάπαρη,όταν γίνεις μάνα θα την έχεις σε διφωνία με την πεθερά και τότε να δεις σπάσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικα τουτο το κατεβατο ηταν ερωτηση?
    Αναπνευσα στο τελος λλιον πριν να φυρτω!
    Καλη αρχη με τη δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπησης από του να υπακούσεις. Υπάκουσε ολάν τζαι συ. Τι εννα πάθεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Touto ethimiise mou tin kori mou pou mou eipe
    PANAIA MOU INTA LOIS KAMNEIS
    otan stis exi to proi egirefka to gio mou pou itan tsie en apanta sta tilefona
    ALLA GIA TIN KORI TIS EIPE:
    EGO EN NA TIS VALO CHIP NA XERO POU KIKLOFORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή