Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Θα μπορούσε να μην έχει τελείες αλλά έχει


Να έχεις να πας κάπου και να βαριέσαι απίστευτα. Να γκρινιάζεις όλη μέρα χουχουλιάζοντας στον καναπέ. Να το παίρνεις απόφαση πως δεν μπορείς να το αποφύγεις και να αποφασίζεις να μπεις στο μπάνιο να γίνεις άνθρωπος. Να στο ακυρώνουν όταν πια είναι αργά για να κανονίσεις οτιδήποτε άλλο.

Τελικά με έσωσε το Vicky Cristina Barcelona που ξανά-ξανά-είδα. Αχ Χαβιέρ! Τον είδα και στο Skyfall με τη ξανθιά του τη φράντζα… πρέπει να κάνει κάτι με τον ατζέντη του! Δεν γίνεται να παίζει τον κακό σε κάθε χολιγουντιανή μαλακία και να είναι και σέξι ταυτόχρονα;

Εντάξει, δεν ήταν σε χολιγουντιανές μαλακίες όπου έπαιξε τον κακό. Sam Mendes I love you! Θυμάμαι την εποχή του American Beauty έβγαινα με κάποιο που συμφώνησε να έρθει μαζί μου στο σινεμά να το δούμε αν συμφωνούσα κι εγώ να δω μαζί του τον καινούργιο τότε 007, που ούτε που θυμάμαι ποιο ήταν. Εγώ υπέφερα δυο ώρες, υπέφερε και αυτός δύο ώρες, ήμασταν πάτσι! Εντάξει, το παραδέχομαι, εκείνος υπέφερε περισσότερο! Που να το ξέραμε ότι τόσα χρόνια αργότερα ο σκηνοθέτης του American Beauty θα σκηνοθετούσε τον καινούργιο τώρα 007.

Τις σινεφίλ αναφορές θέλω να διακόψει μία παρατήρηση που έκανα κατά τη διάρκεια του Skyfall: τί κορμάρα έχει ο Daniel Craig!!! Παρακαλώ να διαβαστεί με έντονο τονισμό το ρμά και να προστεθεί ένα χωριάτικο ά μετά τη λέξη Craig. Ευχαριστώ!

Εδώ είχα γράψει μια παράγραφο να κοροϊδεύω ένα νεαρούλη ηθοποιό που είδα (άλλο είδα άλλο διάβασα) συνέντευξη του σε ένα περιοδικό αλλά είμαι στις καλές μου και την έσβησα.

Διάβασα και την συνέντευξη των αρχιεπισκόπων. Όσοι… ξέρετε… είσαστε λίγο… πώς να το πω… όχι συνεσταλμένοι, όσοι επαίρεστε για αυτό το μειονέκτημα σας… να ξέρετε ότι οι αρχιεπίσκοποι δεν είναι εναντίον σας. Ξέρουν, καταλαβαίνουν, αντιλαμβάνονται, ότι δεν σας έστειλε έτσι ο θεός. Ίσως είχε κενά αέρος στη διαδρομή του ο πελαργός και να τάραξε κάτι στον εγκέφαλο σας. Ίσως κάποιες καταστάσεις σε μικρή ηλικία να σας οδήγησαν εδώ. Οι αρχιεπίσκοποι σεβομεθάνουν την ιδιαιτερότητα σας και σας καλούν να αγωνιστείτε.  Οφείλετε να αγωνιστείτε.

Θα ήθελα να συνεχίσω αλλά τσαντίστηκα, τη συνέντευξη μπορείτε να τη δείτε στο σάιτ του Πολίτη. Μαζί με την αναφορά στους πέντε παλιοπαράδες που βγάζει από τη τσέπη χωρίς να κόψει απόδειξη.

Πως από τον Χαβιέρ και τον Ντάνιελ πέρασα στον αρχιεπίσκοπο θα έγραφα ότι θα σας ενημέρωνε ο ψυχολόγος μου αλλά θυμήθηκα ότι σεβομεθανόμενη τον νεαρούλη που δεν θυμάμαι το όνομα του έσβησα την κακοπροαίρετη παράγραφο που τον αφορούσε και η οποία λειτουργούσε σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα δύο θέματα. Έλεγα μάλιστα ότι το έκαψα πάλι με τα παλιοπεριοδικά!

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τον φετινό Secret Santa! Το banner θα το βάλω μόλις μπει ο Δεκέβρης, τότε ξυπνά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα μέσα μου. 


16 σχόλια:

  1. πως εσυνδύασες το skyfall με τον αρχιεπίσκοπο!!

    πάντως όντως εν κορμάρ-α ο Craig! και οτι κοστούμι φορέσει κάθεται πολλά ωραία πάνω του!

    άτεεε έμπα και εσύ στο christmas spirit!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια μιξ με σαλατικά :Ρ

      ότι φορέσει, ότι ξε-φορέσει, εν κορμάρα!

      σιγά-σιγά :-))

      Διαγραφή
  2. Άτε τωρά που ήταν σέξυ ο Μπαρδέμ με το ξανθό μαλλί! Παράνοια και παραμόρφωση! Κατά τα άλλα ντάξει, δέχουμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα δεν είπα ότι ήταν σέξι με το ξανθό μαλλί!! κατά τα άλλα όμως, τζι εγώ δέχουμαι ;-)

      Διαγραφή
  3. Ε εσιει ακόμα 1 ταινια ο Craig. Ακουεται ότι μετά εννα θκιαλέξουν τν πρώτο μαύρο Τζέιμς Μποντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παναγια μου είδα το με τον καβαλιέρο το skyfall και ελάλε μου "τωρά τουτος εν σεξυ, μα σοβαρομιλάς?"
    και μένα να τρέχουν τα σάλια μου, κορμάρα μανα μου κορμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε καλά ο Αρχιεπίσκοπος πετάσεται που μόνος του παντού κι ας μην κολλά, ας μπεί και σε κανένα ποστ της Ουφ μας.

    Κατα τα άλλα ρισπεκτ Ουφ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άσε που την ώρα που έβλεπα αχάπαρη το είσαι το ταίρι μου είδα τον να κάμνει χειραψίες με την τρόικα... οι γερμανομαθείς μπλόγκερ να μας πουν πόσο μας κράζουν τα γερμανικά μμε :/

      Διαγραφή
  6. Εγώ σε διάβασα μονορούφι πάντως! ;))

    Τον Νάνιελ επροσπέρασα τον. Δε μου αρέσουν τα μάτια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καμιά τελεία δεν σε εμποδίζει ;-)

      να του πούμε να τα κλείνει όταν θα είναι μαζί σου :ΡΡ

      Διαγραφή
  7. Άτε τα μμάθκια του εν σου αρέσκουν ρε κολόνα, ιδιότροπη. Τα ... υπόλοιπα του όμως;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από φάτσα ήταν ωραίος με το ατημέλητο λουκ αλλά το κορμί... το κορμί... επιμελημένο/ατημέλητο/ντυμένο/ξεντυμένο αχ αχ αχ :-))

      Διαγραφή
  8. Χαβιέρ... Γιαμ-γιαμ-γιαμ!!! το definition του eye-candy!!! Νομίζω εννα το δω τζαι γω το skyfall, άκουσα πολλά θετικά... παρόλο που για μέναν ο Pierce φακκά τον Daniel χαμαί!!

    p.s: ευχαριστούμεν για το support τζαι το κκομενταρι για τα απαράδεκτα σχόλια του Μακα(β)ριότατου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδικά στο vicky cristina barcelona... αχ αχ αχ (πολλά αχ αχ αχ εππέσαν!) όι κόρη ο Pierce!!! :ΡΡ

      ps. τπτ. διάβαζα και έφριττα :/ ωραίο το παρατσούκλι του!

      Διαγραφή