Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Μικρού μήκους

Οδηγώ μες τη μαύρη νύχτα μετά τες ταινίες μικρού μήκους τζαι το ράδιο βάζει τα θερινά τα σινεμά του Κηλαηδόνη. Άσχετο αλλά που ήμουν μιτσιά άκουα το απόψε λέω να μη κοιμηθούμε τζαι τζιαμέ που ελάλεν απόψε θα ζηλέψει ο Κηλαηδόνης εγώ άκουα απόψε θα ζηλέψει ο κυρ Αηδόνης. Πάντως ακόμα τζαι μέχρι σήμερα άμα το ακούω σκέφτομαι, κεό, η μπύρα. Πετυχημένο μάρκετινγκ, ύπουλα 80’s ή καμένο παιδικό μυαλό, δεν ξέρω. Τα θερινά τα σινεμά που λαλείς, σαν να ήταν βαλτά μετά από είκοσι δύο ταινίες οπότε άρχισα τζι εγώ να συνοδεύω το τραγούδι με την γλυκύτατη φαλτσοφωνάρα μου.

Έσιει κάτι τύπους με μούσι που το ξυρίζουν στην άκρη του σαγονιού, σε τζείνο το σημείο που κάποιες γυναίκες νομίζουν ότι τελειώνει το μέηκ απ. Γιατί; Ειλικρινά, γιατί; Εν αηδία τζαι σιχαμένο, τζαι ειλικρινά, γιατί; Εθυμήθηκα την αηδία που μια που τες ταινίες, είσιεν ωραία ανατροπή παρόλο που η περίληψη ήταν μάλλον σκόπιμα παραπλανητική αλλά τζείνη η γραμμούα η ξιουρισμένη του πρωταγωνιστή εκνεύριζεν με.

Έσιει έναν κυπραίο ηθοποιό πάρα πολλά ωραίο που τον βλέπω σχετικά συχνά ποτζεί ποδά, στη σκηνή, στους θεατές, στην οθόνη, στην οθόνη τζαι στους θεατές ταυτόχρονα, στη σκηνή τζαι στους θεατές ταυτόχρονα νάκκον δύσκολο, τζαι εν πολλά ωραίος αλλά ρε παιδί μου πολλά χάλια ντύσιμο, ειλικρινά χάλια, πουκάμισο ριγωτό που μέσα που το παντελόνι με ζώνη; Εν η μάμα του που του ψουμνίζει; Αν με ερωτευτεί υπόσχομαι του να τον σουλουπώσω.

Σε περίπτωση που εν το εκαταλάβετε, έχω ένα κόλλημα με ηθοποιούς, αψυχολόγητο πολλές φορές.

Σε ένα πιο προσωπικό τόνο, ακόμα εν εκατάλαβα αν είμαι αδικαιολόγητα εγωκεντρική, δικαιολογημένα εγωκεντρική ή απλά εν σε δημιουργική έξαρση ούλλες μου οι ανασφάλειες.

Από ταινίες, μέσα σε τρία τζαι έξι λεπτά συγκινηθήκαμε τζαι εγελάσαμε τζαι εγελάσαμε τζαι συγκινηθήκαμε. Δύο από τες είκοσι δύο εν λλίο άδικο, αρέσαν μου τζαι άλλες αλλά βαρκούμαι να τες θυμηθώ.


17 σχόλια:

  1. Τζιαι εγώ άκουα απόψε θα ζηλέψει ο κυρ Αηδόνης και επίσης στο παραδωσου λοιπόν άκουα πάρε φόρα μωρό μου και έμαθα πρόσφατα ότι εν άνευ όρων μωρό μου. Σιοκ λαλώ σου σιοκ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα κι εγώ άκουγα πάρε φόραααααααααα! :-)
      Για το φεστιβάλ άκουσα καλά λόγια και ομολογουμένως είμαι περίεργη για το πόσο ωραία μπορεί να είναι μια ταινία μικρού μήκους αλλά όχι τόσο περίεργη για να κόψω να έρτω Λεμεσό :-)

      Διαγραφή
    2. τζι εγώ άκουα πάρε φόρα :-)))

      πολλές υπάρχουν ονλάιν αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά. δε τον πρώτο γιουγκοσλάβο κοσμοναύτη ;-)
      http://www.youtube.com/watch?v=Qbp0G7g2-70

      Διαγραφή
  2. "Έσιει έναν κυπραίο ηθοποιό πάρα πολλά ωραίο"
    Σοβαρά υπάρχει έτσι οντότητα? Εν τζιαι φαντάζομαι να εννοείς τον Πισσία ενεν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάτι μου λέει ότι τα γούστα εν υποκειμενικά (που εν η Πρασινάδα;!) αλλά τούτος εν αντικειμενικά ωραίος νομίζω :ΡΡ

      όι, έννεν τον Πισσία που εννοώ :-)))

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα κι εγώ αναρωτήθηκα ποιος εν τούτος και ΌΧΙ δεν πήγε ο νους μου στον Χάρη! Άτε νευριάζω να μένουν κενά...βρες ποιος είναιιιιιιιιιιιιιι

      Διαγραφή
    3. εννοείς να τον έβρει η Αχάπαρη; χμμμμ :-)))
      εν πολλά γνωστός πάντως. ναι, πιο γνωστός που τον Χάρη :ΡΡΡ

      Διαγραφή
    4. Εσκέφτηκα κάποιον (για τον οποίο μια φίλη μου σιήζει το μαγιώ της τζιαι συχνάζει τζιαι Λεμεσό) αλλά εν θυμούμαι το όνομα του τωρά. Έπαιζε σε κάτι σειρές του ρικ και σε μια του Τσιάκκα.

      Διαγραφή
  3. Τούτο με τον "κυρ Αηδόνης" έκαμνα το τζιαι εγώ. Λολ.

    Άξιζε τελικά η νυχτερινή βόλτα έννε; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν είσιεν το ριάλτο τες καρέκλες της πάνω πάνω αίθουσας του ριο θα ήταν το ονειρεμένο θέατρο :-)))

      Διαγραφή
    2. συμφωνώ! ειδικά αν είσσιε τις καρέκλες τις αίθουσας 6 του ριο θα ήταν ότι πρέπει. :)

      Διαγραφή
  4. Τελικά ό,τι θέλουμεν ακούμεν. Η αδερφή μου η μητσιά άκουεν μιαν διαφήμηση τζαι ενόμιζεν ότι αντί "Ασυναγώνιστη δύναμη" ελάλεν "Αθυναγόρας στη δύναμη". Ποιος εν ο Αθυναγόρας χρυσή μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχες ακόμα μία ευκαιρία να με γνωρίσεις και την έχασες... ως πότε θα σου δίνει έτσι χρυσές ευκαιρίες η ζωή? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή