Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Τα απωθημένα και η διαχείριση τους

Άμα περνάς πολύ καιρό με απορρίψεις, φτάνεις να πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να σε επιλέξει κανένας ποτέ σε κανένα τομέα της ζωής σου, θυμάσαι τζείνο τον τύπο που γνωρίζεστε δέκα χρόνια τζαι ανταλλάζατε χαζομάρες στα wall σας στο Facebook τζαι μόλις του είπες να πάτε για καφέ μια μέρα που εν έβρισκες παρέα τζαι εβαρκέσουν σπίτι, εσταμάτησε τζαι τα likes τζαι τα comments τζαι όποτε σε βλέπει έσιει ένα συγκαταβατικό ύφος τζαι ίσια που σου μιλά γιατί εν γαμιάς τζαι απόρριψε σε μη χέσω, θυμάσαι τζαι τζείνον προχτές που σε έβλεπε τζαι εμίλαν σου τζαι εκάλεσε σε για φαί τζαι έβλεπες τον όπως τη μαννή γιατί δεν μπορούσες να καταλάβεις για πιο λόγο το έκαμνε τζαι αν εν εσένα που εμίλαν ή εν αλλήθωρος, θυμάσαι τζαι κάτι εταιρείες του κώλου που πήγαινες συνέντευξη μόλις αποφοίτησες τζαι δεν σου έδιναν καν την ευκαιρία να δουν αν τους κάμνεις για να κάμεις τη κωλοδουλειά τους, θυμάσαι τζαι τα όσα ετράβησες στην παλιά σου τη δουλειά τζαι τα χρόνια που επήαν χαμένα μπροστά που ένα κομπιούτερ σαν ένα ρομπότ επέκταση της πρίζας τζαι λέεις ότι τούτο το πράμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τζαι ψάχνεις μια ευκαιρία να ξεφύγεις τζαι που τούτα τζαι που τον εαυτό σου που σκέφτεται έτσι.

Μέχρι που η ευκαιρία παρουσιάζεται τζαι την αρπάζεις. Το μεγάλο επαγγελματικό απωθημένο εμφανίζεται μπροστά σου, θέλει σε εσένα τη συγκεκριμένη τζαι έσιει πολλά καλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Περνάς ένα ένα τα βήματα που πρέπει να κάμεις για να το φτάσεις τζαι αντίθετα με όλες τες άλλες φορές, εκτός από μικροπροβλήματα που σου δίνουν την ευκαιρία να το ξανασκεφτείς τζαι να τα παρατήσεις αν θέλεις τζαι που ξεπερνιούνται εύκολα, όλα προχωρούν κανονικά.

Δεν είναι αυτό αρκετό για να χεστείς πάνω σου τζαι να μεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς;! 


8 σχόλια:

  1. Bravo! Ανου πανω κ ολα θα παν καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χέζεσαι με την άνεση σου.

    Τζιαι μετά you pull yourself together τζιαι διαχειρίζεσαι το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκόλλα, δώσε μέσα και απόλαυσε τη διαδρομή! Γιατί να σαμποτάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό για το παρελθόν?Εκείνο τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή