Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Βογκητά

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ άμα είμαι κουρασμένη ή αγχωμένη παίρνω βαθιές ανάσες τζαι αφήνω βαθιούς αναστεναγμούς για να ελευθερώσω ένταση, να πάει αέρας στον εγκέφαλο, να φέρω τα μίλλια μου. Τούτο κάμνω το με την μεγαλύτερη απόλαυση άμαν είμαι απλωμένη στο κρεβάτι, τίποτε όμως δεν με εμποδίζει να το κάμω ακόμα τζαι όταν είμαι σε μέρος με πολλή κόσμο, όπως στη δουλειά ας πούμε.

Τι πιο αγχωτικό τζαι κουραστικό από το να έσιεις να παραδώσεις δεν θα σας πω τι μέσα σε δύο μέρες τζαι κάθε μέηλ με συμπληρώματα που έρχεται να σε φτάνει στα όρια της απόγνωσης; Ένας συνάδελφος μου είπε ότι σε κάποια φάση έγραφε μια πρόταση τζαι έμεινε πέντε λεπτά να τη θωρεί γιατί ξέχασε το νόημα της, είχα πάθει ακριβώς το ίδιο πράμα, ξέρεις τι είναι να βλέπεις ένα κείμενο όι σαν κείμενο αλλά σαν παράξενα τζαι ακατανόητα σχήματα;

Άρχισα λοιπόν τους αναστεναγμούς. Βαθιές ανάσες που απελευθέρωναν μικρά βογκητά ανακούφισης από την ένταση. Απόλαυση τζαι χαλάρωση μέχρι που μου έκαμε παρατήρηση ο συνάδελφος στο διπλανό πως-τα-λένε-αυτά-τα-γραφεία-που-μας-χωρίζει-ένα-κάτι.

Ο τύπος είναι ότι πιο στερεοτυπικό έσιει να προβάλει η χώρα του όσον αφορά τη δουλειά, όσες φορές συνεργαστήκαμε είναι σαφής τζαι ξεκάθαρος, θέλει τζείνο που θέλει τζαι ευτυχώς ξέρει τι θέλει τζαι χρησιμοποιεί το χιούμορ για να κρύψει κάποια δείγματα αυταρχικότητας που μπορεί να διακρίνω λόγω προκατάληψης. Επιπλέον, αρέσκει μου πολλά αλλά επειδή εν κούκλος τζαι σιγά μη του αρέσκω, κρατώ ένα επίπεδο αυστηρότητας, αδιαφορίας τζαι επαγγελματισμού.

Τζαι μέσα σε τούτο το πλαίσιο, γυρίζει τζαι λέει μου γελώντας πως αναστενάζω πολλά τζαι άρχισε να αναστενάζει με θηλυπρέπεια θέλοντας να μου δείξει τι εννοεί γιατί νόμισε πως δεν κατάλαβα τι εννοεί ενώ εγώ έκαμα πως δεν κατάλαβα πρώτον για να μεν λιποθυμήσω από τη ξεφτίλα τζαι δεύτερον για να σκεφτώ κάτι έξυπνο να πω που σιγά μεν σκεφτόμουν οτιδήποτε μετά που τον έβλεπα να με μιμείται τζαι να γελά.

Τζαι μέσα σε τούτα ούλλα το μόνο που κράτησα ήταν το ότι με έκαμνε να φαίνομαι πολλά σέξι αλλά δεν ξέρω αν με έκαμνε έτσι επειδή με θεωρεί σέξι ή επειδή τον θεωρώ εγώ σέξι.



13 σχόλια:

  1. Δώκε μέσα τζιαι κανεί!! Τα πολλά λόγια εν φτώσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίουρα θεωρεί σε σέξυ, είσαι πελλή; Oh yeah baby!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τούτα ούλλα τα εξωπραγματικά που συμβαίνουν τελευταία, χαζίρι να το πιστέψω!

      Διαγραφή
  3. (σε φωνή Τζόυς Ευείδη τον τζαιρό που έκαμνε την Νανά στους Μεν και τους Δε)

    "Μωρή, ξυλώσου και πέστην στο τεκνό, μην σ'αρχίσω στις φάπες.. αααααααα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπημένα μου στρέητ αγοράκια, έπιασα σας. απαντάτε δαμέ, γράψετε ποστ, διαφωτίστε με.

      εγώ πιστεύκω πως ένας άντρας άμα καταλάβει ότι αρέσκει σε μια γυναίκα τζαι δεν την προσεγγίζει πάει να πει ότι δεν ενδιαφέρεται. απλά τα πράγματα. γιατί όλοι μου λένε να κάμνω το πρώτο βήμα; ναι μεν είμαι ψηλή ξανθιά πλούσια τζαι με τρία διδακτορικά αλλά εν τζαι θέλω να με αντρέπουντε τζαι να νοιώθουν μειονεκτικά! :ΡΡ

      Διαγραφή
    2. Να σου πω εν too much να σου ζητήσω να δοκιμάσεις το "μίλα μου για σένα" πάνω του? Αν πιάννει και ανάποδα, εκάμαμε την ματσί.

      Οκ σοβαρά τωρά. Αν είσαστε και οι θκιο επιφυλακτικοί, δεν θα δουλέψει. Γίνεται να παίζουν και οι θκιο ομάδες άμυνα και να περιμένουμε να γίνει παιχνίδι?

      Για να ρολάρει το παιχνίδι, πρέπει να γίνει μια συζήτηση εκτός γραφείου. Για αρχή.

      Σου εύχομαι το "Ουφ!" να γίνει "Αχ και βαχ", με την καλή έννοια πάντα.

      Διαγραφή
    3. "Αν είσαστε και οι θκιο επιφυλακτικοί, δεν θα δουλέψει."

      ακριβώς, με κάλυψες :-)

      Διαγραφή
  4. Επειδή μου έτυχε το φλερτ στον εργασιακό χώρο, και προχώρησε η φάση μόνο όταν εγώ έδωσα παραίτηση, μου είχε πει ότι αν δεν τύχαινε να έφευγα τότε δεν θα έκανε κάτι μαζί μου, γιατί είχε ως απαράβατο κανόνα ποτέ με συναδέλφισσες. Έχει και άλλους όμως που δεν τους νοιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που την ημέρα που έγραψα το ποστ επέρασεν μου ο έρωτας. το καλό μου είμαι συνεπής :-)))

      Διαγραφή