Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Έξι φορές

Έλεεν μου μια φίλη μου ότι της έλεεν μια φίλη της ότι διάβασε κάτι που είπε κάποιος ότι ερωτευόμαστε μόνο έξι φορές στη ζωή μας άρα πρέπει να διαλέγουμε σοφά.

Χμφ. Άμα κάτσω με τον εαυτό μου τζαι τα λοαρκάσουμε, έχουμεν πρώτη φορά στα 15 τον συμμαθητή απωθημένο, πλατωνικός έρωτας που δεν οδήγησε πουθενά άμα βρεθούμε τυχαία κάμνουμε ότι δεν γνωριζόμαστε τζαι δεν ξέρω καν γιατί.

Δεύτερη φορά στα 19 ο μεγάλος μου φοιτητικός έρωτας που για τζείνον διάβαζα Πολυδούρη τζαι έκοφκα τες φλέβες μου μεταφορικά όσο πλατωνικός ήταν τζαι ο έρωτας τζαι ο οποίος ευτυχώς εν που άλλη χώρα έτσι θα είναι μεγάλη γκαντεμιά αν τον πετύχω οπουδήποτε γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αν τον δω μετά από τόσα χρόνια. 

Τρίτη φορά στα 25 ο κεραυνοβόλος έρωτας που τη δική μου μόνο πλευρά που οδήγησε σε μελοδραματικές εξάρσεις ανάγνωσης Πολυδούρη για να καταλήξει χρόνια μετά στο κοντινότερο που θα έχω ποτέ σε άντρα της ζωής μου αφού είμαστε κάτι σαν Kevin Spacey Rebecca Romin στο House of Cards, μόνο που οι δικές μας φιλοδοξίες δεν είναι να καταλάβουμε τον Λευκό Οίκο αλλά να βρούμε έναν άντρα να μας αγαπά τζαι να τον αγαπούμε τζαι να καταλάβουμε τι σκατά κάμνουμε με τη ζωή μας.

Τέταρτη φορά στα 35 κάποιος αρκετά χρόνια μικρότερος μου ο οποίος προτίμησε κάποια αρκετά χρόνια μικρότερη του τζαι βρέθηκα να τραγουδώ η σαραντάρα ίσον με δύο εικοσάρες γεγονός που με οδήγησε σε μια κρίση ταυτότητας τζαι κρίσεις πανικού θα πεθάνω ένα πένθιμο του φθινόπωρου δείλι τζαι θα με φάει ο σκύλος μου, σκέψεις που με οδήγησαν να αδράξω τη μέρα τζαι διάφορα τέτοια που μόνο άμα τα χρειαστείς τα καταλαβαίνεις οπότε χρωστώ τους τζιόλας κατά κάποιο τρόπο.

Είναι κάπως παράξενο άμα σκεφτείς πως δεν είχα σχέση με όσους ερωτεύτηκα τζαι δεν ήμουν ερωτευμένη με όσους είχα σχέση. Περιμένοντας γνωμάτευση από τους ειδικούς, αναρωτιέμαι αν θα γνωρίσω ποτέ κάποιον τον οποίο θα ερωτευτώ τζαι θα με ερωτευτεί τζαι θα έχουμε τζαι σχέση τούτες τες δύο φορές που μου έμειναν να ερωτευτώ όπως μου είπε η φίλη μου που της είπε η φίλη της για να προκύψει η αφορμή για το ποστ.  


16 σχόλια:

  1. Τζιαι τζείνος που στην τρίτη φορά που ερωτεύκεται αποφασίζει ότι τούτον ήταν, ηύρεν τον άνθρωπο του τζιαι εκαταστάλαξεν; Χάνει τρεις έρωτες, οξά έκατσεν πάνω το ταίριν, διότι ενναν μαζί αλλά εννα ερωτευτεί άλλες/ους για ακόμα τρεις φορές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποτέ δεν ξέρεις αν εκαταστάλαξες μουάχαχαχα
      [κάτι δικά μου]

      :-)

      Διαγραφή
  2. Ε, έσιεις ακόμα. Τέλειωνε, άδραξε τη μέρα, νύχτα, εφτομάν, whatevah!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν συμφέρει να μετράς τζιαι τους πλατωνικούς. Δηλαδή αν προλάβεις τζιαι ερωτευτείς 6 τυχαίους πον ηξέρουν την υπαρξη σου ετέλειωσεν εννα μείνεις έτσι? Όι όι εν το δέχουμαι. Εννα διαμαρτυρηθώ έξω που το προεδρικό για τούτο το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όι κόρη, εν πάει έτσι. με τούτους είμασταν πολλά κοντά, απλά ο ένας έβλεπε με σαν την αρφή του, ο άλλος σαν τη θεία του, ο άλλος σαν τον φίλο του που τον στρατό κλπ κλπ!

      Διαγραφή
  4. Εν ξέρω πόσες φορές υπήρξα ερωτευμένη ήδη. Ενδιαφέρον. Θα το σκεφτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω τις ίδιες απορίες με τον ΤΤ και τις ίδιες ενστάσεις με την Αχάπαρη! Προεδρικό πάραυτα, άτε συντριβάνι του Άη Νικόλα αφού εν στην συμπρωτεύουσα τούτες οι ανησυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαζί σας σε διαμαρτυρία, τέλος στους πλατωνικούς έρωτες, άμα σε ερωτεύονται να τους ερωτεύεσαι!! :-)

      Διαγραφή
  6. "Δεν ήταν δυνατή η ανάλυση της διεύθυνσης DNS του διακομιστή".ΓΑΜΩΤΟ ΠΚΙΟΝ

    Eίμαι πολλά νευριασμένη γιατί επήεν ούλλος ο συλλογισμός μου με τον μαλάκα τον διακομίστη (ΝΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΜΑΔΡΥΑΔΙΚΟ ΣΕΝΤΌΝΙ). Τεσπα μπάζει νερά η θεωρία τούτη λαλώ σου το. Συμφωνώ και εγώ με Twisted και Αχάπαρη. Επίσης να προσθέσω ότι μπορεί αύριο να έβρεις τον 1 και να καταρρίψει ούλλες τις άλλες 4 φορές και να πεις τι έκαμνα τούτα ούλλα τα χρόνια. Είχα και άλλα arguments αλλά εν τα θυμούμαι (εγλίππαρες της). Διακρίνω πάντως cospiracy theory σε αυτή την θεωρία και θα πρέπει να επιληφθώ του θέματος πάραυτα:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-))))) εθύμησες μου το τοπ5 του Τζον Κιούζακ στο high fidelity τωρά... ο κάθε επόμενος θα καταρρίπτει the pain and the misery του προηγούμενου!

      Διαγραφή
  7. μα ποιος κάμνει τουντες έρευνες σιορ? δηλαδή οσοι ερωτευτήκαν 6 φορες εννα μείνουν στο ράφι μετά?τέλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από πότε είναι προϋπόθεση ο έρωτας για τον γάμο; τουλάχιστον για κάμποσα από τα ζευγάρια που ξέρω :-)))

      Διαγραφή
  8. και αν δεν ερωτευτείς 6 φορές; αν ερωτευτείς πκιο λλιες διούν σου τίποτε πίσω?
    κανένα ρίφαντ?

    έτσι να μεν είμαι αδιάκριτη αλλά 35?
    μα π τα καλα?
    εν το κατάλαβα τόσο καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διά σου κουπόνι ο άγιος πέτρος μετά ;-)

      εν επειδή μικροδείχνω ;-)

      Διαγραφή