Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Να σου πω την κουφεττούα σου;

Το καινούργιο σκοτεινό αντικείμενο του πόθου μου έσιει μίτινγκ στην διπλανή αίθουσα τζαι εγώ είμαι αναστατωμένη γιατί μου αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένος. Αποφασίζω να πνίξω τον καημό μου στα γλυκά τζαι πιάνω να φάω κάτι κουφεττούες που έφερε μια συνάδελφος ανακαλύπτοντας ότι η κάθε κουφεττούα γράφει πάνω μια φράση.

Τρώω την πρώτη που έγραφε Grow up τζαι τούτο ήταν, ήρτεν μου η έμπνευση να ακολουθήσω τους χρησμούς της κουφεττούας. Grow up επιτέλους (ακούεται τζαι πιο ωραίο που την ακατονόμαστη ελληνική λέξη), ωραίο το παιδάκι τζαι συμπαθητικό τζαι αστείο τζαι ελκυστικό αλλά χαζό τζαι παλαβό τζαι ξενέρωτο που επήε τζαι επαντρεύτηκε, ξεκόλλα τζαι grow up.

Πιάνω την δεύτερη κουφεττούα, In love λέει τζαι επήα να διαμαρτυρηθώ, όι τζαι in love πότε πρόλαβα δεν μας τα λες καλά Πυθία μου αλλά πας τη βιασύνη μου εστύλλωσα, επνίηκα, ετρέχαν τα μάθκια μου τζαι έβηχα κανένα πεντάλεπτο.

Μόλις συνήλθα εφοούμουν να φάω άλλη αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ πολλή ώρα σε γλυκά οπότε έπιασα την επόμενη, Hug me λέει, εν βαλτή η κουφέτα να με πελλάνει; Ποιος να με hug me ολάν, ο παντρεμένος; Οξά τζείνος ο άλλος που προχτές εκαλημέρισε ενθουσιασμένος τα βυζιά μου τζαι εχτές που μας εσυστήσαν είπεν πως δεν με είχε ξαναδεί γαμώ την ώρα που εν έφκαλα το φουλάρι γαμώ;

You are mine λέει η επόμενη κουφεττούα τζαι τζείνη την ώρα τελειώνει το μίτινγκ τζαι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου μου περνά από μπροστά μου σφυρίζοντας αδιάφορα, πάει μέχρι την πόρτα τζαι γυρίζει δήθεν τυχαία να με κοιτάξει αλλά εγώ είμαι καρφωμένη πας την οθόνη μου προσπαθώντας να καταπιώ χαριτωμένα την κουφεττούα τζαι μόλις φεύκει τρώω τζαι την τελευταία που γράφει πάνω Its true.

Εν αλήθεια, εν θα grow up ποττέ μου, θα είμαι αιώνια in love με την ιδέα του in love τζαι θα αποφεύγω τους εναγκαλισμούς με δίποδα προτιμώντας τον σκύλο μου που στο κάτω κάτω εν δικός μου. 


21 σχόλια:

  1. Τούτοι οι ρομαντισμοί εκαταστρέψαν τζιαι άλλο κόσμο τελικά εν είμαι μόνη μου. Κόρη βγκάλτο βυζί έξω και έβρε ένα λαμπερό αντικείμενο πόθου να αλληλοασχοληθείται..μετά βγάλτα ούλλα και βγάλτε και τα μάτια σας!!!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκοτεινό και αλύτρωτο αντικείμενο του πόθου, χαιρετούρες με βύζους και αναζήτηση φιλοσοφικών απαντήσεων στις καραμέλες-Κομφούκιους. Ποιος είμαι εγώ να κρίνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάποιος νοικοτζύρης που μόλις εκαθάρισε τον σκληρό δίσκο του λάπτοπ του, έκαμεν τον τζαινούρκο :ΡΡ

      Διαγραφή
  3. Εν σοβαρομιλας οτι τωρα ανακαλυψες τες κουφεττουες με μηνυματα. Ου ζαβαλι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εν μες τες εμπειρίες που αποκομίζω από τη νέα δουλειά, λιξιά unlimited!

      Διαγραφή
  4. Ήντα σχέση έχει κόρη αν εν παντρεμένος! Παντρεμένος είπε ο άθρωπος όι ευτυχισμένος! :p Ξέρω, εν ακούεται καλό αλλά u never know!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάτσε να τον ρωτήσω αν έσιει πετ:
      http://www.youtube.com/watch?v=ecWhXP2jM28

      Διαγραφή
  5. Θείκό ποστ!
    Τζιαι είμαι σίουρη ο παντρεμένος έσιει γυναίκα φάουσα άβυζη που εν τον αγκαλιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο σκύλος είναι πολύ καλύτερος τις πιο πολλές φορές έτσι κι αλλίως ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχα πολλά ωραίο. φάε τζιάλλες να δούμε τι εννα γινεί αλλά κατάπινε τες καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ουφ ! που χαθηκες , μας ελλειψες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή