Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Μια απόφαση για τη νέα χρονιά

τζαι όπου πάει, κοινωνικό πείραμα.

Ποτέ δεν βάζω στόχους για τη νέα χρονιά, το θεωρώ ηλίθιο να νομίζεις πως επειδή άλλαξε η ημερομηνία εν να αλλάξεις τζι εσύ. Που την άλλη, εβαρέθηκα τους τζείνους που νομίζουν ότι λαλούν τζαι τίποτε πρωτότυπο άμαν λαλούν ότι εν τους αρέσκει η παραμονή της πρωτοχρονιάς για την υποχρεωτική διασκέδαση που νομίζουν ότι εν υποχρεωμένοι να διασκεδάσουν τζαι ότι εν θέλουν να πάσειν πούποτε επειδή προτιμούν να μείνουν σπίτι να φαν παγωτό.

αληθινή ιστορία.

Παραμονή πρωτοχρονιάς, εγώ δουλεύκω από το σπίτι τζαι τζείνος εν μόνος του στο γραφείο, τούτο σημαίνει ότι εγώ μαλακίζομαι οκτώ ώρες σπίτι τζαι τζείνος μαλακίζεται οκτώ ώρες στο γραφείο τζαι μιλούμε με μηνύματα στο Skype. Όι, εν κάμνουμε cybersex, μεταφορικά μαλακιζόμαστε. Ρωτώ τον τι θα κάμει το βράδυ τζαι λαλεί μου ότι έσιει μιαν φιλικό/κοινωνική υποχρέωση την οποία βαρκέται πολλά επειδή δεν του αρέσκει η παραμονή της πρωτοχρονιάς για την με το ζόρι διασκέδαση τζαι ελπίζει να την γλυτώσει στο τέλος για να μείνει να κολοτζιάσει σπίτι. Ρωτά με τι θα κάμω εγώ.

τζαι δαμέ ξεκινά τζείνο που θέλω να αλλάξω.

Είχα πρόσκληση από έναν γνωστό για ένα πάρτι σε ένα σπίτι στην άλλη άκρη της πόλης στο οποίο θα πήγαινα αν δεν είχα κάποια άλλη καλύτερη πρόσκληση κάπου πιο κοντά. Τζαι αντί να του πω ότι είχα πρόσκληση για πάρτι αλλά δεν ήξερα ακόμα αν θα πήγαινα είπα του ότι δεν είχα κανονίσει τίποτα περιμένοντας να με καλέσει στην φιλικό/κοινωνική υποχρέωση που εβαρκέτουν να πάει.

πόθθεν ως τα πόθθεν καλή μου κοπέλα να σε καλέσει;!

Ακριβώς, οπότε του είπα πως αν με καλέσει στην φιλικό/κοινωνική υποχρέωση που έσιει να πάει θα επήεννα τζαι μου είπε ότι θα δει τι θα κάμει τελικά τζαι θα μου πει αναλόγως τζαι αν σας είπεν εσάς είπεν μου τζαι μένα αλλά τούτο δεν με πείραξε επειδή πραγματικά το σημείο τρία του προηγούμενου ποστ εν έναν επίτευγμα μου για το οποίο είμαι πολλά περήφανη.

Τζείνο που θέλω να αλλάξω εν η προώθηση του εαυτού μου, έπρεπε να του πω για την πρόσκληση τζαι την βαρεμάρα μου να πάω στο πάρτι τζαι να φανώ δημοφιλής τζαι επιλεκτική τζαι αν θέλει να εν μέρος της φαντασμαγορικής μου προσωπικότητας ίσως με καλέσει τζαι αν δεν με καλέσει χέστηκα, όι να κάθομαι να λέω ότι παραμονή πρωτοχρονιάς δεν είχα πούποτε να πάω η λούζερ που στο κάτω κάτω ήταν τζαι ψέμα για να τον ενθαρρύνω να με καλέσει κάπου που δεν ήξερα καν αν ήθελα να πάω αν είναι δυνατόν!

Πάω να αγοράσω κορδέλες να με αμπαλάρω τζαι να μου κολλήσω μιαν ετικεττούα με πολλά ακριβή τιμή πάνω. 


7 σχόλια:

 1. άτε μπράβο. να αγαπάς τον εαυτό σου τζιαι να τον φροντίζεις.
  τα άλλα (τζιαι οι άλλοι) εννα έρτουν πιο μετά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. το μόνο πράμα που πρέπει να θυμάστε ούλλες οι γεναίτζιες εν ότι είσαστε γεναίτζες, τουτέστιν πρέπει να σας βουρούν τζιαι να παίζετε τες δύσκολες, όι το ανάποδο! τζιαι επίσης το πιο σέξυ/φλέρτυ χαρακτηριστικό (κατ'εμέ) εν η αυτοπεποίθηση. εξηγώ: εν ένα πράμα να σου λαλώ έλα γλύτωσμε που το να μείνω με τες πυζιάμες μου παραμονή πρωτοχρονιάς τζιαι εν κάτι εντελώς διαφορετικό να σου πω έχω πολλά πράματα να κάμω αλλά προτιμώ να περάσω τον χρόνο μου μαζί σου! αυτά τα ολίγα, φιλιά από γερμανία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. καλή χρονιά Ούφ! Ένα χρόνο στην Κύπρο, συνήθισα να ακούω Κυπριακά, αλλά πεθύμησα να σας διαβάζω :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. διαβαζω Ουφ μετά απο καιρό
  μου έλλειψε!

  "Πάω να αγοράσω κορδέλες να με αμπαλάρω τζαι να μου κολλήσω μιαν ετικεττούα με πολλά ακριβή τιμή πάνω." ΤΕΛΙΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ένα βραβείο για εσάς! Καλή συνέχεια! :)
  https://tisfanistisfanikeoraio.wordpress.com/2015/01/19/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-10-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD/

  ΑπάντησηΔιαγραφή