Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Τέσσερα χρόνια μετά

Χμ, τέσσερα χρόνια πριν, εκαλαμάριζα στο μπλογκ τζαι εν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Θυμούμαι πάντως πότε εσταμάτησα να καλαμαρίζω, μόλις εφκήκεν ο Αναστασιάδης πρόεδρος τζαι είδα τζείνην ούλλην την ελληνική σημαία τζαι εφάρασα. Με τον ίδιο τρόπο που φαράζω άμα ο κόσμος δακάτω νομίζει ότι είμαι ελληνίδα ή λαλεί μου ότι εν το ίδιο πράμα είτε ελληνίδα είτε κυπραία.

Δεν είναι το ίδιο πράμα τζαι επροσπάθησα πολλά να έβρω τες ισορροπίες να μεν προσβάλω κανέναν με το άι αμ νοτ γκρικ τζαι να μεν νομίζουν ότι προσβάλλομαι που νομίζουν ότι είμαι από Ελλάδα. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: η Κύπρος ετράβησε τζαι ακόμα τραβά πολλά που τζείνους που τους ανάδοξε ότι η Κύπρος εν Ελλάδα, γι αυτό φουτουνιάζουμαι.

Πάντως με το που εν να ανοίξω το στόμα μου, ρωτούν με που ποιο μέρος της Ισπανίας είμαι. Πάνω που ενόμιζα ότι το εκρηκτικό μου ταμπεραμέντο τζαι η φυσική ομοιότητα που έχω με τη Penelope Cruz σαντανώνει τον κόσμο, ισπανόφωνες φίλες είπαν μου ότι εν η προφορά μου τζαι το ανύπαρκτο ρ μου που φταίσιν. Κάπου πρέπει να έχω ισπανικά γονίδια όμως, εν ναι;

Κατά τα άλλα, ο εγκέφαλος μου που την υπερκόπωση δεν μπορεί να συγκεντρωθεί ούτε πας τα πιο απλά, προχτές εκάλεσεν με ο πουπάνω μου να μου πει κάτι σοβαρόν είπεν τζαι ενόμιζα εν να με απολύσει αλλά ήταν κάτι τζει που το άσχετο, ο πουπάνω μου εν νάκκον ντράμα κουίν, η προσωπική μου ζωή πάει κατά θκοιαόλου, επιτέλους εξεπέρασα το crush τζαι τωρά το επρόσεξα ότι είχα πει ότι εν θα γκρινιάξω γιατί η άλλη έναν γκρινιάρη εγγλέζο επέτυχε τζαι τι εκατάλαβε τζαι επήα τζαι έππεσα πάνω σε γκρινιάρη εγγλέζο τζαι τι εκατάλαβα, εν βλέπω καμιά σειρά εκτός το House of Cards (αγαπούμε λατρεύουμε Kevin Spacey τρεις τζαι πόψε), βλέπω πολλές ταινίες, το Anomalisa έβρετε το δέτε το εν πολλά καλό, είδαμε τζαι τα Oscar, τέλεια η ομιλία του Leo, πάντα εν σφιγμένος τζαι νάκκον φοϊτσιάρικος αλλά την ώρα που εχαμογέλασεν εφάνηκεν μου ότι ήταν αληθινό το χαμόγελο του τζαι ήταν σχεδόν γλυκούλης (μεν με παρεξηγάτε, αγαπούμε λατρεύουμε Leonardo DiCaprio), celebrity crush τούτη την εφτομάν ο Tom Hardy αλλά ο Tom Hardy του Mad Max, όι ο Tom Hardy της εχτεσινής απονομής (τούτο με το ότι mad θωρώ ππέφτω να το κοιτάξω) τζαι επίσης, το απόλυτο ίνδαλμα των προ-εφηβικών μου ερωτοχτυπημάτων εν να έρτει για συναυλία δαμέ στη μικρή μας πόλη αλλά αγαπητέ μου, τόσα που θέλεις για να με κάμεις όπως τες κυράτσες που εποθούσαν τον Hugh Grand στο Music and Lyrics, εν σου τα διώ, να πάεις να γυρευτείς αλλού.

Καλό μήνα όσοι μπλόγκερς εμείνετε στη γειτονιά τζαι να είμαστε καλά να ξανακάμουμε ανασκόπηση στες 29 του Φλεβάρη του 2020 (παρόλο που εν νομίζω να είμαι καλά αν κάμω τα μαθηματικά τζαι έβρω πόσων χρονών εν να είμαι το είκοσι είκοσι).




9 σχόλια:

 1. Σήμερα ελάλεν κάποιος ότι μετά τα εικοσιεννιά έννα γίνει εικοσιδέκα τζαι λαλώ να το εφαρμόσω. Κάμε κάτι τέτοιο κι εσύ μπας και μείνεις καλά ως το τουέντι τουέντι... :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τζιαι εγώ εκαλαμάριζα στες πρώτες αναρτήσεις, βασικά όπως νιώθει πιο άνετα ο καθένας.
  Η Κύπρος έννεν Ελλάδα, η Κύπρος θα εμπορούσεν να εν Ελλάδα αλλά εν τα καταφέραν οι γονιοί τζιαι οι παππούδες οπότε αφού τούτον έχουμεν ας πούμεν η Κύπρος εν Κύπρος, διότι παίζει να γίνει η Κύπρος εν Τουρκία (το οποίον πάλε ποιον εννά πειράξει αφού εννά είναι Τούρκος πλέον εν ξέρω).
  Σκέφτουμαι σοβαρά να κάτσω να ξαναδώ τα Mad Max με τον Mel Gibosn πριν δω το τζιαινούρκον, πελλανίσκω για post-apocalyptic ιστορίες.
  Stay cool ως το 2020 τζιαι πάραπέρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλό μήνα! Μην δεις το παλιό Μαντ Μαξ, θα κάνεις συγκρίσεις! Και επειδή κάπου πρέπει να πω τον πόνο μου: θα την πνίξω την παλαβο-Αλίσια (Βικάντερ) που μου πήρε το Οσκάρ και γύρισε και φίλησε το μανάρι μου, μερικοί τα έχουν όλα ρε γμτ! Καλό μήνα είπα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τζιαι εγώ εκαλαμάριζα στις αρχές, επειδή το κοινό ήταν αποκλειστικά καλαμαρίστικο. Τωρά γράφω όπως (τζιαι όποτε) μου φκει κάθε φορά.

  Δράττομαι της ευκαιρίας να πω σε όσους δεν είδαν το Room, να το δουν οπωσδήποτε!

  Είμαι στη γειτονιά, ουφ μου, ελπίζω να είμαστε καλά τζιαι το 2020! Καλό μήνα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μαρία Καρολίνα Γουαδαλούπε, καταλαβαίνεις πλέον ότι το άβαταρ σου θα το λέω Θστρουμφ από τούδε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. γεια, παει καιρός να σε δω και να σε διαβάσω
  σε πεθυμησα
  φιλια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τέλειο το House of Cards, αλλά σε 1 μέρα ετέλειωσά το καινούριο season. Του χρόνου πάλε;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή