Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

How to be single, λαλεί η άλλη

Είδα το How to be single τζαι σε τούτη τη σκηνή επήα τζαι έλεγξα τον τραπεζικό μου λογαριασμό για να δω αν εν εγώ που το έγραψα. Εν ήμουν εγώ τελικά οπότε όσοι εθκιαβάσατε το προ-προηγούμενο ποστ τζαι η συνάδελφος που της ελάλουν τη θεωρία μου στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της δουλειάς, σταματήστε να μου ζητάτε να σας γνωρίσω τον τάδε τζαι την τάδε που επαίζαν –ούτε που τους ξέρω!

Τούτη η τύπισσα στη ταινία ψάχνει boyfriend σε dating apps τζαι που ακούω ποτζεί ποδά, εν ένας συνηθισμένος τζαι decent τρόπος να γνωρίσεις άτομα του αντίθετου φύλου. Σε μια πόλη με οκτώ εκατομμύρια κατοίκους, έχω παραπάνω πιθανότητες να γνωρίσω τον μελλοντικό μου boyfriend με τούτο τον τρόπο παρά με τον κανένα τρόπο που εφαρμόζω τωρά.

Οπότε εθκιάλεξα μια φωτογραφία μου που ψιλοβλέπομαι, επέρασα την που δεκαπέντε φίλτρα τζαι εγράφτηκα σε ένα dating app το οποίο σου στέλνει κάθε μέρα η ώρα δώδεκα το μεσημέρι το προφίλ ενός άντρα που θκιαλέει που μόνο του σχεδόν στη τύχη. Οι παραπάνω εν ένα χάλι αλλά είπαμε, εν ένας τρόπος πέρα που τον κανένα. Επειδή είμαι ιντελεκτουάλ, εν με κόφτει ιδιαίτερα η εμφάνιση κάποιου αλλά ίνταλις εν οι φωτογραφίες του (φώτα, κάμερα, πάμε) τζαι το τι γράφει στη περιγραφή (οι παραπάνω εν γράφουν τίποτε οπότε εν ασχολούμαι).

Ένας τύπος που στες φωτογραφίες έμοιαζε με σπασίκλα, στη περιγραφή έγραφε ότι του αρέσκει να πηαίννει σε συναυλίες τζαι σινεμά όσο πιο συχνά μπορεί. Εμιλήσαμε λλίο τζαι που μου εζήτησε να φκούμε είπα να φκω για προπόνηση –απείχα που το σπορ πολλή τζαιρό τζαι ένα απόγευμα με βαρετή ανάλυση του Star Wars θα ήταν μια καλή αποτυχημένη αρχή. Εντύθηκα, εστολίστηκα, έπιασα το βιβλίο μου (εδίουν του μιαν ώρα τζαι μετά ελοάρκαζα να επήεννα μόνη μου σε καφέ) τζαι επήα να τον έβρω.

Τελικά ο τύπος είσιεν πολλήν ενδιαφέρον τζαι μετά που κάτι ώρες ποτζεί ποδά, εκαταλήξαμε για βόλτα σε ένα κανάλι έτσι πολλά ρομαντικό τζαι ειδυλλιακό. Εγώ, επειδή είμαι τζαι νάκκον αργόστροφη τζαι εν έχω υπόθεση με έτσι πράματα, εσκέφτουμουν πουμέσα μου, ίντα ήρταμε μες τες ερημιές τζαι αλώπως εν να με αρπάξει τζαι να με σύρει μες το κανάλι να πάω τζαι αναρωθκιόμουν πόσο βαθύ είναι τζαι αν θα προλάβει κανένας περαστικός να με σώσει.

Τελικά άρπαξε με τζαι εφίλησε με.

Το πιο κουφό ήταν το ότι είσιε μια βάρκα-σπίτι μες το κανάλι τζαι άμα τζαι εποσπαστήκαμε, αρκέψαν οι ένοικοι τζαι εχειροκροτούσαν. Κυνική εγώ, εσκέφτουμουν ότι το έκαμε επίτηδες μπροστά στη βάρκα για να έχουμε κοινό τζαι να νομίζω ότι παίζω σε ρομαντική κομεντί, τζαι οι σκέψεις μου ότι εν να με σύρει μες το κανάλι να πάω εν εξαφανιστήκαν ώσπου τζαι εφύαμε που τζιαμέ.

Εν ξέρω αν θα ξαναφκώ με τον τύπο αλλά η προπόνηση επήε πολλά καλλύττερα από ότι επερίμενα.
8 σχόλια:

 1. Αρέσκουν μου έτσι ονειρικά λαβ στόρις, όπως στις ταινίες (έκαμες τζαι το πόδι σου πάνω την ώρα του φιλιού?)
  ...Αλλά (επειδή θωρώ τζαι πολλύν IDx με εγκλήματα κλπ) κάμε έναν background check του τύπου.

  ...και αναμένω εξελίξεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ου λαβ δισ ποστς:))

  Αμυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επιτέλους!!!!

  έπρεπε να ξενιτευτείς για να ακούσουμε καμιά επιτυχημενη γκομενοιστορία!
  εύγε παιδί μου.
  και εις ανώτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ουφ μου, χαίρομαι.Κολόνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ατε να δουμε καμια γκομενοκατασταση ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Έλα έλα να ακούω τέτοια! (Πάντως κι εγώ όταν έβλεπα την ταινία, το ποστ σου εσκέφτουμουν)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εξενέρωσα που τελικά δεν τα έφτιαξε με τον μπαρμαν η τύπισσα με το λαπτοπ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή