Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

How to be single λαλεί η άλλη, επεισόδιο πέμπτο

Με το επεισόδιο τέσσερα φκαίνουμε σχεδόν θκυο μήνες αλλά εν έχουμε σχέση, ούτε καν εμιλήσαμε για σχέση ή αποκλειστικότητα. Εν σε κάποια φάση της ζωής του που εγώ εν θέλω να μπω προς το παρόν αλλά ούτε το αποκλείω ακόμα για κάποια στιγμή στο μέλλον οπότε εν λαλώ τίποτε τζαι εν το σταματώ. Εν το σταματώ επίσης επειδή αρέσκει μου πολλά. Τζείνος εν ξέρω γιατί εν το σταματά, αλώπως αρέσκω του παραπάνω από ότι η ανασφάλεια μου πιστεύκει. 
 
Πρόσφατα έμαθα τυχαία τζαι χωρίς τζείνος να το ξέρει, ότι φκαίνει τζαι με άλλες τζαι η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω τα κλάματα, η δεύτερη να του κρούσω το σπίτι τζαι η τρίτη να δω τα πράματα στες πραγματικές τους διαστάσεις τζαι να αρκέψω τζι εγώ να φκαίνω με άλλους. 
 
Έτσι επροέκυψε το επεισόδιο πέντε. 

Στες φωτογραφίες ήταν όπως το μοντέλο τζαι που εδώσαμε ραντεβού επερίμενα να εμφανιστεί ο γείτονας του, ένας ανιψιός του, ο τζύρης του, οποιοσδήποτε άλλος εκτός που το μοντέλο στες φωτογραφίες τελικά όμως ήρτεν τζείνος τζαι ήταν τζαι ακόμα πιο όμορφος που κοντά. Είσιε πλάκα, η κουβέντα ετζύλαν, ήβραμε διάφορα κοινά.
 
Το κουσούρι όμως εν άρκησα να το ανακαλύψω, ο τύπος εν θεούσος τζαι η θρησκεία του επηρεάζει ούλλες τες πτυχές της ζωής του. Τα μισά πράματα που τζείνα που ελέαμε είχαν να κάμουν με τη θρησκεία τζαι ελάλεν μου ιστορίες της πίστης του για τες οποίες του ελάλουν ότι εν πολλά όμορφες ιστορίες αλλά μόνο ιστορίες. Εγέλουν που τα επίστευκε τζαι εφαίνετουν μου αφελής αλλά ελάλεν μου ότι σέβεται την διαφορετική μου άποψη. Η θρησκεία μέσα στην οποία εγεννήθηκα από ότι μου είπε, εν συμβατή με τη δική του τζαι θέλει να με ξαναδεί. 
 
Εγώ όμως εν θέλω να τον ξαναδώ τζαι είμαστε τωρά στη φάση που ο τύπος στέλνει μου ανατολές με καλημέρα κάθε πρωί τζαι ηλιοβασιλέματα με καλησπέρα κάθε απόγευμα τζαι λαλεί μου κάθε νύχτα να πάω που σπίτι του τζι εγώ εν του το κόφκω επειδή θα θέλω έναν γυμνασμένο ώμο να κλάψω όταν με παρατήσει το επεισόδιο τέσσερα. 


9 σχόλια:

 1. Η αλήθκεια οι γυμνασμενοι ώμοι παρηγορούν καλύτερα x

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τελικά αποφάσισα πως που εν να χρειαστεί να κλάψω εν να κλάψω στους ώμους που έκλαια τόσα χρόνια :-)))

   Διαγραφή
 2. Εμ...κράτα τζιαι τους θκυό;; (Ώσπου να ποκαθαρίσει η φάση - λέω εγώ...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλή καβάντζα για όταν και αν. Το κλάμα στους (γυμνασμένους) ώμους του επιτρέπει το η θρησκεία του, όξα έννα μείνεις έτσι; :/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εν πολλά αστείο πόσα παραθυρούθκια βρίσκουν οι θρήσκοι για να κάμνουν σεξ :-))))))

   Διαγραφή
 4. μόλις εκατάλαβα τι φταίει, πρέπει να γυμνάσουμε ώμους για αγκαλίτσες. Easy. ^_^

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εκατάλαβες λάθος, πρέπει να είσαστε ειλικρινείς τζαι να αποφασίζετε τί θέλετε έτσι ώστε οι φίλες σας να μεν γυρεύκουν ώμους να κλάψουν ;-)

   Διαγραφή
 5. Αυτα τα επεισόδια ειναι σκέτα επεισόδια! Για τις επαναλήψεις του νο3 που πάω;;;;
  Καλημερα και καλώς σε βρήκα! Μου φαίνεται απίστευτο που δε σε συνάντησα νωρίτερα το χρυσό αιώνα του blogging! Nα εισαι καλα!
  Ευα (Κοκκινοσκουφίτσα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή