Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Because of you

Έσιεις ένα που τζείνα τα κλέβερ κινητά; ρωτά με η κοτζακαρούα στο διπλανό τραπέζι μόλις εμπήκα στη παμπ τζαι λαλώ της ναι ενώ γελώ που μέσα μου με το κλέβερ που είπε για το σμαρτ φόουν. Tony Bennett λαλεί μου τότε, μπορείς να μου το έβρεις τούτο το όνομα; Να σου το έβρω λαλώ της, άσε με να φκάλω γάντια, σκούφο, κασκόλ, παλτό, ζακέτα, φουλάρι τζαι να σου το έβρω. Κάθεται υπομονετικά τζαι καρτερά νεκατώνοντας το τσάι της τζαι φκάλλω το κινητό τζαι βάλλω το όνομα που μου είπε στο γκουγκλ.  

"Because of you", βάλε μου να το ακούσω τούτο το τραγούδι του Tony Bennett λαλεί μου τζαι μάχουμαι να κάμω τα ντέιττα του κινητού μου να ταράξουν στο YouTube. Στο μεταξύ ήρτε το ραντεβού τζαι αποφασίζουμε ότι πεινούμε τζαι καλλύττερα να πάμε σε εστιατόριο αντί να μείνουμε στη παμπ τζαι λαλεί μου να σχολάσω τη κοτζιακαρούα. 

Λαλεί μου να σχολάσω την κοτζιακαρούα, εμένα, που έλπιζα να αρκούσε να έρτει για να της πιάσω τη κουβέντα, να δω ποιος εν τούτος ο Τόνι Μπέννεττ, να μου πει αν τον είδε ποττέ λάιβ, αν δεν τον είδε ποττέ λάιβ τζαι γιατί, να μου πει την ιστορία της ζωής της, να έχω μιαν ιστορία να βάλω δίπλα στες άλλες ιστορίες στο μελλοντικό μου βιβλίο. Τζείνη την ώρα σκέφτουμαι ότι εν λλίο τραγικό να φκαίνουμε δεύτερο ραντεβού με το ραντεβού τζι εγώ να προτιμώ να κάμω παρέα της κοτζιακαρούας. 

Άσε να ξαναδοκιμάσω μπας τζαι ταράξει το κινητό μου λαλώ του, άλλωστε εν να θέλω κανένα δεκάλεπτο να ξαναφορήσω τούτα ούλλα τα ρούχα. Γελά τζαι καρτερά αλλά το κινητό μου εν μας έκαμε τη χάρη, έφκαινε το βίντεο στο YouTube, αναθάρρευκε η κοτζιακαρούα, μεν τζίσεις πούποτε να το χάσουμε ελάλουν της εγώ, αλλά έφκαλλεν μας έρρορ. 

Εν να το ακούσω αύριο τζαι αν σε ξαναδώ δαμέ εν να σου πω αν μου άρεσε λαλώ της. Σκασίλα της αν θα μου άρεσκε ή όι, ήταν τέθκεια η απογοήτευση της που ένοιωθα άσιημα τζαι επροσπάθουν να της έβρω εναλλακτικές ενώ ταυτόχρονα να μεν το παρακάμω με την αδιαφορία απέναντι στον άλλο. 

Ο άλλος εν το μεταξύ, μπίζνες μαν τζαι χαμόγελο κολγκέητ, πρακτικό μυαλό με πρόγραμμα τζαι στρατηγικές, εν εξαναφκήκα με τόσο μπίζνες οριέντετ πλάσμα, μαθαίνει πράματα τζαι εφαρμόζει τα, τζαι "τωρά τελευταία ανακάλυψα τη τάδε μουσική, τον τάδε σκηνοθέτη, το τάδε κρασί", ούλλα εν μια ανακάλυψη για τούτον τούτα τα ραντεβού προφανώς. Μαζί μου παθαίνει μίνι οργασμούς μόνο με την ιδέα του κυπριακού φαγιού, παρόλο που του είπα ότι εν ξέρω να μαειρεύκω. Φαντάζουμαι τον να λαλεί στα επόμενα ραντεβού ότι ανακάλυψε την κυπριακή κουζίνα τζαι αππάρεντλλι έννεν μόνο το χαλούμι. 

Εν αποφάσισα ακόμα αν μου αρέσκει, φαντάζομαι θα έπιανε έξτρα πόντους αν ετσακίζετουν να φκάλει το κινητό του να έβρει τον Τόνι Μπέννεττ της κοτζιακαρούας! 



4 σχόλια:

  1. Εν ξέρω για την κοτζιακαρούν, ο Τόνυ πάντως ακόμα "έshιει το":

    https://www.youtube.com/watch?v=ZPAmDULCVrU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε καλά τζαι τζείνος ο μπιζνες μαν εν είσιεν πιο φάνσυ κινητό να το βρει θκυό ππαλιές;; Φάουλ, φάουλ. Χάννει καναθκυό βαθμούς σίουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τζιαι ναν η ουφ! σε μια παμπ σε 50 χρονια τζιαι να λαλει μιας μιτσιας που ννα μπει μεσα να της εβρει πανω στην παλαμη της (ναι ναι οι παλαμες θα εχουν γινει οθονες τοτε) το love yourself του bieber

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σορρυ αλλα μαλακας ο "δικος"σου
    θεά η κυρια της pub
    ωραίος ο Τονυ, να πηενεις καθε μερα ωσπου να την εβρεις να επανορθωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή