Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Προϊστάμενος

Πάει, έρχεται. Πάει, έρχεται. Πάει. Έρχεται. Πάει. Έρχεται. Πάει, έρχεται. Πάει, έρχεται. Πάει, έρχετε. Φεύγει. Έρχεται. Λείπει λίγη ώρα. Έρχεται. Με ζήτησε κανείς; Όχι. Φεύγει.

Έρχεται. Ποιάνει το remote-control του air-condition και μας ανεβάζει τη θερμοκρασία στους 25. Κάνει να φύγει και κοντοστέκεται. Πάει κάτω από το air-condition και το κοιτάζει με δέος στα μάτια. Του κουνάει το χέρι. Δεν παίρνει απάντηση. Αλλάζει τη θερμοκρασία στους 23 που ήταν.

Έρχεται. Κοιτάζει με τρόπο από το διαχωριστικό, προφανώς νομίζει ότι τα μάτια του είναι απ΄αυτό το πως το λεν που έχουν τα υποβρύχια και μπορεί έτσι να δει τις οθόνες των υπαλλήλων. Πάει. Έρχεται. Κάνει πως βγάζει φωτοτυπίες. Παρακαλεί από μέσα του να είχε μάτια στη πλάτη. Έχετε πολλή δουλειά; Όχι. Φεύγει.


Έρχεται. Φορτωμένος με απίστευτο χαρτομάνι. Να δούμε τον Ταδεπουλόπουλο; Να τον δούμε, όλο αυτό είναι του Ταδεπουλόπουλου; Όχι, αυτά είναι κάτι δικά μου, (βγάζει και συμβουλεύεται ένα κίτρινο post-it): θέλω να μου τυπώσεις τη φόρμα που ετοιμάσαμε στις 18/10/08 για τον Ταδεπουλόπουλο. File. Open. Print. Έτοιμο, και τώρα; Αυτό ήθελα, ευχαριστώ. Φεύγει. Όχι, κοντοστέκεται. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πότε το κάναμε αυτό; (!) File. Open. Properties. Στις 18/10/08. Φεύγει.


Τριγυρίζει στον διάδρομο και σιουμαλιεί τα έπιπλα. Σκυλοβαριέται αλλά νόμιζει ότι πρέπει να δικαιολογίσει τον μισθό του. Έρχεται. Είχαμε κανένα μέηλ; Όχι. Σίγουρα; Send/Receive. Ναι, περιμένεις από κάπου; Ναι, κάτι από Πάφο. (info@limanaki.pfs?) Φεύγει. Έρχεται. Ψαχουλεύει. Ξεθάβει δουλειά πελάτη θαμμένη χρόνια. Με αυτόν τι έγινε; Πέθανε. Α! Φεύγει.


Έρχεται. Θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Ότι θες. Στείλε ένα μέηλ στον αδελφό μου και πες του να μου τηλεφωνήσει. (!)
New mail. To: bro Subject: pls call. Έγινε! :-) Φεύγει.


Έρχεται.


Ε, αμάν πια!


Είναι καλοκαίρι.


Έχει καύσωνα.
Ο νευρικός κλονισμός παραμονεύει.


Έχει να μπει πελάτης από τον Ιούνη.
Τους έφαγε η κρίση (;)


ΔΕΝ έχουμε δουλειά.
(yey!)


Χαλάρωσε!

Ηρέμησε!

Απόλαυσε το!


Παράτα μας!
να δούμε επιτέλους τον χορό του Scrat με την Scratte στο youtube!

4 σχόλια:

  1. Έχει να μπει πελάτης από τον Ιούνη. *γλουπ* :Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάσου βαρεμάρα δηλαδή! Και όσο δεν έχουμε δουλειά τόσο βαρκούμαστε να δουλέψουμε άμα προκύψει δουλειά!

    Ουφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kalws..ton 8eio!!!
    Ton Skroutz ennow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή