Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Η Μύγα

Η Μύγα (The Fly) είναι μια πολύ γνωστή ταινία την οποία δεν έχω δει ποτέ μου. Δηλαδή δοκίμασα μια φορά αλλά μόνο που έβλεπα τη φάτσα του πρωταγωνιστή και ήξερα ότι είναι θρίλερ τρόμαζα έτσι προτίμησα να κλείσω τη τηλεόραση.

Το μόνο πιο σιχαμένο από μια μύγα είναι μια μεγάλη μύγα. Γιακ! Και οι κατσαρίδες. Παρόλο που είδα μια πάρα πολύ καλή παράσταση με τίτλο Κατσαρίδα (που την έλεγαν Ιωάννα και ήθελε να πάει στο φεγγάρι) δεν κατάφερα να συμπαθήσω τις κατσαρίδες! Τέλος πάντων, το θέμα μας είναι η μύγα. Είναι τόσο αντιπαθητικές που ούτε σε καρτούν δεν βγήκαν. Αντίθετα από τη κατσαρίδα φίλη του Wall-e.

Χμμμ μήπως τελικά συμπαθώ τις κατσαρίδες;! Jesus!

Πάλι άλλαξα θέμα όμως… το θέμα μας είναι η μύγα. Όχι η ταινία αλλά αυτό το σιχαμένο μαύρο πετούμενο που αφού έφαγε ότι κατάρα μπορούσα να σκεφτώ έφαγε και μισό αεροζόλ αλλά αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Στην αρχή την πέρασα για αυτό το μαύρο βελάκι στην οθόνη του υπολογιστή. Όμως ήταν δύο! Άρα το ένα ήταν μύγα!!! Σηκώθηκα και άνοιξα το παράθυρο. Προσπάθησα να την καθοδηγήσω προς τα έξω με ένα χοντρό περιοδικό. Είμαι ειρηνικός άνθρωπος, δεν χρησιμοποιώ βία αν δεν είναι απαραίτητο. Η μύγα όμως δεν έβγαινε έξω. Προτιμούσε τη θαλπωρή του δωματίου. Εντάξει, αν κάτσει ακίνητη σε μια γωνιά κι εγώ μπορώ να κάνω τη δουλειά μου ήσυχα θα την αφήσω. Είπαμε, είμαι ειρηνικός άνθρωπος. Η μύγα όμως ήταν παιχνιδιάρα μύγα. Της άρεσε να βολτάρει πάνω στην οθόνη…

Είπαμε, ειρηνικός άνθρωπος και δεν είμαι βίαιη, αλλά αυτή είναι μύγα! Αντιπαθητικά ζωύφια που ούτε καν σε συμπαθητικά καρτούν δεν βγήκαν. Μόνο σε μια ταινία και ποιο ρόλο είχαν; Ενός πλάσματος που πάει και φυτρώνει ακάλεστο εκεί που δεν το σπέρνουν! Εφοδιάστηκα με το αεροζόλ. Ψέκασα όλο το δωμάτιο και βγήκα έξω για λίγο. Περίμενα να βρω το πτώμα τέζα στο πάτωμα όταν επέστρεψα αλλά η μύγα δεν ήταν πουθενά.

Μετά από έντονη εσωτερική πάλη αποφάσισα να συνεχίσω τη δουλειά μου αφού πρώτα ελέγξω ότι δεν είχε προσγειωθεί πάνω στα πράγματα μου. ΟΚ, μύγα πουθενά, ας δουλέψω. Άραγε το αεροζόλ εξολοθρεύει ανθρώπους; Γκουχ γκουχ!

Ξαφνικά, στο πάνω μέρος της οθόνης είδα κάτι φτερά να τρεκλίζουν. Η μύγα μέθυσε από το αεροζόλ! Μετανοιωμένη και γεμάτη τύψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία της άνοιξα το παράθυρο για να βγει έξω. Go fly. Go.

Γύρισε προς το μέρος μου, με κοίταξε με ευγνωμοσύνη στα μάτια και πέταξε προς την ελευθερία της.

Ναι, καλά! Κάπου εδώ μέσα είναι γαμώ τη γκαντεμιά μου, ούτε μια μύγα δεν μπορώ να ξεφορτωθώ γαμώτο γκρρρρρ!!!!

9 σχόλια:

  1. wow post για μια μούγια! απορώ πως δεν το σκέφτηκα πριν χεχε. πολλά καλο πάντως α :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Θάνατος στη μύγα και στα λοιπά ενοχλητικά έντομα που διαταράζουν την αρμονία μας!!! Και ναι η κατσαριδούλα το Wall-E ήταν αρκετά συμπαθητική κυρίως γιατί είναι καρτούν... όταν δω πραγματική κατσαρίδα (συμβαίνει πού και πού γιατί έχουμε κήπο) παθαίνω σοκ, πανικοβάλομαι και προσπαθώ να τη σκοτώσω κι αφού ακούσω το ελεεινό "κρατς" παίρνω μια γκριμάτσα αηδίας και για κανένα τέταρτο παλεύω να μην κάνω εμετό.
    Το έχω σκεφτεί, θα μπορούσαν να είναι πιο συμπαθητικές, αν ήταν φούξια πχ, ή κόκκινες με βουλίτσες σα μεγάλες πασχαλίτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά ένα περίεργο λόγο σήμερα εσκότωσα ίσα με είκοσι μούγιες και τρείς σκουληκόμυγες με τη μυγοσκοτώστρα .Εν ηξέρω ίντα ανάθεμα τζιαι εσυνακτήκαν ούλλες σήμεραΤον άλλο καιρό δεν έχουμε.Ξια μουγιά τζιαι αρμάζωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μούγια too hard do die...hahaha....προτείνω να διαβάσεις την "Μεταμόρφωση" του Κάφκα (για έναν άνθρωπο που ξυπνά μεταμορφωμένος σε έντομο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άψογο...
    αλλά άμαν η μούγια σου εν έσιει κίτρινες ρίγες πάνω της εν οκ...

    Η δική μου εν εκατάλαβα ακόμα, ήταν κάτι μεταξύ μέλισσας, σφήκα τζαι κάτι άλλο τζι εφκέρωσα μισόν αεροζόλ πάνω της αφού δεν έφκαιννεν έξω με το καλό. ύστερα εχώστηκα κάτω που τες κουβέρτες για κανένα μισάωρο να μεν ψοφήσω τζι εγώ που το αεροζόλ.

    έσιει τζαι τραγούδι για την μούγια πάντως

    http://en.wikipedia.org/wiki/Shoo_Fly,_Don't_Bother_Me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχάπαρη thanks :-)
    όταν γνωρίσεις τη κατάλληλη μούγια θα σου βγει από μόνο του!

    Loud Melody να προωθήσουμε την ιδέα σου σε γενετιστές: να παράξουν φούξια κατσαρίδες... τις σιχαίνομαι τόσο πολύ που σιχαίνομαι ακόμα και να τις πατήσω... εφοδιάστηκα με ένα πολύ δυνατό κατσαριδοκτόνο και όλο το καλοκαίρι κοιμόμουνα μαζί του!!!

    stalamatia ναι ρε παιδί μου, κάτι συμβαίνει, είναι περίοδος αναπαραγωγής ή κάτι τέτοιο άραγε;!

    Tinker Stell δεν ξέρω αν θέλω να το διαβάσω...

    Neerie η δική σου ήταν διασταύρωση όλων των ενοχλητικών πετούμενων;!!!
    το πιο σπαστικό είναι που δεν ξέρεις που θα πάει να προσγειωθεί!!
    Shoo Fly :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ νευριάζω άμαν είμαι τιτσίρα μέσα στο μπάνιο τζιαι ξαφνικά αρκέφκουν τη βόλτα τους διάφορα πετούμενα έντομα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. lol Μύγα-Ουφ! 1-0
    καλά εμένα μου τη σπάει αφάνταστα ο ήχος που κάνουν όταν πετούν. τρελαίνομαι. δεν θέλω να τις ακούω με τίποτα! αηδία. πάλι καλά που πήρε το μήνυμα και βγήκε έξω... τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρίτσα ναι, αηδία!

    DaisyCrazy δεν βγήκε έξω... φαντάζομαι θα τη βρω μετά από καιρό πίσω από κανένα έπιπλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή