Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

03

Συνήθως τις Κυριακές το βράδυ μου αρέσει να κάθομαι στη πολυθρονίτσα μου με όσα ένθετα κυριακάτικων εφημερίδων δεν πρόλαβα να διαβάσω το πρωί και να έχω ανοικτή τη τηλεόραση στο Αίγια Fuxia που επειδή είναι σε επανάληψη και το έχω ήδη δει, δεν νευριάζω με τα οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο νους τους που μας δείχνουν για να καθυστερούν την αποκάλυψη ποιος είναι ο γιος της Μαλούς και πως θα σιγουρευτούμε ότι είναι ο Κωνσταντής και τι θα πει ο Αντωνής και πως θα το δεχτεί ο Κωνσταντής και αν θα τον θέλει τώρα η Αλισαβού και τι κούκλος που είναι ο Χριστόδουλος Μαρτάς.

Χτες όμως, είπα να έχω ανοικτή τη τηλεόραση στο ΡΙΚ και να βλέπω τα τραγούδια για τη eurovision. Είχα κέφι, χαζό παιδί χαρά γεμάτο, αντικαταθλιπτικά, εγκέφαλος και ενέσεις στο συρτάρι, ας δούμε eurovision. Αν θυμάμαι καλά εμφανίστηκε πρώτος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Δεν θέλω να πω τίποτα κακό γι’ αυτόν γιατί ήμουν στη συναυλία του Bryan Adams που «άνοιξε» και ήταν αξιοπρεπέστατος σαν πειραματόζωο για τον ήχο και τους φωτισμούς. Τώρα νοιώθω άσχημα για το «πειραματόζωο». Τέλος πάντων. Μετά εμφανίστηκε κάτι. Δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς. Η μνήμη μου το έσβησε γιατί ο γιατρός μου είπε να αποφεύγω τα μεγάλα σοκ.

Στον αριθμό 03 η άνοιξη!!! Ένα όμορφο τραγούδι, ένα ωραίο παιδί ντυμένο φυσιολογικά, τα φωνητικά πίσω να τα απομακρύνουμε παρακαλώ, είναι τέλειο!!! Ο κόσμος χειροκροτεί! Είμαι περήφανη για τον κόσμο που χειροκροτεί! Λες να βγει αυτό; Αχ μακάρι! Πρέπει να το ψηφίσω!!!

Ακούμε και τα άλλα. Σε κάποιο από αυτά έπεσα κάτω και έκλαιγα από τα γέλια αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιο ήταν. Όχι, δεν ήταν στο 07 γιατί εκεί έχασα τη μιλιά μου: φοβήθηκα ότι μπορεί και να έβγαινε!

Η βραδιά είναι συναρπαστική!!! Αδρεναλίνη. Μετρούμε αντίστροφα με τον παρουσιαστή για να ανοίξουν οι ψηφοφορίες. Ενθουσιάζομαι. Θα στείλω μήνυμα. Τι να γράψω στο μήνυμα? Λογικά τίποτα, θα στείλω μόνο κενό μήνυμα στο 900τόσο με κατάληξη 03. Το στέλνω. Λάθος νούμερο μου λέει η cyta. Μπερδεύομαι. Αχ τι χαζή, στο 5040 έπρεπε να το στείλω! Και τι να γράψω; Λογικά το 900τόσο με κατάληξη στο 03. Το στέλνω. Λάθος μου λέει η cyta. Θέλω να κάτσω κάτω να κλαίω. Θα βγει το 07 γαμώτο και θα φταίω εγώ!!!

Νευριάζω με το ΡΙΚ: έχεις ανοικτή ψηφοφορία ρε παιδί μου και δεν έχεις στο κάτω μέρος της οθόνης το νούμερο για να στέλνουν μήνυμα τα νούμερα; Περιμένεις ανταπόκριση; Πώς να στείλω μήνυμα αν δεν μου εξηγείς της ηλίθιας πώς να το στείλω; Δεν θα στείλει κανένας μήνυμα και θα φταις εσύ, κακό ΡΙΚ!

Τελικά μετά από διάφορα άσχετα τραγούδια και φιλοφρονήσεις (όπου πάω στην Αθήνα ακούω τα τραγούδια σου! Γιατί;!) ξαναθυμόμαστε τα υποψήφια τραγούδια και καταλαβαίνω επιτέλους τι πρέπει να κάνω για να ψηφίσω. Το κατάλαβα νωρίς, όταν έδειχνε στην οθόνη τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Γράφω 01 στο μήνυμα και πάω να το στείλω στο 5040.

Ευτυχώς το έλεγξα πριν το στείλω ;-)

Λέτε να κερδίσουμε φέτος;

9 σχόλια:

  1. Δεν το παρακολούθησα ούτε άκουσα τα τραγούδια. Δυστυχώς ό,τι και να στείλουμε πολύ δύσκολα νομίζω θα τα καταφέρουμε να περάσουμε τελικό. Δεν ξέρω γιατί αλλά προφανώς κάτι φταίει τα τελευταία χρόνια και η μαγιά δεν πετυχαίνει με τα γνωστά αποτελέσματα.
    Για να δούμε τι θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο στεναχωριέμαι που έχασα αυτό το υπερθέαμα. Να γίνουν διαβήματα να παιχτεί σε επανάληψη άμεσα, παρακαλώ!
    Άρα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Σε εμπιστεύομαι. Προφανώς το καλύτερο θα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλή επιτυχία σας εύχομαι! μακάρι το 03 να κερδίσει το διαγωνισμό!!! ξέρεις όνομα και τίτλο για να το ακούσω κι εγώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DaisyCrazy λογικά το ΡΙΚ αν δεν περάσουμε ούτε φέτος πρέπει να ακυρώσει τη συμμετοχή μας, είναι πολλά τα λεφτά Άρη εεεε Ρικ!

    homo anisorropus ναι, νομίζω ήταν το καλύτερο! για την επανάληψη μην ανησυχείς, είμαι σίγουρη ότι το ΡΙΚ θα το βάζει τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα άλφα φρη! ;-)

    Φώτη σου έχω το λινκ :-)
    http://www.youtube.com/watch?v=Xi3ivDk-0Ko
    πως σου φαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο κόστιζε το κάθε μήνυμα; φαντάζομαι το ΡΙΚ εσύναξε καμπόσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλή επιτυχία..αν και δεν έχει τυχει να δω το τραγούδι που θα στείλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είμαι (χαρούμενα) έκπληκτος! είναι ένα τραγούδι που δεν περίμενα για τη γιουροβίζιον! και σίγουρα θα το ακούω.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1 eyrw to mhnuma

    επροσεξα το τζιαι εγω οτι ενεγραφαν ποκατω
    αφου τουτον ηταν ουλλο το ποιντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωστεεεε! Ετσι εξηγείται που ήρτε 2ος (νομίζω δηλαδή) στο televoting :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή