Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Ξώπασκα

Δίαιτα. Έχω οκτώμισι βαθμούς μυωπία. Αυτό σημαίνει ότι συνήθισα να κάνω μπάνιο σχεδόν στα τυφλά. Υπερβάλλω! Με οκτώμισι βαθμούς βλέπεις το σαμπουάν και το μαλακτικό. Αυτό που δεν βλέπεις είναι τα κιλά που τρύπωσαν ύπουλα και απλώθηκαν σε όλο σου το σώμα. Έκανα μπάνιο με τους φακούς και το θέαμα που αντίκρισα μου θύμισε φτηνό θρίλερ: «Η Επέλαση της Φονικής Κυτταρίτιδας». Δίαιτα λοιπόν!

Οικογένεια. Όταν ήμουν μικρή ονειρευόμουν όταν μεγαλώσω να ζω σε μια μεγάλη πόλη, να έχω μια μεγάλη παρέα, ένα φίλο που να έχει χιούμορ και να με αγαπάει, και να μην ξαναπατήσω σε οικογενειακό τραπέζωμα। Από όλα αυτά, μέχρι τώρα, πέτυχα το τελευταίο. Και δεν μου φαίνετε και τόσο μεγάλο κατόρθωμα. Ίσως επειδή λείπουν όλα τα άλλα. Ή ίσως επειδή έχω καιρό να πάω σε οικογενειακό τραπέζωμα. Με τη πρώτη ευκαιρία θα το κάνω, έτσι, για να μάθω να εκτιμώ αυτά που πετυχαίνω!

Μόδα. Θέλω ρούχα. Πολλά ρούχα. Πάρα πολλά ρούχα. Θέλω να αμοληθώ στα καταστήματα και να αγοράσω ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια, τσάντες, ρούχα, ρούχα, ρούχα! Έβλεπα μια καταπληκτική ταινία του 1985. Η μόδα της δεκαετίας του ογδόντα ήρθε τόσο ύπουλα που έπιασα τον εαυτό μου να θέλει απεγνωσμένα τη μπλούζα μιας πρωταγωνίστριας! Μετά έμαθα ότι είναι Ralph Lauren και συνήλθα!

Τέχνη. Γιατί όταν κάποιος που έχει τα μέσα εκθειάζει κάτι από το οποίο έχει συμφέροντα, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το τρώμε στη μούρη συνέχεια; Γιατί δεν τους αρκεί να τα βλέπουν, να τα εκθειάζουν και να αλληλοκολακεύονται αναμεταξύ τους; Είναι τέχνη ή εμπόρευμα; Οτιδήποτε είναι τέχνη αρκεί να του βάλεις μια κορνίζα και μια ταμπελίτσα με τιμή. Νομίζετε!

Χρόνος. Από το Before Sunset: I guess when you're young, you just believe there'll be many people with whom you'll connect with. Later in life, you realize it only happens a few times. Και προσπαθείς να μη το χάσεις, θέλεις να κρατήσεις επαφή. Όταν όμως ο άλλος είναι πολύ νέος, δεν τον νοιάζει κι αν χαθείτε. Θα γνωρίσει πολλά άτομα με τα οποία θα συνδεθεί στα χρόνια που σας χωρίζουν. Και μένεις εσύ με το connect σας!

Χαζοπούλι. Εδώ!

8 σχόλια:

  1. Αν θες ρούχα, πολλά ρουχα, πέρνα απο σπίτι μου, να σου δώσω ενα σωρό που μου έκαναν δώρα στα γενέθλια και ξέρω ότι δε θα τα φορέσω ποτέ.

    Άρεσεν μου πολλά το έργο που λαλείς τζαι πολλες ατάκες, αλλά το Before Sunrise τζαι οι ατάκες του, εν πολλά ανώττερο! Ενιγουει στο ππόιντ σου, ναι οντως νομιζουμε οτι θα ζησουμε πολλα πραματα που στο τελος θα τα δουμε μονο σε ταινιες η στα ονειρα μας, αλλα καποιες μικρες τυχερες στιγμουλες μπορει να ζησουμε πραματα τα ποια εν το περιμεναμε ποττε τζαι κκονεκσια πολλα ξεχωριστα. ΕΠισης το γεγονος οτι τουτα τα κκονεκσια εν πολλα λλια τελικα, εν τουτο που τα καμνει τοοοοσο ξεχωριστα τζαι τοσον ομορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άτε να μπαίνουμε ούλλοι σε δίαιταααα!! Εγώ έσσιει τζαιρό που κάμνω! Im almost there!!

    Απόλαυσα το ότι εν επία σε οικογενειακά τραπέζια φέτος, αλλά που την άλλη νιώθεις τζίνη την νοσταλγία.. γιου νόου γοτ αι μιν..

    Κόρη θέλω να πάω τζαι εγώ ψώνια! Αλλά κάμνω οικονομία για να πιάσω κάμερα! Πελλάάάάρες!

    Τζαι τέλος, λίοι τζαι καλοί εν οι αθρώποι που αξίζουν να κρατάς επικοινωνία.. Κάπου κάποτε μπορεί να έβρεις τζαι τους υπόλοιπους που ενόμιζες ότι είσσιες επικοινωνία τζαι τελικά να αντιλιφθείς ότι ούλλα ήταν μες τον νου σου. (εγώ έτσι έπαθα)

    Εν είδα τις ταινίες.. Δηλώνω ένοχη! Θα τις δώ οσονούπω όμως!

    καλή εβδομάδααα
    ΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οκτώμισι βαθμούς μυωπία?! Και βλέπεις το σαμπουαν και το μαλακτικό?! Εγώ με τέσσερις γιατί δεν τα βλέπω? Πάντα ήξερα πως κάτι πάει λάθος με την όραση μου.

    Δίαιτα και ρούχα, (πολλά ρούχα) θέλω κι εγώ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Cake, γιατί δεν θα τα φορέσεις; δεν είχαν κάρτα αλλαγής;!

    από τις ταινίες, δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια από τις δύο. λατρεύω και τις δύο το ίδιο.

    ίσως νοιώθω πιο κοντά στη δεύτερη, λόγω ηλικίας. η ατάκα της Σελίν, ότι έβλεπε όνειρο ότι είναι 32 και μετά ξύπνησε αγχωμένη για να καταλάβει ότι ευτυχώς είναι 23, για να ξυπνήσει μετά στ' αλήθεια και να είναι 32... αυτό το πράγμα το έχω ζήσει! είναι φρικτό!

    συμφωνώ πάντως, η ευτυχία είναι στις μικρές στιγμές και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας.

    ρίτσα, Παύλος Παυλίδης Θ Ε Ο Σ!

    Ηλέκτρα μαζί σου!!!
    άι ννόου!
    αν είναι πελλάρες, ποιάσε καλύτερα ρούχα! από την άλλη, η κάμερα θα σου μείνει! ποιάσε κάμερα! :-)

    σχετικά με την επικοινωνία: έχεις απόλυτο δίκαιο. συνήθως αυτοί που μένουν είναι αυτοί με τους οποίους είχαμε αληθινό connect.

    να δεις τις ταινίες, πιστεύω ότι θα σου αρέσουν :-)

    homo anisorropus μήπως να αλλάξεις οφθαλμίατρο; :-)
    τα βάζω σε συγκεκριμένη θέση από πριν! αλλά νομίζω πάλι θα τα έβρισκα, συνήθισα τη στραβομάρα μου :Ρ

    αύριο πρωί όλες με φρέσκο χυμό και φρυγανιές. το μεσημέρι σαλάτα και το βράδυ ένα γιαουρτάκι. όχι πριν το φαγητό! αυτά ΕΙΝΑΙ το φαγητό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bρε συ Ουφ,πόσο μα πόσο δίκιο έχεις για την Τέχνη...συμφωνώ μέχρι τελείας μαζί σου!
    και όχι τίποτα άλλο προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτό που βλέπουμε ή ακούμε είναι εξαίσιο κιολας...
    όσο για τη δίαιτα...σήμερα έχω ραντεβού νε τον διαιτολόγο μου!
    Το μυστικό είναι ένα:αν πάρεις δυο κιλά...αρχίζει να χτυπά ο κώδωνας του κινδυνου...αν εκεί δεν ενεργοποιηθείς..αρχίζεις και πλαταίνεις!
    Φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mammamou..είχα 7μιση βαθμούς μυωπίας και μόλις έκαμα λέιζερ..έχασα 10 κιλά! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ αυτό που λέει η ταινία είναι απόλυτα αληθινό. Όταν σου συμβαίνουν όλα αυτά στα 20+ δεν πολυσυνειδητοποιείς ότι είναι μοναδικά. Κάπου ίσως να νομίζεις κι όλας ότι όταν μεγαλώσεις όλο τέτοια θα σου συμβαίνουν. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική και το ανακαλύπτουμε στην πορεία.

    Φιλιά ουφάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή