Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Κυριακάτικες Γκρίνιες

Χρυσή μου κυριούλα, αφού δεν ήσουν σίγουρη ότι μπορούσες να το κουμαντάρεις, τι το αγόρασες το mercentes jeep ή πως αλλιώς λέγετε εκείνο το θηρίο που οδηγούσες με τριάντα χιλιόμετρα σπάζοντας μας τα νεύρα;

Καλή μου ξαδέλφη, έπρεπε να το υποψιαστείς στο πρώτο παιδί, να το καταλάβεις στο δεύτερο και να σταματήσεις να το κάνεις στο τρίτο: τα μωρά τον έχουνε χεσμένο τον γέρο που θα τα φάει αν είναι άτακτα. Βρες άλλη μέθοδο παιδαγώγησης!

Θείτσα, επειδή ο αδελφός σου παντρεύτηκε πριν 35 χρόνια μια κατίνα σε ένα χωριό στην άκρη του κόσμου, αυτή η κατίνα έχει μια αδελφή την οποία έχεις δει μόνο δύο φορές και τώρα αυτή η αδελφή παντρεύει την κόρη της την ύπαρξη της οποίας εσύ αγνοούσες, δεν είσαι υποχρεωμένη να πας! Και μη μου λες εμένα τις μαλακίες «εν αντροπή». Μόνο μια φορά άκουσα την αλήθεια και θα το εκτιμούσα αν μου την έλεγες κι εσύ: είναι η έξοδος σας, η ζωή σας, ένα θέμα να κουβεντιάζετε την επομένη με τον καφέ, οκ, το καταλαβαίνω αυτό! Μη με κοιτάζεις με αυτό το επικριτικό ύφος και να μου λες ότι είναι ντροπή να μην πάω! Έλεος!

Εσύ, ο κουλτουριάρης. Που μιλάς σιγά και διακριτικά, που νομίζεις ότι είσαι αστείος και άνετος με όλους. Όταν κάποιος σου κάνει μια ερώτηση και περιμένει τα σχόλια σου, είναι τουλάχιστον γελοίο να αγνοείς το άτομο που σε ρωτάει, να του γυρνάς τη πλάτη και να προσφέρεις τα πολύτιμα σχόλια σου στο άτομο που προσπαθείς συνέχεια να κολακεύεις!

Πολιτικάντηδες, παρατάτε μας! Σας βαρέθηκε η ψυχή μου! Είμαστε η Κύπρος μια μυρμηγκοφωλιά που μας πάτησε ένα κακομαθημένο παιδί. Και αντί να τρέξουμε να δούμε πως θα σωθούμε, τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Απλά τέλειο!

Νομίζω βρήκα τι πρέπει να έχει ένα άτομο για να το συμπαθήσω. Χιούμορ. Αν η βλακεία είναι αήττητη, η έλλειψη χιούμορ είναι θλιβερή!

5 σχόλια:

  1. ούλλα εύστοχα, και το τραγούδι αγαπημένο ουφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν το εσκέφτηκα ότι τους πιο μεγάλους αρέσκει τους ο γάμος.

    τζαι το άλλο βλακεία τζαι χιούμορ εν παν μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ouf mou i vlakeia ontos en aititi!ama o alos en vlakas asta na pane....xoris xioumor ontos dn leii, ti na kaneis ena atomo pu en moutro?
    kai ne tze ego nevriazo me toutos pu en komantaroun ta aftokinita terastion kivikon k pianoun ta mono gia to show!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπογράφω και προτείνω να κατεβούμε σε εκλογές με αυτό το μανιφέστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και για μένα το χιούμορ είναι εκ των ουκ άνευ. Αν κάποιος δεν έχει χιούμορ τον βαριέμαι, δε θέλω να ασχοληθώ μαζί του.

    Άνθρωπος χωρίς χιούμορ=φαί χωρίς αλάτι!

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή