Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Να μην είμαι ιδιότροπη

Με μια κάπως χαζή αφορμή του στυλ «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», (μπορεί όμως και να παρεξήγησα έτσι ας μην είμαι τόσο ιδιότροπη) έκανα ένα search και μου έβγαλε το blog του Αριστίνδην… χμμμμ το word μου υπογραμμίζει με κόκκινο αυτή τη λέξη και μου προτείνει: Αριστίδην, Αριστείων, Παλαιστίνη (!), Παριστάμην! Αμερικάνοι παιδί μου, σιγά μην έβαζαν τις πανανθρώπινες ελληνικές λέξεις στο λεξικό των προγραμμάτων τους! (επηρεάστηκα!)

Δεν θα σχολιάσω το «έτυχε πτυχίου» ούτε την «Κοινωνιολογία της Καινής Διαθήκης» γιατί θεολογικά είμαι στόκος, ούτε το «Προβαίνει επίσης σε συχνές δημόσιες παρεμβάσεις είτε αρθρογραφώντας είτε μέσω ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών» γιατί δεν ακούω ενημερωτικές εκπομπές και δεν βλέπω τηλεόραση, ειδικά ειδήσεις ή εκπομπές που μιλά ένας τύπος και γύρω του τσακώνονται πεντέξι, και τελευταία δεν διαβάζω ούτε εφημερίδα, ο γιατρός είπε να αποφεύγω να ταράζομαι.

Όποιος πει ότι δεν είμαι μόνο θεολογικά στόκος θα έχει δίκαιο αλλά από την άλλη, πιστεύει αληθινά ότι οι ειδήσεις μας συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στην ενημέρωση;! Προχτές, οδηγούσα και παραλίγο να σκοτωθώ, άρχισα να κλαίω από τα γέλια, δεν έβλεπα μπροστά μου. Από το ραδιόφωνο, μας «ενημέρωσαν» τι ακριβώς είπε ο κάθε κομματάρχης για τη περίφημη δήλωση του προέδρου, μετά μας «ενημέρωσαν» για το μετάλλιο που αγόρασε ο Αρχιεπίσκοπος και ακολούθως, ο καιρός, στη Λεμεσό σήμερα η θερμοκρασία θα είναι 27 βαθμοί κελσίου.

Δηλαδή μακάρι να μη συμβαίνει τίποτα κακό στον κόσμο, γιατί το να συμβεί οτιδήποτε καλό και να το πουν στις ειδήσεις είναι μάλλον απίθανο, αλλά και πάλι, ολόκληρο εικοσιτετράωρο, δεν συνέβηκε τίποτα στον πλανήτη;! Στον γαλαξία; Βρήκαν, έστω, ζωή στον Άρη; Άσχετο: πήγα χτες στην έκθεση για τη Πορτογαλία… μου άρεσε πολύ το κομμάτι που έλεγε για τη συνάντηση των πολιτισμών όταν οι πορτογάλοι έφταναν σε μια νέα γη…

Ξέφυγα από τον Αριστίνδην… αυτό που ήθελα μόνο να σχολιάσω από το blog του είναι ότι έχει λάθος ζώδιο! Ενώ λέει ότι γεννήθηκε τον Ιούνιο, στο ζώδιο λέει Παρθένος. Ναι, αλλά εγώ κάποτε έβγαινα με ένα Παρθένο και ξέρω ότι είχε γενέθλια τον Σεπτέμβριο, που βρέθηκε να έχει Παρθένος (με κεφαλαίο π) γενέθλια τον Ιούνιο;!

13 σχόλια:

  1. ουφάκι να προσέχεις στο οδήγημα! μα να σε πιάσουν τα γέλια από κίνδυνο!; :) μάλλον απ'τα νεύρα θα'τανε!

    αυτό το αριστειδιν ή όπως λέγεται δε θέλω να το δω γιατί έτσι όπως το περιγράφεις είμαι σίγουρη δε θα μ'αρέσει.

    αυτά που λες για τις ειδήσεις τα σκέφτομαι κι εγώ κατά καιρούς. καλύτερα μακριά γιατί βαριέμαι την πλύση εγκεφάλου, κι αν δεν καθαρίσει κι αν ξεβάψει κτλ κτλ

    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "Παρθένος" είσαι σίγουρη ότι το είχε στο ζώδιο;;; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχαχαχαχα!!!! Τι τα θέλεις τζι εσύ τούτα τα ανυπόθετα searches σου;;;;
    Ο αριστείνδην υποψήφιος ξανακτυπά! ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hmmm...
    H synanthsh twn politismwn se mia nea gh?prin na tous kataskotosoun oi Portogalloi?
    (sorry en allon to thema mas alla I couldnt help it:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήγα και εγώ στν έκθεση για την Πορτογαλλία. μου άρεσε. το ίδιο και κάτω στο μόλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρθένος-Σεπτέμβριος! στάνταρ , στο υπογράφω ως γνώστης!!! φιλιά πολλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έshει μπλόγκ ο Αριστείνδην;;;; Εν γεμάτο ταπέλλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρθένος: 21 Αυγούστου-21 Σεπτεμβρίου.
    Εγώ λαλώ σας εν επίτηδες που έβαλε ότι είναι Παρθένος. Τάχα "έκανα λάθος, επειδή δεν ασχολούμαι με αυτά τα μικρά, ευτελή τεχνάσματα του δυτικού κόσμου για την αποχαύνωση και αποπροσανατολισμό των ανθρώπων από τον ορθό δρόμο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το συγκλονιστικό ντοκουμέντο:
    http://www.blogger.com/profile/16417402461869202214

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DaisyCrazy νευρικό θα ήταν :-)

    Pasxalina :-))))) ίσως όμως εννοούσε κάτι άλλο...

    Moonlight έλα ντε! κάτι πήρε το αυτί μου για εκλογές...

    postbabylon κι αυτό θέμα μας είναι :-) στην έκθεση είχε μια μινιατούρα μιας πέτρας που την τοποθετούσαν οι πορτογάλοι σε κάθε μέρος που έφταναν για να επικυρώσουν τη κυριαρχία τους... ρε γμτ να γινόταν αυτό και σήμερα, βρήκα ένα οικοπεδάκι πάνω στο κύμα... μούρλια! πάω να αφήσω το λάπτοπ για επικύρωση!

    ρίτσα αυτή στον μόλο είναι ίδια με τη περσινή; πολλές φωτογραφίες τις θυμόμουν! α, και δεν θα ξαναφάω ψάρι!

    γεια σου Φώτη :-)

    Invictus :-)))) μιαν έχει την!

    Neerie :-)

    Αχάπαρη και Mana link it is...

    Aurora το έχεις!!!! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή