Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η ιστορία της ασχήμιας

Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δίνει πολλή σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Οι γονείς μου στα νιάτα τους ήταν και οι δύο πολύ όμορφοι και είμαι σίγουρη ότι αυτό ήταν και το μόνο τους κοινό. Όσο τους έζησα μαζί δεν θυμάμαι να συμφωνούσαν ποτέ σε τίποτα! Πολύ κουραστικό να πρέπει να ζεις έτσι, όσο όμορφος και αν είναι ο άλλος.


Μεγαλώνοντας δεν έδινα σημασία στην εξωτερική εμφάνιση κάποιου. Το μόνο κόλλημα που έχω με την εμφάνιση είναι το ύψος. Δεν λέω ότι με τραβάνε οι άσχημοι ή ότι μεταξύ ενός άσχημου και ενός όμορφου θα διάλεγα τον άσχημο επειδή “ιδεολογικά” δεν μου αρέσουν οι όμορφοι. Πιστεύω ότι κάποιος είναι ελκυστικός με τη συμπεριφορά του, άσχετα αν είναι όμορφος ή άσχημος.

Το αποτυχημένο one night stand που περιέγραφα στις Γκάφες
ήταν πάρα πολύ ωραίο παιδί… τόσο ωραίο που ήμουν άνετη και αστεία μαζί του επειδή δεν με ενδιέφερε να το παίξω η γκόμενα που δεν είμαι για να τον κερδίσω και αυτό είναι που τελικά του άρεσε σε μένα! Από την άλλη, ο ΨΞΠΣΠΕΥΠΚΚΑΦ δεν ήταν αυτό που λέμε αντικειμενικά ωραίος αλλά εμένα μου άρεσε, ήταν γλυκός, καλούλης και αστείος, ήμασταν όμως και οι δύο πολύ ανασφαλείς, στριμμένοι και εσωστρεφείς για να βρεθούμε κάπου στη μέση!

Τη περασμένη βδομάδα γνώρισα σε δύο διαφορετικά μέρη δύο πολύ διαφορετικούς άντρες (όχι ραντεβού, καμία σχέση). Ο Α δεν είναι ωραίος, με φλέρταρε άτσαλα αλλά είχε πλάκα, μου έφτιαξε τη μέρα και ήταν μια ένεση αυτοπεποίθησης στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε (άσχετο!). Ο Β είναι κούκλος, μόλις με είδε μου χαμογέλασε με ένα τρόπο που πεταλουδίτσες άρχισαν να φτερουγίζουν στο στομάχι μου, ένα χαζό χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπο μου και άρχισα να σκέφτομαι τι ονόματα θα δώσουμε στα παιδιά μας!

Μέχρι την επόμενη φορά που θα δω τον Β θα περάσω από τα εξής στάδια: ενθουσιασμός, λογική σκέψη, φόβος μη πληγωθώ, αδιαφορία. Έτσι όταν τον ξαναδώ θα τον αποφεύγω, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τον εαυτό μου που τον έχω ήδη πείσει ότι αποκλείετε να ενδιαφέρετε για μένα, άσε που σίγουρα έχει κοπέλα! Και το αστείο είναι που ο Α θα κάνει ακριβώς τις ίδιες σκέψεις για μένα άρα αποκλείετε να μου ζητήσει να βγούμε…

Τι τραγούδι ταιριάζει
σε αυτή τη περίπτωση;… Προσθέστε ελεύθερα!

16 σχόλια:

  1. χμ....
    να δεις που έχεις δίκιο τελικά.
    κάπως έτσι πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποια κομμάτια του ποστ σου θα μπορούσα να τα 'χα γράψει εγώ.

    Εγώ θα σου έλεγα πάντως ότι προτιμώ το Meet me half way των Black Eyed Peas. Αυτό φυσικά είναι το δικό μου γούστο, δεν ξέρω εσύ πως το βρίσκεις.

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποια κομμάτια του ποστ σου θα μπορούσα να τα 'χα γράψει εγώ.

    Εγώ θα σου έλεγα πάντως ότι προτιμώ το Meet me half way των Black Eyed Peas. Αυτό φυσικά είναι το δικό μου γούστο, δεν ξέρω εσύ πως το βρίσκεις.

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα προτείνω του Μανώλη την ταβέρνα, έπεσε μια κουπεπιά (έτσι λέει η κόρη).

    άρα με όμορφους γονείς, και εσύ πρέπει να είσαι όμορφη.

    επίσης σταμάτα να ζεις το μέλλον στο παρόν. το κάθε πράγμα στην ώρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ενθουσιασμός, λογική σκέψη, φόβος μη πληγωθώ, αδιαφορία." A?!!!! Μα τι σκεπτικό είναι αυτό?! Βρε έλα στα συγκαλά σου που θα αδιαφορείς για το παιδί επειδή φοβάσαι πως θα πληγωθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμενα μου θύμισες το "το σάββατο μπορείς; όχι-όχι. την κυριακή μπορείς; μπορώ μπορώ. εγώ όμως δεν μπορώ" χιχιχιχι

    Έτσι είναι οι άνθρωποι κι οι σχέσεις γι'αυτό όταν σε θέλει και σου το δείξει κι όταν κάνεις κι εσύ το ίδιο τότε είναι πραγματική μαγεία. Όπως καταλαβαίνεις η μαγεία δεν συμβαίνει και συχνά ;)

    καλημέρα και καλή βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να τον κάμεις τον κούκλο αγάπη μου αμα θα γεράσει πάλε αναποδο γαμώτο θα γίνει.
    Go for the guy που ξέρει να πει 2 κουβέντες χωρίς να πρέπει πρώτα να τες κάμει παπαγαλία που τον παρέα του. (τζιαι μπορείς να τον κερατώνεις με τον κούκλο in between)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το βιβλίο του ουμπέρτο έκο εν τω μεταξύ εν πολλά εντυπωσιακή συλλογή έργων ασχήμιας.

    για το θέμα και εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι να πω την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λλίο πρέπει να σε τραβά -εμφανισιακά- ο άλλος. Για να τον λυσσιάς τζαι πιο ..εύκολα :) Αλλά, αλήθκεια, αχάπαρη said it.
    Όμως να σου πω τζαι κάτι για την ομορφιά; Κάποιος μου είχε πει κάποτε ότι δεν υπάρχουν άσχημοι άνδρες. Γυναίκες βρίσκεις άσχημες (η διευθύντρια μου τωρά στο σχολείο π.χ. μπρρρ), αλλά οι πλείστοι άντρες έχουν τη δική τους ομορφιά. Πρόσεξε το λλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δέσποινα ναι...

    Μάγισσα Κίρκη !!!

    The Passenger what?

    Ina ωραίο το τραγούδι... συνάντησε με στα μισά... ωραίο!

    Mana μπααααα εγώ μοιάζω σε μια γεροντοκόρη ξαδέλφη του πατέρα μου... "σταμάτα να ζεις το μέλλον στο παρόν" πολύ καλό... θα προσπαθήσω!

    homo anisorropus αν ήμασταν κοντά θα σου ζητούσα να μου κάτσεις και ένα πάτσο... καλό θα μου κάνει!

    DaisyCrazy ακριβώς!!!!!

    Αχάπαρη κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ... αλλά χωρίς το κέρατο, μισώ το ψέμα και την υποκρισία :Ρ

    ρίτσα το βιβλίο το αγόρασα από τότε που κυκλοφόρησε και ακόμα δεν έκατσα να το διαβάσω ολόκληρο... είναι πολύ καλό πάντως!

    Leni το να σε ελκύει ο άλλος είναι στα ζητούμενα! αρκεί να μην είναι μόνο αυτό... άντρας ήταν που σου είπε αυτή την ατάκα; δεν συμφωνώ... θα συμφωνούσα αν μου έλεγες ότι όλοι έχουν -έχουμε- κάτι ελκυστικό ή ελκυστικό για κάποιους τελοσπάντων! αλλά δεν υπάρχουν άσχημοι άντρες;! γιατί;! επειδή έχουν πέος;!
    ...με έποιασαν τα φεμινιστικά μου :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για μια στιγμή τρόμαξα, νόμιζα πως θα πεις μια ιστορία για μένα, ευτυχώς μετά ανακουφίστηκα (θα μπορούσα άνετα να είμαι ο Ψ)! επίσης συμφωνώ με τη φίλη μου την anisorropus και αν ήμουν κοντά στον έσκαγα κι εγώ τον πάτσο και για τέλος λατρεύω τον Άσιμο!!!!ααα, και φιλιά πολλά........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όχι γι'αυτό, καμιά σχέση. Πρόσεξε το και θα δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τερκάζει νομίζω!;p
    http://www.youtube.com/watch?v=uIZXJ8qCY2M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ena lepto..sto one night stand sou, otan foreses tis formes sou..tin douleia sou en tin ekames? an tin ekames tote den itan apotyximeno apla..aneto

    ΑπάντησηΔιαγραφή