Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Πνίγομαι

Ευτυχώς όχι από τον Οθέλλο, ήταν πολλά φοητσιάρικος και όχι με την καλή έννοια! Πάντως θα κάνω καιρό να δω παράσταση του ΘΟΚ, από τη μια ο αιμοβόρος πελλοζηλιάρης και από την άλλη η τρελή-εγώ-πότε-θα-γίνω-μάνα νομίζω μια αποχή μου χρειάζεται! Εκεί που τραγουδούσε «ποιος νοιάζεται ποιος νοιάζεται ποιος νοιάααααααζεται» ίσα που συγκράτησα ένα «ποιος χέεεεεστηκε». Τουλάχιστον είχε ωραία μουσική και ωραίο κερατά!

Στο προηγούμενο ποστ σας απάντησα αλλά αντί να πατήσω δημοσίευση δεν ξέρω τι πάτησα και δεν δημοσιεύτηκε… ο μπρατσαράς άδικα χτυπιόταν στο γυμναστήριο; τι να σας πω δεν ξέρω, εγώ βαρέθηκα σχεδόν όσο και οι ηθοποιοί στη σκηνή (εξυπνάδα!). η Στέλα είναι θεά! από τον τίτλο εγώ μόνο το μωρή πρόσθεσα, τα άλλα τα έλεγε ο ίδιος ο Οθέλλος! νομίζω πως όλοι αυτό θέλαμε, να την σκοτώσει να ησυχάσει κι αυτός κι εμείς! η πιο ωραία σκηνή ήταν όταν αυτομαχαιρώθηκε! μάλλον δεν είχαν εφευρεθεί τα περίστροφα ακόμα!

Το κινητό μου θέλει πέταμα. Κατά προτίμηση με δύναμη πάνω σε τοίχο. Θέλω να αγοράσω ένα κινητό, sony ericsson επειδή αυτά συνήθισα, που να μην είναι ελαττωματικό μοντέλο και να αντέξει πάνω από ένα χρόνο for a change. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις.

Μαζί με το κινητό με εγκαταλείπει και το laptop. Εδώ και τρεις μέρες μου έχει κολλήσει η μπαταρία του Άσιμου: για χιλιάδες σαν κι εσένα, θα αρκέσει μία πρίζα. Ούφφου, ναι!

Ακούω μια πολύ ωραία εκπομπή, μέρες του μέλλοντος που πέρασαν λέγεται. Εντάξει, εννοείτε ότι δεν καταλαβαίνω τι σκατά σημαίνει ο τίτλος αλλά έχει τρελό ενδιαφέρον. Συνδυάζει κλασική μουσική με νέο κύμα, και κλασική ροκ με eurovision for the love of god!

Βγήκε το νέο σιντί του Φοίβου Δεληβοριά. Δεν το αγόρασα ακόμα αλλά τον αγαπώ τον αγαπώ τον αγαπώ!!! Εδώ που τα λέμε, είναι η μακροβιότερη μου σχέση: δεκαπέντε χρόνια! Βρήκα αυτό το κείμενο του στην Athens voice και μόνο για την αναφορά στο Κυριακάτικο Ξύπνημα τον αγαπώ τον αγαπώ τον αγαπώ!!! Αχ!

Αν δεν έκανες το επάγγελμα που κάνεις ποιο επάγγελμα θα ήθελες να κάνεις; Εμένα μου αρέσει το επάγγελμα μου, θα ήθελα μόνο να ήμουν πιο καλή, λιγότερο τεμπέλα και όχι άνεργη! Διαφορετικά, το ίδιο χάος που επικρατούσε στον εγκέφαλο μου στα 14 επικρατεί και τώρα! Κλάφτα!

Έχω μια playlist με υπέροχα τραγούδια αλλά κάπου ανάμεσα τους είναι το ξερατό you are beautiful από το ένοχο παρελθόν μου και θυμάμαι κάθε φορά να το κάνω delete μόλις ακούσω τη τσιριχτή κλαψιάρικη φωνή του πως τον λένε γκρρρρρρρ... φυσικά το ακούω αυτή τη στιγμή!

Τέλος διαλείμματος!

8 σχόλια:

  1. Τώρα που είπες για τον Δεληβοριά, θυμάμαι ένα τρισάθλιο τραγούδι του που έλεγε για ένα γαλάκτωμα στο μάτι (ω ναι στ' ορκίζομαι!). Έκτοτε όποτε τον θυμάμαι γελάω! Όσο για το κινητό, όσο παίρνεις sony ericsson κάθε χρόνο θα θες καινούριο.Πάρε ένα Nokia να βρείς την υγειά σου.Connecting people λέει, ε όλο και με κάποιον θα connectηθείς! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως "το διάλειμμα κρατάει δυο ζωές", πες τα να εκτονωθείς... Πάρε ένα κινητό απλό για να σου αντέξει, δε χρειάζεται να έχει χίλια δυο, να σου κάνει και καφέ κτλ, (τέτοια ψάχνω κι εγώ τελευταίως και δυσκολεύομαι γι' αυτό και προσέχω το δικό μου όσο μου πάει αν και ψιλοδιαλύθηκε). Καλός ο Φοίβος, θα ψάξω να τον βρω. Κουτ λακ γενικώς με όσα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για το λάπτοπ βρες κάποιον που ξέρει να στο κοιτάξει, μπορεί απλά να θέλει κάναν φορμάτ. Τον Δεληβοριά κάποτε (μιλάμε 10 χρόνια πρίν) τον ακούγαμε πολύ. τώρα δεν τον αντέχω είναι η αλήθεια.

    Καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρέσκει μου που γράφεις έτσι συγχισμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστός γεννάται σε ένα μήνα κι ότι εύχεσαι ξεκίνα, όλα θα 'ναι πάντα μαύρα μα θα κρύβουν μια φωτιά!

    Φοίβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω με Μάγισσα Κίρκη. Πάρε ένα Νόκια να βρεις την υγεία σου. Εγώ τα Νόκια μου τα αλλάζω κάθε 3 χρόνια όχι γιατί παθαίνουν τίποτε αλλά γιατί βαρκούμε τα! :)
    Κι έχω το παλιότερο μοντέλο για back up. Αφού να φανταστείς το μοντέλο του 2000 δουλεύει μια χαρά ακόμα και το έχω για ξυπνητήρι!
    Φιλάκια και καλημερούδια!

    υγ. μ'αρέσει ο Δεληβοριάς αλλά νέα τραγούδια του δεν άκουσα ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με εχεις πεισει. Δε θα πάω να δω τον Οθέλλο του ΘΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή