Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Το πρώτο βήμα και άλλα εξτρίμ σπορτς

Τη Παρασκευή πήγα σε μια συνέντευξη για δουλειά και έκατσα υπομονετικά, και χωρίς να γελάσω καθόλου, να ακούω τη περιγραφή της εργασίας. Ένοιωθα κάπως σαν τον David Sedaris σε εκείνο το διήγημα που κάποιος πελάτης μπερδεύει τις αγγελίες και αντί να ζητήσει σέξι οικιακό βοηθό από ένα πορνοπεριοδικό ζητά καταλάθος από την εφημερίδα τον David, που είναι απλός οικιακός βοηθός και περνά όλη τη μέρα να τον κυνηγά για σεξ! Ευτυχώς δεν με κυνήγησε κανένας για σεξ και έφυγα από τον χώρο της συνέντευξης γελώντας. Μετά θύμωσα γιατί πήγε χαμένο όλο μου το πρωινό, το ντύσιμο και το βάψιμο αλλά άντε!

Οι gay φίλοι μου με θεωρούν θεά. Κάποιοι gay φίλοι τους με κοιτάζουν με το ίδιο ύφος που θα κοίταζαν μια κατσαρίδα που μόλις ψέκασαν με κατσαριδοκτόνο, την πάτησαν με το παπούτσι τους και την πέταξαν στη τουαλέτα τραβώντας το καζανάκι. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είμαι το στυλ τους, μου περισσεύουν όργανα, μου λείπουν όργανα, αλλά και πάλι δεν είναι το καλύτερο για την αυτοπεποίθηση μου!

Όπως και να έχει, πρώτη φορά στη ζωή μου νοιώθω άνετα με την εμφάνιση μου, όχι επειδή ομόρφυνα ξαφνικά αλλά μάλλον επειδή…

…θα έγραφα τη λέξη που ξεκινά από ωμέγα αλλά τη σιχαίνομαι!

Ο Maurice με τρέλανε: στείλε του request και στείλε του request… εγώ πάλι μπαίνω συνέχεια στο προφίλ του και το υπνωτίζω για να μου στείλει εκείνος request! Θυμήθηκα κάτι σοκολατάκια baci που είχαν μέσα κάτι ηλίθια ρητά και ένα από αυτά τα χαρτάκια έγραφε κάτι που μου άρεσε: «η αναμονή της απόλαυσης είναι και αυτή απόλαυση». Αναρωτιέμαι τώρα, η αναμονή της χυλόπιτας τι ακριβώς είναι;

Ναι, ναι, ναι δεν είναι σίγουρο ότι θα φάω χυλόπιτα, μπλα μπλα μπλα… α, μόλις θυμήθηκα πού είδα για πρώτη φορά χυλόπιτες! Στην Αράχοβα, τις πουλούσαν σε σακούλια όπως τα παξιμάδια και μου έκαναν μεγάλη εντύπωση!

Όταν σπούδαζα, μια φορά είχα πάει στη σχολή με μια ξαδέλφη που είχε έρθει για επίσκεψη και η οποία ήταν πάρα πολύ όμορφη και το ήξερε, έτσι συμπεριφερόταν ανάλογα. Στο λεωφορείο συναντήσαμε δύο έλληνες συμφοιτητές μου με τους οποίους έκανα λίγη παρέα αλλά ποτέ εκτός σχολής. Αυτοί με το που την βλέπουν αυτή λυσσάξανε να βγούμε το βράδυ, ζητήσανε το τηλέφωνο μου, μου έδωσαν τα δικά τους, μου τηλεφωνήσανε μετά από λίγες ώρες στο σπίτι, κανονίσαμε να πάμε όλοι μαζί για καφέ, καθόμαστε, αρχίζουν οι τύποι να τη φλερτάρουν και άρχισε και η ξαδέλφη να μιλάει. Και να λέει τα πιο απίστευτα ρατσιστικά σχόλια για τους έλληνες! Εγώ σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούσα μαζί της αλλά έγειρα στη καρέκλα μου και καταδιασκέδαζα με το ύφος τους, ήταν έτοιμοι να πάθουν συγκοπή. Λυσσάξανε να βγουν με την ωραία; Ας τη φάνε στα μούτρα τώρα!

Το πιο πάνω δείχνει κακία ή ανασφάλεια; Πάντως οι τύποι δεν μου ξαναμιλήσανε ποτέ, μάλλον επειδή θεώρησαν ότι είχα τις ίδιες απόψεις. Ας με ρωτούσαν να μάθουν!

Ένα από τα λίγα ελαττώματα μου είναι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη των ανθρώπων που δεν με ενδιαφέρουν. Ναι, είναι πολύ σημαντική για μένα η γνώμη των φίλων μου. Και των ανθρώπων που για διάφορους λόγους μπορεί να εκτιμώ. Για όλους τους άλλους δεν δίνω δεκάρα!

17 σχόλια:

  1. +1 χυλόπιτες στην αράχωβα. τζαι εγώ τζιαμέ είδα πρώτη φορά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχισε τον υπνωτισμο..και εγω αυτο εκανα και επιασε σημερα!Και ναι με θεωρω τραγικη που χαρηκα για κατι τετοιο!κραξτε ελευθερα!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με εμένα ο υπνωτισμός δεν δουλεύκει πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύρο μήπως είναι τίποτε hometown η Αράχωβα;!

    Vickyyy αφού έπιασε, γιατί τραγική;! ζηλεύωωωωωω!!! :-)

    Moonlight ως τώρα ούτε με εμένα! και το "ως τώρα" δείχνει αδικαιολόγητη αισιοδοξία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτο βήμα; Μπορεί να είμαι πιο χάλιας σε τούτο, ακόμα τζιαι που τα μαθηματικά! Αποδεικνύεται περίτρανα μέχρι και σήμερα :)

    Η ξαδέρφη σου εν θεά! Πολλά καλά τους έκαμεν :)

    Ουφ μου, αν σε κάμνει να νιώθεις πιο καλά η αναμονή, συνέχιστην. Αλλιώς δώκε μέσα τζι'όποιον πάρει ο χάρος.

    Υ.Γ.: Φακ, είμαι καλός στο να το λαλώ, αλλά κωλώνω να το κάμω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί να εν o τόπος τους ναι. Πάντως όσον αφορά τες "χυλόπιττες" ένας φίλος έφαεν καμπόσες τότε που επήαμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένεν ελάττωμα να μεν σε νοιάζει η γνώμη του ξένου κόσμου,εν προτέρημα και μακάρι να το είχαν ούλοι.Όπως μακάρι να μεν έκοφτε τον παραπάνω κόσμο τι κάμνεις και γιατί το κάμνεις κλπ.Το να ζεις στο δικό σου μπάπολ συνήθως φέρνει ευτυχία.
    Εγώ πάλε,όταν ερωτεύτηκα,ένιωθα την αναμονή μαρτύριο,τίποτε απολαυστικό εν είχε.Να το κάμεις το πρώτο βήμα γιατί ατ λιστ εννα ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξτρίμ σπορ οπως το λες. ΑΛλά τι θα ήμασταν χωρίς λίγη έκκριση αδρεναλίνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα ουφ μου το να μη σε νοιάζει τι νομίζει ο καθένας δεν είναι ελάττωμα, είναι προτέρημα. Ειδικά στο νησί αυτό που όλοι φοβούνται τη γνώμη 'του κόσμου'.
    Όσο για τη συνέντευξη για να'μαι ειλικρινης δεν κατάλαβα τι συνέβηκε αλλά μάλλον δε σου άρεσε η δουλειά;
    Ελπίζω να βρεις κάτι που σ'αρέσει!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο υπνωτισμός τίποτε εν κάμνει. Να πάεις σπίτι του με το αλυσοπροίονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ωρίμασες α?

    ρε δώκε μέσα τζι αν φάεις χυλόπιτταν έφαες, να ξεμπερτεύκεις σύντομα να προχωράς στον επόμενο

    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TwistedTool στη θεωρία όλοι είμαστε καλοί :-)

    evroskarseras μπορεί να φταίει και το υψόμετρο τότε :-)

    marilou και για μένα η αναμονή μαρτύριο είναι...

    Eólica σωστή :-)

    DaisyCrazy ευχαριστώ :-) στην αγγελία δεν ήξεραν τι εθέλαν!

    Αχάπαρη αλυσοπρίονο γιατί;!

    Neerie είπες τη λέξη γκρρρρ... :-) το πρόβλημα είναι που δεν θέλω να φάω χυλόπιτα από αυτόν... :-(((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να του πεις:
    αν σου ελαλούσα να φκούμε για ποτό θα έφκαιννες?

    αν σου πει όι να του πεις ευτυχώς που εν σου είπα!

    (εσκέφτηκα το μόνη μου τούτο)

    μπορείς να σβήσεις το σχόλιο μου τωρά θέκκιου πάω στη γωνιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συνήθως εν μιλώ για τούτα, αλλά ρε neerie, ποιό πλάσμα σήμερα αν του πείς να πάει για ποτό εννα σου πεί όι. άτε τζαι εφκήκες για ποτόν, πάρακάτω, ύστερα εν σειρά του να σου πέι ας πούμε. ΕΝ τα πάω ποττέ καλά σε τούτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Neerie εν ωραία η ατάκα σου αλλά σιγά μη βρω το θάρρος να του το πω... εκτός κι αν... πιω... πολύ... αλλά αν πιω πολύ μάλλον θα τον στριμώξω σε καμιά γωνιά και θα έχουμε πρόβλημα! :-)

    evroskarseras συγνώμη, που ζεις; ρωτώ γιατί θέλω να μετακομίσω κι εγώ εκεί :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάντως δαμαί που ζω εγώ (όι στον κόσμο μου!) λαλούν μισή αντροπή δική σου τζιαι μισή δική του. Αν δεν κάμεις πρώτο βήμα εν έσιει με ταξίδιν με Ιθάκην. Μάθε να τολμάς τζιαι λλίον Ούφ μου, τζι αν δεν κάτσει η φάση "το πιο ωραίο είναι το επόμενο λιμάνι" εε?? =) όπως είπες είμαστεν ούλλοι καλοί στην θεωρία..

    "Είναι πιο εύκολο να κλαις παρά να ζεις",είπεν μας ο Θηβαίος
    Καλόν άννοιμαν φτερών =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή