Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Γάμος και Διαζύγιο αλά Κλασικά

Τον γνώρισε όταν σπούδαζαν, κλασικά. Έμεναν μαζί, κλασικά. Σε όλους έλεγε ότι δεν έκαναν σεξ, κλασικά. Πήγαινε στα μπουζούκια και φορούσε μίνι, δηλαδή ήταν πολύ μοντέρνα κλασικά. Μέχρι τα Χριστούγεννα αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν, κλασικά. Ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερη από την Τάδε, δεν θα την άφηνε να αρραβωνιαστεί πρώτη, κλασικά. Έκαναν πάρτι σε αίθουσα δεξιώσεων του κώλου, κλασικά. Μέχρι το καλοκαίρι έμεινε έγκυος, κλασικά. Έκαναν βιαστικό πολιτικό γάμο, κλασικά. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έγινε και η βάφτιση, κλασικά. Μετά από ετοιμασίες δύο χρόνων έγινε και το θρησκευτικό πανηγύρι στον Τρίκκη, κλασικά. Δεν είχαν ούτε σπίτι ούτε λεφτά, κλασικά. Τσακώνονταν συνέχεια, κλασικά. Χώρισαν, κλασικά. Αυτός θα μείνει με τους γονείς του μέχρι να του βρουν μια καλή κοπέλα από σπίτι, όχι μια σαν τη ξετσίπωτη, κλασικά. Αυτή θα μείνει με τους γονείς της και το παιδί που θα το μεγαλώνουν σαν δικό τους μακριά από τον άχρηστο για να μπορεί να κάνει απερίσπαστη τις βλακείες που έπρεπε να έκανε στα είκοσι της, κλασικά.

Είναι τόσο προβλέψιμοι που νευρίασα, έπεσα μέσα ακόμα και στα χρόνια που θα άντεχαν παντρεμένοι!

Μήπως να αγοράσω μια γυάλινη σφαίρα και να ξεκινήσω μια δεύτερη καριέρα;!

18 σχόλια:

  1. Και όλες θα τρέχουν σαν τρελές να τους πεις το ριζικό τους, κλασικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν χρειάζεσαι με σφαίρα με τίποτε. Η μισή Κύπρος έτσι εκατάντησεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλασσικα παραδειγματα προς αποφυγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας άθρωοπς που ξέρουμε χρόνια. Σε χωρκό μεν, αλλά με τη δουλειά τη δική τους, τα λεφτά τους, την άνεσή τους. Που τον τζαρό που ο τύπος ήταν στρατό είχε τα με την κοπέλα, τζαι ως πριν 4 χρόνια ήταν μαζί, πρέπει να ήταν στα πρώτα ήντα τους...
    Τζαι ξαφνικά μαθαίνουμε ότι εχωρίσαν...

    Έννεν πάντα κανόνες. Μπορεί να τα θεωρούμε στερεότυπα, αλλά εν ξέρω ΚΑΝ αν εν οι παραπάνω έτσι...

    Σήμερα γινούμαστεν έτσι επειδή βάλλουμεν τον εγωισμό μας πάνω που το ζευκάρι μας. Όι την αξιοπρέπεια μας. Τον εγωισμό μας.

    Φουσκώνουν μας τα μυαλά τα "ψυχολογικά" που τες τηλεοράσεις τζαι θυμύμαστε να νοιώσουμε καταπιεσμένοι.

    Μεν με παρεξηγάς, καταλάβω τα στερεότυπα για τα οποία μιλάς, τζαι ποτέ δεν είπα ότι εν καλή επιλογή τούτος ο δρόμος, αλλά είπα να δω τζαι λίο τα αντίθετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πόψε έσσει τζόκερ καμπόσα εκατομμύρια. ποιους αριθμούς να παίξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γάμος τζαι Διαζύγιο Σεξπρες...
    Κάποιοι συνομήλικοι μου που παντρευτήκαν στα 20 τους, μόλις ετελείωσαν τον στρατό, στα 10-15 χρόνια εχωρίσαν.
    Τζείνους εν τους λυπούμαι καθόλου. Μόνο τα μωρά τους που μπορεί να εβιώσαν έναν άσσιημο χωρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολ τάιμ Κυπριακά κλασσικς.....
    Εμας πάντα η μάδερ ελάλεν μας, να μεν βιαστούμεν να παντρευτούμε τον πρώτο που......εμ θα κάμουμαι σχέση μαζι του.....να ζήσουμε την ζωή μας πρωτα τζαι μετα να εν επιλογή μας τζαι όι γιατι απλά ετσι ήθιστε.... (Φυσικά τωρα θελει να γίνει γιαγιά αλλά εν να της περάσει)

    Στα 18-20 μας εν νομίζω να είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι θα θέλουμε στα 30 μας...Νευριάζω να ακούω να παντρευκουνται πριν τα 25 την σήμερον ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πάντα στεναχωριέμαι να ακούω για χωρισμούς ειδικά αμα έχουν μωρά. ακόμα τζαι που τέτοια ζευγαρια που δεν ωριμάζουν αρκετά σαν άνθρωποι πριν παντρτευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ελα μωρε τώρα κι εσύ πως κάνεις ετσι. Ούλα τα παραδείγματα εν κλασικά. Ασε που η μισή Κύπρος εν διαζευγμένη, το 1/4 σε διάσταση και οι υπολοιποι ετεροκερατωνονται κλασικα πραματα. Συμβαίνουν σε όλες τισ καλέσ οικογένειε;!Φτου μακριά που μας...αλλα ποτέ δεν ξέρεις ο κερασφορος/α το μαθαίνει πάντα τελευταίος.ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχει σχέση ούτε αν είσαι 20 ή 30 όταν αποφασίσεις να κάμεις οικογένεια, πρέπει πρώτα να είσαι κατασταλαγμένος τι θέλεις και τότε προχωράς. Συμφωνώ με τον/την moonlight οτι βάζουμε πάνω απο όλα τον εγωισμό μας και όχι την οικογένεια μας(σύζυγο, παιδιά), θυμούμαστε ξαφνικά στα ..αντα μας ότι δεν εζήσαμε την ζωή μας και το αποτέλεσμα είναι όπως το περιγράφεις στην ανάρτηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όλοι μας ξέρουμε τέτοιες κλασσικές ιστορίες. τους οδηγούν οι γονείς σε συγκεκριμένες επιλογές λες και ξέρουν τι είναι το καλύτερο και όταν πάνε όλα στραβά με μαθηματική ακρίβεια φταίνε αυτοί - κι ας είναι μόνο 18 όταν κάνουν την επιλογή..
    στο τέλος τα μόνα θύματα είναι τα παιδιά που μεγαλώνουν με τους παππούδες.
    και οι γονείς ας ξυπνήσουν επιτέλους κάποτε κι ας συνειδητοποιήσουν ότι αφού δεν ξέρουν τι είναι καλύτερο για τους εαυτούς τους σίγουρα δεν ξέρουν τι είναι καλό για τα παιδιά τους ή για τον οποιοδήποτε γνωστό, γείτονα, φίλο ή άγνωστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κλασσικό παράδειγμα δυστυχώς..το πιο κρίμα εν τα μωρά που εν φταίν σε κάτι αλλά πάντα εννά πληγωθούν που τούντες καταστάσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πότε είσαι ελεύθερη για ραντεβού Μανταμ Ουφ?

    (Καλά αναμενόμενη πλοκή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χμμ άρα το σωστόν θα ήταν όσοι παντρεύονται να ζουν happily ever after? κλασσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γαμάτο post, κλασικά.
    Κακά τα ψέματα όμως, πολλές τέτοιες ιστορίες δεν έχουν αίσιο τέλος. Κάποιες φορές η απερισκεψία δεν μας βγαίνει σε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή