Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Πάρε δέκα!

Μετά από μια βδομάδα που γκρέμισα και ξανάκτισα το σπίτι, θα έγραφα άλλο ποστ αλλά είμαι πολύ κουρασμένη και η έμπνευση μου με έχει εγκαταλείψει μαζί με τους τρεις τόνους σκουπίδια που πέταξα. Ελπίζω μόνο αυτή να γυρίσει σύντομα και επίσης να μην πέταξα καταλάθος κάτι που θα φάω τους τόπους να βρω αργότερα.

Αυτό με τα αγαπημένα πότε μου δεν το κατάλαβα… δηλαδή το καταλαβαίνω αλλά μου είναι αδύνατον να επιλέξω μόνο ένα! Άσε που τα «αγαπημένα» κάθε φορά επηρεάζονται από τη διάθεση μας… δηλαδή μπορεί να έχω δέκα αγαπημένες στιγμές αλλά επειδή αυτή τη στιγμή ζω την Α θα πω την Α ή αν νοσταλγώ την Β θα πω τη Β.

Ανακάλυψα τη ταshινόπιττα ξέρω το! Πάμε!

Αγαπημένη στιγμή μέσα στο νερό να επιπλέω με κλειστά τα μάτια και να τα ανοίγω πανικοβλημένη γιατί νομίζω ότι πήγα στα βαθιά ενώ το κύμα με έχει βγάλει σχεδόν στην αμμουδιά σαν ψόφια φώκια.

Αγαπημένο φαί σαλάτα για το ξεκάρφωμα και τηγανιτές πατάτες με τηγανιτό μπέικον και τηγανιτά αυγά με πολλή ψωμί για *εκείνες* τις μέρες… (αναουλιάστηκα μόνο που το έγραψα!)

Αγαπημένο άρωμα το κομμένο γρασίδι.

Αγαπημένο γλυκό αχααααα χα χα χα χα εχμμμ αδυνατώ να απαντήσω!

Αγαπημένο βιβλίο θα πω αυτό που μας βάλανε να διαβάσουμε στη πρώτη γυμνασίου και θυμάμαι που το αγόρασα ένα απόγευμα, ξάπλωσα στον καναπέ και το διάβασα μονοκοπανιά, Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου της Άλκης Ζέη.

Αγαπημένη έξοδος στον ήλιο τον χειμώνα.

Αγαπημένο τραγούδι θα πω αυτό που μου κόλλησε τις τελευταίες μέρες, το Μόχα του Παύλου Παυλίδη αλλά σίγουρα αύριο θα είναι κάποιο άλλο!

Αγαπημένη σειρά το Friends. All time classic!

Αγαπημένη διαδρομή το κομμάτι του highway εκεί στον Άγιο Τύχωνα νομίζω όταν το αυτοκίνητο φτάνει στην ανηφόρα από όπου φαίνετε όλη η Λεμεσός και ειδικά το απόγευμα… ήταν η πρώτη της εικόνα που άρχισα να συμπαθώ!

Αγαπημένο ποτό βότκα πορτοκάλι.

Αγαπημένο blog που επέστρεψε: Α, μπα? 


Ιδέα για νέο παιχνίδι ίσως κάτι με τις στατιστικές στα μπλογκ μας; Έχουν πολλή πλάκα παρόλο που προσωπικά νοιώθω εντελώς αδικημένη, λέξεις-κλειδιά αναζήτησης τον τελευταίο μήνα: ανοιγμα καρυδας, anoigma karydas, ουφ, βαρκουμαι, πως ανοιγουμε καρυδα, pws katharizoume mia karuda, πως ανοιγουμε την καρυδα, εργαλεια χειρουργειου (!), καρυδα, πως ανοιγει μια καρυδα…


7 σχόλια:

  1. Ωραια τα δέκα σου! :))
    Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου ακουσα οτι ανεβάζεται φέτος που το Εθνικό Θέατρο... Ισως, λέω ίσως, πρεπει να πάεις!

    Καλή η ιδέα σου για παιχνίδι!! Ενα θα σου πω...εχω search "ζητείται ξέκωλο"! Τζαι γραφω το δαμέ σε σένα για να ερκουνται τζαι στο δικό σου με τούτο το search! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγάλο περίπατο του Πέτρου αλλάξαν τον -.- Τωρά εν το 'Η τελευταία μαύρη γάτα' του Τριβιζά

    Τζι εμένα αρέσκει μου το κομμάτι τζείνης της διαδρομής, εν τζαμέ που λαλείς "ήρταμε!"

    Εγώ μες στα search keywords έχω πιάτα μπύρας. Ότι τζι αν εννοεί ο ποιητής ο.Ο Τα υπόλοιπα εν σχετικά με lgbt γιατί πριν 2 χρόνια έκαμα ένα ποστ για κάτι gay signs τζι εν πάντα το πιο δημοφιλής ποστ μου. Άρα μποοορινγκ εγώ με τα keywords :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρασινάδα είμαι απελπισμένη, οτιδήποτε που να μην έχει σχέση με καρύδα είναι ευπρόσδεκτο :-)))
    αχ λέω να πάω Αθήνα... η νοσταλγία επιτέλους νίκησε τον φόβο του αεροπλάνου :-)

    Liar πολλά ωραίο το τελευταία μαύρη γάτα... αναρωτιέμαι πως το αντιλαμβάνονται οι μαθητές! πιάτα μπύρας!!! θέλω να διαβάσω το ποστ για τα gay signs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. από όλα μου έμεινε η αγαπημένη σου στιγμή. Αλήθεια η ταshινόπιττα τι είναι???
    Καλή σου μέραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου και τα Ματωμένα χώματα ήταν συνήθως τα βιβλία που μας έδιναν στο σχολείο. Μήπως προδίδουμε την ηλικία μας; :)

    Το Friends όντως ήταν από τις καλύτερες κωμικές σειρές.
    Στα στατιστικά του μπλογκ μου βγάζει διάφορα όπως, "παιδί που κατουράει", "μεγάλα πέοι" κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολλά ωραία η αγαπημένη σου στιγμή! πιάνει σε λίο ο πανικός οτι σε παίρνει το κύμα μέσα και πετάσεσε ίσια πάνω!!

    μα αλλάξαν τα λογοτεχνικά βιβλία στα σχολεία??? wow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mahler76 η ταχινόπιτα είναι μια πίτα σαν ψωμί με ταχίνι και ζάχαρη, υπέροχη γεύση... την έκφραση "ανακάλυψα τη ταχινόπιτα" τη λέμε κάθε φορά που κάποιος μαθαίνει κάτι που οι άλλοι ήξεραν από καιρό! γιατί το λέμε αυτό δεν έχω ιδέα!

    HeatJo εξαρτάτε... αν τα αλλάξαν πέρσι πρόπερσι εγώ είμαι 23 :Ρ

    Rania είσαι κι εσύ 23χρονη, έννε; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή