Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ούφφου!

Ας πούμε ότι είσαι σε ένα μπαρ και εκεί που προχωράς να πας να πάρεις ποτό διασταυρώνεσαι με ένα τύπο που τον ξέρεις και σε ξέρει και σου αρέσει και δεν του αρέσεις και γυρίζεις το κεφάλι για να τον χαιρετήσεις ελπίζοντας να σου δώσει λίγη περισσότερη σημασία από το τυπικό γεια αλλά αυτός προχωρά χωρίς καν να σε προσέξει κι εσύ ενώ το ξέρεις ότι απλά δεν σε είδε μες το χάος έχεις πέσει στα πατώματα οπότε όταν μετά από ώρα αδειάσει κάπως το μπαρ και αυτός από μακριά σε δει επιτέλους όπως πρόλαβες να τσεκάρεις με την άκρη του ματιού σου ελπίζεις για άλλη μια φορά να σηκώσει τον κώλο του να έρθει να σου μιλήσει αλλά αυτός απλά κάθεται και ρίχνει καμιά ματιά ενώ εσύ κομπλάρεις και κάνεις πως δεν τον βλέπεις παρόλο που είναι ακριβώς μπροστά σου και μετά από ώρα σηκώνεσαι και φεύγεις και νοιώθεις κάπως ηλίθια που αγνόησες έναν τύπο που σε αγνοεί έτσι κι αλλιώς! 


10 σχόλια:

  1. αχαχαχα αμέτρητες εμπειρίες σαν τούτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Much Ado About Not(h)ing

    http://en.wikipedia.org/wiki/Much_Ado_About_Nothing#Noting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νιωθεις και εσυ αορατη δηλαδή καποτε ; και εγώ ! καποιες φορές βεβαια μαθαινω πως αλλοι με θεωρουν σνοπ που δε μιλω , δε χαιρετώ και δε πιστευουν πως απλώς ... νιωθω αόρατος ... να σου πω να του μιλησεις πρώτη και οτι γινει κλπ κλπ; δεν ξερω... να σου πω να μην εισαι χαλια κλπ κλπ δεν γινεται και το ξερω ... να σου πω πως θα ερθουν καλύτερες μέρες; μπορει και να ερθουν , μπορεί και όχι ... να σου συνεχισε ... συνεχισε να βγαινεις και ας μη σου βγαίνει ... συνεχισε να περιμενεις και ας μη περιμενει κανενασ για τη ώρα ... συνεχισε να βλέπεις και ας μη βλέπει ... συνχεισε ... α και συνεχισε να γραφεις ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλοι πρεπει να νοιώθουν ηλιθιοι.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχαχαχχαα! ουφ γράφε πιο συχνά σε παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχα εβρε τα μιλλια σου!
    Εν εσση ετσι καταστασεις. ΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΥΡΟΥΝ ΠΟΥΤΑΠΗΣΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα συμφωνήσω με Daf! Τωρα που το σκέφτομαι μιλά του όπως γράφεις. Τι λέω και γω, αφού γράφεις όπως μιλάς! Ένα ενδιαφέρον θα του κεντρισεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πππεεε! αληθωρισα προσπαθωντας να φανταστω την σκηνη :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή