Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Άμα δε σε θέλει…


Καθόμαστε με τον Maurice δίπλα στο τζάκι. Η θαλπωρή μας επηρεάζει γιατί αυτός σκανάρει τον χώρο ψάχνοντας για τον άντρα της ζωής του ενώ εγώ έχω μια πολύ έντονη εσωτερική συζήτηση με τον εαυτό μου για το αν πρέπει να στείλω ένα μήνυμα ή όχι. Αποφασίζω να μη στείλω τελικά και γέρνω αποφασιστικά μπροστά γνέφοντας στον Maurice να πλησιάσει.

Να ανοίξει η πόρτα, του λέω, και να μπουν μέσα δύο ωραίοι τύποι, ένας γκέι και ένας στρέητ και να κάτσουν δίπλα μας. Γελάμε και εκείνη την ώρα ανοίγει η πόρτα και μπαίνουν μέσα δύο ωραίοι τύποι, γνωστοί του Maurice, ένας γκέι και ένας στρέητ και έρχονται και κάθονται δίπλα μας. Μιλάμε μαζί τους για λίγο και φεύγουν. Εγώ νοιώθω εξαπατημένη, μια ευχή που είχα να πραγματοποιηθεί τα Χριστούγεννα χαραμίστηκε σε αυτούς τους δύο;

Διαβάζω τη Lifo που ψάχνει τη καλύτερη συνοικία της Αθήνας για να ζεις και θέλω να ζήσω σε όλες ενώ έχω ήδη ζήσει σε μια. Αχ ρε Φοίβο, ήμασταν γείτονες φανταστικέ άντρα της ζωής μου; Μπορώ να ευχηθώ κάτι ακόμα ή θα ισχύσει πάλι το πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να το πάθεις και να βρεθώ σε κανένα χαρτόκουτο στην Ομόνοια;

Το ξέρετε ότι βγαίνει καινούργιο Before…; Γυρίστηκε στην Ελλάδα και ονομάζεται Before Midnight. Κανένας δεν ξέρει ακόμα την υπόθεση αλλά αν κρίνω από τη μοναδική φωτογραφία που κυκλοφόρησε, αυτή θα έσυρε αυτόν σε ένα βουκολικό χωριό να αρμέξουν γίδια και αυτός γκρίνιαζε για τη Νέα Υόρκη που πεθύμησε ή αυτός έσυρε αυτή σε ένα βουκολικό χωριό για να γράψει το καινούργιο του μυθιστόρημα με τίτλο ίσως Μεσάνυχτα στη Μεσσηνία και αυτή βαριέται και ονειρεύεται το Σανζ Ελιζέ.

Δεν μπορώ καν να ευχηθώ να ταξιδέψω στην Ευρώπη με τρένο γιατί την προτελευταία φορά που το έκανα, ενώ καθόταν απέναντι μου ένας ωραίος νεαρός, κοιμόταν σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού με το ένα μάτι ανοικτό! Φορούσα μαύρα γυαλιά γιατί δεν μπορούσα να είμαι και εντελώς σίγουρη ότι κοιμόταν και τον παρακολουθούσα για δύο ώρες να ροχαλίζει με το ένα μάτι ορθάνοικτο να βλέπει το ταβάνι.

Άμα δε σε θέλει…  


10 σχόλια:

  1. αφού ηταν ωραιοι τυποι οι δυο που μπηκαν, τοτε γιατι δεν εγινε κάτι; ή μηπως θελατε και οι δυο τον ιδιο και υπήρχε κώλυμα;!
    αλλη φορά να ευχεσαι με προδιαγραφές! Ολα και μετα κατι σαν το ΙΚΕΑ να σου πεφτουν απο τα ουρανια !
    το προβλημα παλε θα ειναι αν ξερεις να τους συναρμολογείς διοτι καποτε μενεις με σωμα χωρις "ψυχή", αλλες μυαλο χωρίς σωμα, φιλι χωρις αγκαλια, αγκαλια χωρις φιλι...
    ασε , καλυτερα να μην ευχεσαι :)
    χρονια πολλα, καλη χρονια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν αρκεί μόνο να είναι ωραίοι τύποι :-)
      ωραία η φάση με το ΙΚΕΑ :-)))

      Διαγραφή
  2. τι εννοείς καινούριο Μπιφόρ??? υπήρχε και παλιό??? όσο για τις συνοικίες της Αθήνας μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τι γράφει το χιπστεροέντυπο. Άσχετο, εγώ γιατί όταν είμαι σε ένα μπάρ και σκέφτομαι να μπούν τώρα 2 αδερφές να καθίσουν δίπλα μου να κάνουμε κατάσταση δεν μου πετυχαίνει ποτέ? χαχαχα

    Εύχομαι με το καλο να μας έρθει το νέο έτος και επιτέλους να αρχίσουν να πιάνουν σωστά οι ευχές μας :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Before Sunrise - Before Sunset :-)
      έλα Λεμεσό να σε πάμε στα κατάλληλα μπαρ ;-)

      καλή χρονιά, πράγματι :-)))

      Διαγραφή
  3. κοιταξε ουφ...μεν βιαζεσαι μανα μου για να μεν κουτσουφλισεις τζε να σπουρτισεις χαμε οπως την μαππα...οτι εν ναρτει ενναρτει στην ωρα του..ιντα ελυσσιασες σιορ?

    καλες γιορτες! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μα όλες συνεννοήμενες είσαστε σήμερα και γράφετε για την έλλειψη αντρών, φλερτ και τα συναφή? Και η Μαρκέλλα και η Joy Tears .

    Εγώ το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν παίζει ρόλο το πόσο συχνά βγαίνεις και το που πάεις, αλλά το πόσο willing είσαι να κάνεις νέες παρέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. egw pale simfwnw me tin Ina! telos!

      Διαγραφή
    2. εκάμαμε τριλογία μάλλον! αλλά η πρόθεση μου δεν ήταν να γράψω για την έλλειψη ή όχι αντρών!!

      Διαγραφή
  5. Εχαραμίστηκε? Οξα άφηκες την να φύει?
    ΟΙ.
    ΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΕΙ.
    Ουφ, πρέπει να σου κάμω μαθήματα, ο φίλος σου εν βοηθά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή