Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ονειροπόλα γενέθλια

Τούτο το ποστ ξεκίνησε όταν ο Dreamer παραπλάνησε τους followers του στο twitter ότι είσιε γενέθλια μια μέρα που δεν είσιε. Εγώ δεν ήμουν μέσα σε τζείνους τους followers όι επειδή είμαι πιο έξυπνη αλλά επειδή εν έχω twitter, σαν Ουφ! τουλάχιστον, γιατί προχτές που επάτησα πας το κουμπούι "το twitter του μπλογκ παρακαλώ παρακαλώ" που έσιει στο μπλογκ του για να τον κατασκοπεύσω λλίο τζαι που ποτζεί κάμω έρευνα για το ποστ εν εγίνηκε τίποτε τζαι μετά που κάμποση ώρα εκατάλαβα ότι τον έκαμα follow με το αληθινό μου διάσημο όνομα.

Καλού κακού το ποστ ρυθμίστηκε να ανέβει στις 17 Απριλίου η ώρα εννιά το πρωί για να μεν πατήσω καμιά μέρα καταλάθος το "Δημοσίευση" τζαι να βουρούμεν. Τζαι καλού κακού ντάρλινγκ χρόνια πολλά από τώρα μπας τζαι το ξεχάσω ότι το προγραμμάτισα τζαι μείνει να δημοσιευτεί ότι έγραψα ως το τελευταίο save! 

Τον Dreamer εγνώρισα τον τον Δεκέβρη του 2011 στον Π.Σ.Σ. (Πρώτο Σίκρετ Σάντα) νοιώθω ότι κάμνω ανταπόκριση που το μέτωπο τζαι ελάτρεψα το δώρο που μου έκαμε! Αν δεν μου άρεσκε το δώρο τότε σιγά μεν του έκαμνα ποστ δώρο γενεθλίων! Χα! 

Καταρχήν, πάρε ένα τραγουδάκι που λαλεί πως δεν είσαι μόνος σου ονειροπόλος. Α, τζαι αν διαβάζει τούτος ο ονειροπόλος, να περάσει να μας πει τα νέα του, ευχαριστώ. Και μετά από αυτό, ένα βίντεο με την Sally Field που ξέρω ότι σου αρέσει. Ακόμα ένα τραγουδάκι με την αγαπημένη σου Adele τον χαρακτηρισμό της οποίας ακόμα δεν εκατάλαβα αν τον έλεγες χαϊδευτικά ή ήταν διακριτική νύξη για τα κιλά της.

Για τιμωρία, σου έφερα μια λαχταριστή κρέπα με νουτέλα.


κρέπα με νουτέλα και Dreamer, γιαμ γιαμ γιαμ!! 

i must be dreaming! 

Δώσε μου τα χέρια σου, τα πόδια σου, ό,τι έχεις εύκαιρο... 

Lets dance my love!

oh Dreamer, i love you

δάμπου λαλείς;; έν με πιστεύκεις;; πάεις καλά;; 

περιπαίζεις με, έννε; 

Χρόνια σου πολλά τζαι πολλές ευχές που εννά πιάσουν σίουρα γιατί παιρνώ σε τρία τέσσερα χρόνια, τζαι να περάσεις τέλεια!! Σμουτς σμουτς! 



11 σχόλια:

  1. Με τοση παραπλάνηση, ο Ντριμερ τελικά εν ο μπλογερ που πιάνει τα παραπάνω ποστ γενεθλιων!

    Χρονια του πολλά τζαι να δωκετε τους χαιρετισμούς μου στην Σαρλίζ! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικα εν θα επρεπε να μιλησω αμπα τζιαι φαω καμιά αδεσποτη αλλά ζηλεφκω τα δωρα σου ρε!:Ρ

    Χρονια πολλα!!!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Happy birthday Dreamer!

    Ρε μα ο Ονειροπόλος έσιει 3 χρόνια να γράψει? Απίστευτο πως περνά ο καιρός δαμέσα.. Δείξε σημεία ζωής Ονειροπόλε το απαιτεί το fan club σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο ρε ουφ!!!εθυμουμουν το που τοτε με την πρασιναδα τζιαι ασκοπουν σημερα να δω αν το εγραψε κανενας.χρονια πολλα ντριμερ!!!ναχεις υγεια και αγαπη στην ζωη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εν τον βλέπω να έρχετε από ΄δω...
      ντριμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρ :Ρ

      Διαγραφή
  5. επιτελους!! ηβρα λαπτοπ να σχολιασω! εν που το πρωι που προσπαθω που το κινητο τζιε δεν τα καταφερνω!

    ευχαριστω εκ καριδας παρα πολλα για το ποστ! αληθκια! να σιεις αγνωστους που μπαινουν σε ετσι διαδικασια για σενα εν ωραιο συναισθημα! οπως ειπα τζιε στο ποστ του γεναρη, ολα τα "μανα μου ρε" του κοσμου τα στελω σε σας! (μιλω τζιε για την Πρας)

    να σαι καλα ουφ! θενξ αγκαιν.
    και τωρα, να με αφησεις λιγο μονο μου με την σαρλιζ πλις...να απολαυσουμε τες κρεπες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς τον... :-))

      χαλόου εν είμαστε άγνωστοι, εν που τον Δεκέβρη του 11 που σε ξέρω :ΡΡ

      χρόνια σου πολλά και πάλι, πολλά φιλιά τζαι καλήν όρεξη με την Σαρλίζ ;-)

      Διαγραφή