Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Εμιλήσαν τζαι οι κώλοι


Μου τηλεφώνησε μια ξαδέλφη, μια ξαδέλφη που τα βρήκε όλα έτοιμα, ζει στον τρίτο όροφο του τρίπατου της μάνας της το οποίο χτίστηκε από τότε που ήταν δώδεκα χρονών, τη ζωή της την περιέγραψα σε πιο παλιό ποστ. Επί μισή ώρα γκρίνιαζε για την κρίση, για το ότι αργούν να τους πληρώσουν στη δουλειά, για το ότι τρέχει με τις υποχρεώσεις της, για τις δουλειές του σπιτιού, για τις φλαούνες που πρέπει να κάνει, για το που ακριβώς πάν τα λεφτά από τον μισθό εκείνης και του άντρα της, για την ανακαίνιση στο σπίτι που την ταλαιπωρεί, για την κρίση και τους πολιτικούς, εγώ να έχω το κινητό είκοσι πόντους μακριά από το αυτί μου και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο έτοιμη να αρχίσω να ουρλιάζω να σκάσει και τελικά καταλήγει σε ένα φιλοσοφημένο την υγεία μας να έχουμε και να μην καταντήσουμε σαν αυτούς που χρειάζονται τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο.

Ήταν το κερασάκι, ναι την υγεία μας να έχουμε, και είμαστε τυχεροί που έχουμε να φάμε αλλά ρα πως μπορείς να ειρωνεύεσαι, εσύ που τα βρήκες όλα έτοιμα;! Όχι, δεν της είπα τίποτα, πήγα στην εξώπορτα, χτύπησα το κουδούνι και της είπα πως μου χτυπάνε και πρέπει να κλείσω. Γκρρρρρ

Αγόρασα μαξιλάρι. Από ένα κέντρο ύπνου λέει, με δύο τοίχους γεμάτους μαξιλάρια. Είπα τι θέλω και μου έδειξαν δύο, μου πρότειναν  να ξαπλώσω να τα δοκιμάσω και κόμπλαρα. Πήρα το πιο αφράτο και ήρθα σπίτι, το σιχαίνομαι, είναι πολύ χοντρό και με πονάει ο αυχένας μου. Ολόκληρη επιστήμη ένα κωλομαξιλάρι γαμώτο :/

Σας ευχαριστώ για τα κόμμεντς στο προηγούμενο ποστ, απολογούμαι που δεν μπορώ να απαντήσω :/


25 σχόλια:

  1. Τζείντο χάι φιντέλιτι εν το είδα, πρέπει να το κανονίσω.
    Κατά τα άλλα, πράγματι. Έχω "περιουσία" που εννοείται προς το παρόν εν των γονιών μου, και για να χρησιμοποιηθεί θέλει πολλές σhιλιάδες, αλλά έχω κάτι. Εν πληρώνουνται οι γονείς μου που τη δουλειά τους, τζείνη η περιουσία εν αποφέρει κάποιο εισόδημα λόγω κρίσης, τα έξοδα (υγείας και διαβίωσης και σπουδών του αδερφιού) τρέχουν, και ουσιαστικά είμαι η μόνη που έχει 2 χρόνια τωρά σχεδόν ένα μισθό βασικό, αλλά σταθερό. Αν μεν τον χάσουμε τζαι τούτον είμαστεν καλά λαλώ.
    Αλλά τούτο το ούλλα έτοιμα τζαι απλά να λαλούμεν τούτα τα κλισέ χωρίς να έχουμε καν σκεφτεί πώς μπορεί να είναι να βρεθούμε σε έτσι κατάσταση εν το αντέχω.... :S Χαράς την υπομονή σου.

    PS είδα σε όνειρο αλλά εν θυμούμαι λεπτομέρειες, εγυρίζαμε σε κάτι τόπους που εν εξαναπήα τζαι εκάμναμεν χάζι μόνες μας. Ράντομνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τζαι η φάση είναι που ξέρει πως είμαι άνεργη!

      υγ. αρέσκει μου να γυρίζω τζαι να κάμνω χάζι :Ρ

      Διαγραφή
  2. χα χα χαχαχα άρεσε μου πολλά το κόλπο με το κουδούνι. θα το εφαρμόζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχως που εν που τηλ που τα ελαλουσετε τζαι εν της εγυρισες τον πάτσο! Τουτο με το κουδουνι εν καλη ιδέα! Εμας το σπιτι μας εν που τζεινα τα πιο παλια που εβαλαν τζαι κουδουνι στον μπανιο τζαι νομιζω θα καταφέρω επιτέλους να το χρησιμοποιήσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουυυυυυυυυ.......εν τους ημπορω ουτε εγω τουτους τους τυπους.εν αξιζει ουτε να τους φτυσω.τεσπα...τωρα για το μαξιλαρι...ρε ουφ μου οπως το λαλεις μπορει να εσσιεις τζιαι κανενα αυχενικο προβλημα.εγω νομιζω να παεις σε κανενα φυσιοθεραπευτη.τζινοι εχουν τζιαι τα σωστα μαξιλαρκα αναλογα με το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόλις περιέγραψες ένα μεγάλο αριθμό αππωμένων κυπραίων που ευχαρίστως θα επατσάρκαζα. Έχεις και ένα λαικ απο μένα για το κουδούνι. Συνήθως τσιμπώ τα μωρά να κλάψουν και λέω ότι πρέπει να κλείσω γιατί κλαίει το μωρό, αλλά το κουδούνι είναι πιο ανώδυνο για όλους τελικά. Θενκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ανατομικο το μαξιλαρι, εκαμα 2 μηνες να το συνηθισω, αλλα εσχει 5 χρονια, ειμαι πολλα ευτυχισμενη μαζιν του :)

    Δωσε του χρονο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-) τζι εγώ αργώ να συνηθίσω κάτι οπότε θα σε ακούσω :-)

      Διαγραφή
  7. Εν κάτι τέθκιοι τύποι σαν τη ξαδέλφη σου, που εννα τα εύρουν μπαστούνια με την κρίση, επειδή εν εδυσκολευτήκαν ποττέ τους. Αλλά δυστυχώς πληρώνουμεν τζαι οι υπόλοιποι τη νύφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αλήθκεια τούτη πάντα μάσιεται, το ένα το άλλο, εν έσιει τπτ άλλο να λαλεί τζαι εν της κόφκει ότι ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ :/

      Διαγραφή
  8. http://www.sweetpea-n-memo.com/spm/images/chocolate_pillow_ecef.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμμμμμμμ
      http://1.bp.blogspot.com/-3nAQv4Bm8Fw/UVXb0a1ckcI/AAAAAAAAAec/c45NaeyHgIA/s1600/03.jpg

      Διαγραφή
  9. There's a special place in hell for some people, dear. Εγώ μάλλον εννα της απαντούσα, αλλά ντάξει. Είσαι πιο ήρεμη που μένα.

    Να πάρεις πίσω το μαξιλάρι. Ο ύπνος μπορεί ναν το πιο σημαντικό κομμάτι της μέρας μας. Πρέπει να το απολαμβάνουμε όσο πιο πολλά γίνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικά άρχισα να το συνηθίζω... εψές ετζοιμήθηκα ήρεμα μετά που τόσο τζαιρό!

      Διαγραφή
  10. Μένει σε τρίπατο? Η μάμα της πίνει καφέ τρεις φορές την ημέρα?
    Χαίρω πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαξιλάρι ορθοπαιδικό ούτε γω αντέχω, το θέλω όσο το δυνατό πιο λεπτό, πατημένο λιώμα χαχαχαχαχα
    όσο για την ξάδελφη απ'την αρχή να κτυπάς το κουδούνι άλλη φορά. και σίγουρα όσοι τα βρήκαν όλα έτοιμα δεν έκτιμουν αυτά που έχουν κι είναι αξιολύπητοι κατά τη γνώμη μου.
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ωραιο το blog σου!!!
    Καλως σε βρηκα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή