Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ο Πελοπίδας

Κάθομαι στη παραλία τζαι μεσημεριάζει, εν πολλή πυρά οπότε αρχίζω να μαζεύω για να φύω τζαι τότε επρόσεξα τες, μόλις ήρταν στο καφέ που άνοιξε -πολύ πιθανόν παράνομα- πάνω στη παραλία τζαι βολεύονται νωχελικά τζαι με χάρη στους επιμελώς ατημέλητους καναπέδες. Φορούν τεράστια γυαλιά ηλίου, τεράστια καπέλα, φορεματάκια κοντά, ανάλαφρα τζαι σεξουλιάρικα τζαι κρατούν με το μπράτσο τους στον αέρα τεράστιες τσάντες με άνιμαλ πριντς.

Αποφεύγω τούτο το λάιφστάιλ αλλά τούτο το λάιφστάιλ έρκεται παντού τον τελευταίο τζαιρό τζαι βρίσκει με. Τζαι δεν ξέρω τι να κάμω.

Ξανακάθομαι τζαι ξεκινώ με τη παρέα μου μια συζήτηση πάνω σε τούτο το θέμα. Συμφωνούμε ότι τούτο το στυλ ανθρώπων έννεν πιο δήθεν από κάποιους που γνωρίζουμε τζαι συμφωνούμε πως εφόσον δεν έχουμε κανένα σημείο επαφής μαζί τους, έχουν την ολοκληρωτική αδιαφορία μας. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν μπαίνουν στο οπτικό ή ακόμα χειρότερα, στο ακουστικό μας πεδίο.

Αν είσαι η Μαρικκού που τα Λεύκαρα τζαι νομίζεις ότι είσαι η Πάρις Χίλτον επειδή είσαι ντυμένη καταχρεωμένη που πάνω ως κάτω ή αν είσαι κομπάρσα σειράς του Σίγμα τζαι νομίζεις ότι είσαι η Cate Blanchett (παρόλο που ίσως έπρεπε σε αυτή τη περίπτωση να έφερνα σαν παράδειγμα ταλαντούχας διασημότητας τη Μιμή Ντενίση) ή αν είσαι η Μαρικκού που τα Λεύκαρα τζαι νομίζεις ότι είσαι η Πάρις Χίλτον τζαι παίζεις τη κομπάρσα σε σειρά του Σίγμα τζαι μιλάς μου όπως θα μου εμίλαν η Πάρις Χίλτον ή η Cate Blanchett, ακόμα τζαι η Μιμή Ντενίση ρε γαμώτο, αργά ή γρήγορα θα υποστείς τις συνέπειες τζαι δεν είναι κάτι που μπορώ να ελέγξω.

Φορώντας ένα σκισμένο σορτς, κουβαλώντας μια ρούχενη τσάντα που χρησιμοποιώ για τη θάλασσα τζαι συγκρίνοντας το δικό μου στυλ με των κοκόνων, αναρωτιέμαι πόσο ελκυστική είμαι οπότε η συζήτηση μοιραία καταλήγει στους άντρες. Δεν μου αρέσκουν οι άντρες που τους αρέσκουν τούτες οι γυναίκες άρχισα όμως να υποψιάζομαι ότι τελικά, σε ούλλους τους άντρες αρέσκουν τούτες οι γυναίκες. Έτσι εφευρίσκω τον Πελοπίδα τζαι παίζω διπλό ρόλο.

Ο Πελοπίδας λοιπόν, τζαι η κοκόνα: 
«Πελοπίδααααααααααααααα δώσεεεεεεεεεεε μου λλλίγο ψαράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι» -όπου ψαράκι κάτι τηανισμένα fish fingers, true story, ήμουν παρών τζαι έζησα να το διηγηθώ, εν έπαθα συγκοπή ούτε είπα τίποτε.

Ο Πελοπίδας τζαι η Αλεξάντρα (εγώ είμαι τούτη, όπως λέμε αλεξικέραυνο, αλεξίσφαιρο, αλεξίπτωτο κλπ):
«Πελοπίδα μπορείς να μου ποταβρίσεις τα φισφίνγκερς;» -απλά σταράτα, to the point που λαλούν.

Ποιας θα ποταβρίσει τα ψαράκια μαζί με ότι άλλο του περισσεύκει ο Πελοπίδας; Ναι, έννε; 




25 σχόλια:

  1. Τζι εγώ το ίδιο θέμα έχω, ότι εν θέλω να με θέλουν τζείνοι που τες θέλουν τζαι τούτες, τζαι εν θέλω να τους θέλω τζείνους που τες θέλουν τούτες.
    Τζαι αποφάσισα ότι (σχεδόν- για να αφήσω ένα περιθώριο 2%) σε ούλλους τους Κυπραίους άντρες αρέσκουν τους τούτες.
    Έτσι, έχω να φκω με Κυπράιο άντρα που το 2004.
    Εν τους αρέσκω, εν μου αρέσκουν, εν θα σπάσουμε με τους Κυπραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χειροκροτώ τη τελευταία σου πρόταση -πάω να κλείσω εισιτήριο για το Οπουδήποτε!! ;-)

      Διαγραφή
  2. θα συμφωνησω τζιαι εγω. Ειδικα με τις τελευταιες ατακες.
    Τουτο το γατουλονατζιαρομαννο υφος εν το αντεχω εν το αντεχω!!!! Διακαιουσαι μονο να το μιμηθεις αν θα περιπαιξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A round of applause please!!!

    Καταλάβω σε. Τούτο βλέπω το τζιαι εγώ να γίνεται τα τελευταία 2 χρόνια. Απλά εν τες καταλάβω τούντες γενέτζιες. Τζιαι αρνούμαι να γίνω τζιαι εγώ έτσι. Καλύτερα με τον Πελοπίδα μάνα μου. Τζι' άιστους άλλους να φακκούσσιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομίζω ότι τζαι ο Πελοπίδας εν της κοκόνας που εννά ποταβριστεί :/

      Διαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω και εγω στο "Δεν μου αρέσκουν οι άντρες που τους αρέσκουν τούτες οι γυναίκες"

    Στην περιπτωση που αρεσω σε καποιον που του αρέσκουν τζαι τουτες, τοτε ανησυχω! Όχι για τζεινον....για μένα!

    Προτιμω να μεν φορώ ανιμαλ πριντς τέτοιου τύπου τζαι να αποκαλω το φισφίνκερ ψαράκι, τζαι ας μεινω στο ράφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε διαβεβαιω οτι εγω προσωπικα προτιμω να "ποταβριζω". απλως στην αρκη εντυπωσιαζουμαστε που τα animal prints. το θεμα ειναι ποτε εννα γυρισουμε να δουμε τζιε την ρουχενη τσαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωωωωωω, μα πόση ανακούφιση νιώθω που διαβάζω τα σχόλια σας!Εκουράστηκα να ακούω τους γυρώ μου να μου λαλούν "μα πάλε με το τζην; βάλε κόρη μου κανένα ανιμαλ πριντ", "μα έν έσιεις ψηλοτάκουνα;; μα εν να φκεις με τα φλατ;" " μα η τσάντα σου εν που το Ντεπεναμς;; άτε ρε! αγόρασε καμιά Louis Vouitton να είσαι στη μόδα", "μα εν σου αρέσκουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες;;;μα γιατι;;;;", "μα εν σάζεσαι! Εν θα έβρεις άντρα!". Ε κανεί! Κανένας φυσιολογικός άντρας που θέλει να "δει" τον εσωτερικό μου κόσμο, υπάρχει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εν μια νοοτροπία που εν καταλάβουν ότι έννεν δική μας :/

      Διαγραφή
  7. ουφου μεν στέκεστε σε εξωτερική εμφάνιση, δηλαδή ή πρέπει να φορώ τζιν ή πρέπει να είμαι νιάουνιάουκαμνωεμετό?
    στους άντρες μπορεί να αρέσει η θηλυκότητα θα έλεγα, εν κακό? να τους αρέσει η γυναίκα να είναι λλίο σέξυ? σκέφτηκες να είσαι ο εαυτός σου αλλά να είσαι λλίο πιο σέξυ? να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να λαλείς του πελοπίδα να σου "ποταβρίσει?!?" τα φισhφινγκερς?

    σκέφτηκες να είσαι έξυπνη, πνευματώδης με τον χαρακτήρα που δείχνεις στο μπλογκ, και με πιο θηλυκή συμπεριφορά και εμφάνιση? ποιες νιάουκαθυστερημένες που θέλουν ψαράκι θα είχαν chance απέναντι σου?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το τι ειναι θυληκη συμπεριφορα ειναι το ποιντ και το τι ειναι σεξυ και το τι νομιζουν πολλες και πολλοι οτι ειναι σεξυ (αυτο που προσταζει η μοδα)
      νομιζω αυτο ειναι το ποιντ!

      Ο αντρας και η γυναικα να χαλαρωσουν και σαν αντρας και γυναικα να δουν γυρω οχι με τα γυαλια της μοδας και της κοινωνιας που επιτασσει τι ειναι σεξυ ... Νομιζω

      Διαγραφή
    2. Beatrix δεν είναι κακό να είσαι σέξυ, εννοείται. το πως το αντιλαμβάνεται καθένας το σέξυ βέβαια. αν ντυθώ αποκαλυπτικά (που το κάνω καμιά φορά) δεν μπορώ να το υποστηρίξω γιατί νοιώθω άβολα. σε ευχαριστώ για τη τελευταία παράγραφο :-)

      Διαγραφή
  8. She is sexy and she knows it!
    Έγραψες πάλε Ουφ! Είσαι θεά όπως κι αν είσαι, σιέστα ούλλα, be your self τζιαι σε όσους αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.Εξίασες να πεις για το νυχούιν το ντζελλομένο, ακριλικό, μπετόν, whatever, με τα φωσφωριζέ graffiti που εν τόσο μεγάλα τζιαι μουττερά, όπως τα αρπακτικά, έτσι για να μπαίνουν τζιαι οι άμμοι μέσα να πιο στυλάτα.
    Btw Πελοπίδα ονόμασα ένα χρυσόψαρο που μου εκάμαν δώρο σε μια βάφτιση (no comment). Αυτοκτόνισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το νυχούι θέλει ειδικό ποστ ;-)
      φαντάζομαι εννά έγινε γενοκτονία χρυσόψαρων για τη βάφτιση :/

      Διαγραφή
  9. και εγω κάπως σαν εσένα είμαι αλλά γαμώτο τα vain αγόρια γυρίζω να κοιτάξω. they scream sex. Έτσι θα συμφωνήσω με την μπεατριξ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι ειναι το ανιμαλ πριντ? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άλλη γενοκτονία: http://www.google.com.cy/search?hl=el&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=677&q=animal+prints&oq=animal+prints&gs_l=img.3..0i19l10.2526.7419.0.8176.13.10.0.3.3.0.225.1767.1j6j3.10.0....0...1ac.1.19.img.lc_Jwn-KJh0#hl=el&site=imghp&tbm=isch&sa=1&q=animal+print+dress&oq=animal+print+dress&gs_l=img.3...6976.8522.0.9086.7.7.0.0.0.0.232.861.3j3j1.7.0....0...1c.1.19.img.wEWbIOw0InQ&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48705608,d.ZWU&fp=c15d53f237c1b3b8&biw=1366&bih=677

      Διαγραφή
  11. αν σου αρεσκει ενας Πελοπιδας δωστου την ευκαιρια να σε γνωρισει και να εκτιμησει ολα τα προσοντα σου !

    Αν παλι συνεχιζει να θελει ... κατι αλλο ... τοτε ή γινεσαι αυτο το αλλο (που μαλλον δεν θελεις) ή αποχαιρετα τον Πελοπιδα που χανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εννα σε κάμω ποστ ρε ουφ με την άδεια σου xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή