Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Ω Ρωμαίο, Ρωμαίο

Ο Ρωμαίος ήταν ερωτευμένος με την Ροζαλίν αλλά επειδή εν του εκάθετουν μόλις είδεν την Ιουλιέτα έππεσε τζαι ευτυχώς ή ίσως δυστυχώς αν σκεφτούμεν την κατάληξη τους άρεσεν της τζαι τζείνης τζαι επαντρευτήκαν τζαι εκανονίσαν να φύουν μαζί αλλά είσιεν πρόβλημαν το κινητό της Ιουλιέτας τζαι εν επήεν το μήνυμα στον Ρωμαίο έτσι εν έμαθε ότι εν επέθανε τζαι ότι ήταν κόλπο για να γλυτώσει που το ππούλι τον Πάρη τζαι ενόμισεν ότι επέθανε που τα καλά τζαι αυτοκτόνησε για να πάει να την έβρει τζαι μετά τζείνη εζωντάνεψε τζαι ήβρεν τον πεθαμένο τζαι εξανααυτοκτόνησε. Μετά οι οικογένειες τους εμερώσαν αλλά τι να το κάμουμε τωρά κύριε μου; The end.

Ελπίζω να μεν εχάλασα την υπόθεση σε κανέναν, μόνο εξακόσιων χρονών εν το έργο. Είδα την παράσταση που τον ΘΟΚ τζαι ήταν πολλά ωραία, καμία σχέση με ΘΟΚ, πιο πολλά με Κατσαρίδα έμοιαζε.

Άσχετα που την κυνική πρώτη παράγραφο, πιστεύκω χαζορομαντικά ότι ούλλοι μας έχουμε ένα δύο τρεις τέσσερις πεντέξι ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να ταιριάξουμε απόλυτα, όσες διαφορές τζαι αν έχουμε. Τωρά πού εννά τους έβρουμε τζαι αν θα μας έβρουν τζαι τζείνοι εν άλλη μεγάλη τζαι πικρή κουβέντα.

Πού να βρω μια να σου μοιάζει λαλεί ο Μαραβέγιας αλλά έννεν τούτο το θέμα, αν ανακυκλώνεις τα ίδια δεδομένα εννά έσιεις πάντα τα ίδια αποτελέσματα, έννεν εαυτέ μου;


4 σχόλια:

 1. πολυ καλο το ποστ σου
  ομορφη και η παρασταστη την ειδα!
  λιγο υπερβολικο το ολο στησιμο αλλα τα νιατα, ο ερωτας, ο Ρωμαιος και η Ιουλλετα δεν ειναι υπερβολη
  και αν και εγω κυνικος (νομιζω) συγκινηθηκα λιγο

  "αν ανακυκλώνεις τα ίδια δεδομένα εννά έσιεις πάντα τα ίδια αποτελέσματα" πολυ σωστο!
  αρα Ουφ να αλλαζουμε τα δεδομενα αραγε εν η λυση
  ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ 00 (εκαμα δεκα αποπειρες για τουτο το σχολιο)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όσο και πρόλαβα και το είδα και κατάλαβα ότι τα σχόλια που άκουγα δεν ήταν υπερβολές. Άμαν δεν αλλάζουν τα δεδομένα αλλάζεις στάση και αν αυτό δε βολεύει μηδενίζεις.

  Καλημέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είδα το κατσαρίδα κ ήθελα πάααρα πολλά να το δω κι αυτό αφού με ενθουσιάζουν οι παραστάσεις με ηθοποιούς που εναλλάσσουν τους ρόλους, μου είπαν πως ήταν παρα πολύ πετυχημένη παράσταση. Πέρκι έχει τίποτε καλό τον Μάρτη όταν θα κοπιάσω. Αλλιώς θα περιμένω να βρω χρόνο να δω τίποτε αξιολογο εδώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή