Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Που τα άγραφα

Βγήκα το Σάββατο τζαι εφόρησα κοντό φόρεμα με ψηλοτάκουνα. Γι αυτό τζαι οι σεισμοί ποτζεί ποδά: το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Εντόπισα κάποιον απέναντι που δεν μου άρεσε καθόλου αλλά δέχτηκα την πρόκληση από τον Maurice που έλεγε ότι δεν τολμούσα να τον φλερτάρω όμως πριν προλάβω να τον κάμω καν να με προσέξει, εκάτσαν δίπλα του δύο τύπισσες οι οποίες χαμογέλασαν ευγενικά σε αυτόν και τον κολλητό του τζαι τζείνοι αναθάρρεψαν τζαι επιδόθηκαν σε αυτό που ο Maurice χαρακτήρισε «συγκινητική προσπάθεια» οπότε περάσαμε όλο το βράδυ να πίνουμε, να τρώμε κούννες τζαι να βλέπουμε το love story που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια μας βάζοντας στοιχήματα για το τι σκέφτονται αυτοί, για το τι σκέφτονται οι τύπισσες τζαι για το αν θα τους αφήσουν σύξυλους στο τέλος αλλά μετά επήαμεν τζαι αλλού τζαι όσο τζαι αν μας έτρωεν η περιέργεια εν εστραφήκαμε να δούμε την έκβαση του ζευγαρώματος γιατί ωραία τα ψηλοτάκουνα αλλά για πρώτη φορά ένοιωθα ένα με το πλήθος των περπατώ-σαν-τη-χεσμένη κορασίδων.

Δεν το παραδέχτηκα στον Maurice αλλά με πείραξε που ο φαφλατάς τύπος που δεν μου άρεσε καθόλου δεν μου έδινε σημασία οπότε έβαλα τα μεγάλα μέσα εφαρμόζοντας το πείραμα της κοντής φούστας το οποίο περιλαμβάνει ένα ζευγάρι πόδια αποτριχωμένα, λεπτό καλτσόν, κοντή φούστα, ψηλοτάκουνα και διάθεση εδώ το καλό κρέας ελάτε να πάρετε ελάτε και το οποίο πείραμα έχει πάντα τα ίδια αποτελέσματα, τόσο αναμενόμενα που χάνω ακαριαία το ενδιαφέρον μου γιατί είπαμε, ψηλή ξανθιά γαλανομάτα κουκλάρα αλλά θέλω να με θέλουν για τον εσωτερικό μου κόσμο άρα θα πρέπει να με θέλουν τζαι άμα είμαι όπως τη λέτσα επειδή δεν έχω καμιά διάθεση να συναγωνίζομαι όλες τες ζάμπες της Λεμεσού μπας τζαι γυαλίσει του καμιά πιο αποτριχωμένη καμιάν ημέρα τζαι αναγκαστώ να κάμω λέιζερ.

Στο πείραμα λοιπόν, πήγα στο μπαρ, στάθηκα δίπλα του, έσκυψα προς τον μπάρμαν, παράγγειλα ακόμα ένα γύρο ποτά τζαι επιστρέφοντας στη βάση μου βλέπω τον τύπο να προσπαθεί να ενεργοποιήσει τη βιονική του όραση η οποία προφανώς του επιτρέπει να μιλά με μια γυναίκα στρέφοντας το πρόσωπο του προς το μέρος της ενώ ταυτόχρονα τα μάτια του κοιτάζουν μια άλλη γυναίκα, συγνώμη, τες ζάμπες μιας άλλης γυναίκας, εκατόν πενήντα μοίρες πίσω του προσπαθώντας να μεν αλληθωρίσει τζαι αναρωτώμενος αν οι καινούργιες ζάμπες θα άξιζαν ίσως τον κόπο να αφήσει τες ζάμπες που τον ακούαν ήδη αλλά την ώρα που είχαμε για μισό δευτερόλεπτο eye contact πρόσεξε ότι τον κοίταζα με τζείνο το πολύ καλό κακό μου ύφος οπότε ξαναγύρισε στα ίσως σίγουρα. 


14 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. να καταγγείλω δαμέ την έλειψη μίνι αντρικών παντελονιών; :ΡΡ

      Διαγραφή
  2. ζαμποποστ, μι λαικ, κάμε τζιαι εσύ κόρη μου κανένα βλέμμαν φωθκιά. Στο κάτω κάτω είτε σου άρεσε είτε όχι γιατί να νικήσει η άλλη α???Ο εσωτερικός κόσμος έρκεται μετά. Τούτον ξέυρεις το να φανταστώ:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κόρη δαμέ παρετώ τα άμα μου αρέσκει ο άλλος τζαι εννά πάω σε μάχη χωρίς να μου αρέσκει;; :-)))

      Διαγραφή
  3. άρεσέ μου η φράση "να συναγωνίζομαι όλες τες ζάμπες της Λεμεσο'υ" , εν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι αλλά τελικά πόσο δίκαιο έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολλά κουραστικό τούτο με την αποτρίχωσην α!

    αλλά εσύ θέλεις να καβαλικέψεις πριν να δίσεις τον γάρο σου (ο μα τι ωραία παρομοίωση α!)
    εσωτερικός ξι-εσωτερικός κόσμος αν δεν σε δει κ να ανάψει εν έχει τίποτε, αν σε θωρεί μόνο για τον εσωτερικό σου κόσμο τότε εν φίλος σου μάνα μου.
    ακόμα και με τον φιτζ που εξεκίνησε με εσωτερικό κόσμο και μετά εξωτερικό, αν ο εξωτερικός εν ήταν καλός ήταν να μείνουμε φίλοι, με πολλά καλή επικοινωνία αλλά φίλοι!

    σο φκάλε τες ζάμπες σου, φλέρταρε, και εν και ξέρεις, μπορεί μια μέρα, ένας να αφήκει το βλέμμα πάνω σου και να μεν το ξαναταράξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσυ δηλαδη τι έβλεπες στους αντρες γυρω;
    τον ψυχικο τους κόσμο;
    αληθεια τι βλεπετε σε ένα αντρα; ζαμπα; :)

    (τουλάχιστον κοιταζε εσενα και όχι τον Μωρίς!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο μόνος χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησα ήταν το "φαφλατάς" οπότε ναι, εν τον ψυχικό του κόσμο που είδα :ΡΡ

      Διαγραφή