Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ξύνιασμα

Αγαπητέ Ξυνή,

Συνήθως αγνοούσα τα μέηλ σου, από το πρώτο που με ρωτούσες αν γράφω μουσική και αν γενικά «το έχω» με το τραγούδι και να δηλώσω συμμετοχή στον διαγωνισμό σου, μέχρι το δεύτερο που με παρότρυνες να κάνω τες σπουδές μου μονόδρομο στην επιτυχία μου, που έγραφε, και αντιγράφω «Το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam, διότι με βάση το άρθρο 14 του Νόμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α.) περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Για να διαγραφείτε στείλτε μήνυμα ΕΔΩ με την ένδειξη «remove».

Όπως καταλαβαίνεις αγαπητέ Ξυνή, και μη με παρεξηγήσεις μια φτωχή βιοπαλαίστρια που δεν μένει καν Αθήνα, έστειλα μήνυμα ΕΚΕΙ με την ένδειξη remove αποχαιρετώντας ένα μακρινό δεσμό με την Αθήνα παρόλο που εγώ ήμουν του δημοσίου και δεν σε τίμησα με τες λίρες μου ποτέ.

Μέχρι που μου ξανάστειλες μέηλ ενημερώνοντας με ότι συνεχίζεις το αειφόρο κοινωνικό σου έργο στηρίζοντας τις τρίτεκνες οικογένειες, βρέθηκες στην ευχάριστη θέση να με ενημερώσεις για τη μεγάλη πρωτιά του τάδε σπουδαστή σου, γιόρταζε μια μέρα η μουσική και γιόρταζες κι εσύ και ήθελες να γιορτάσεις μαζί μου, με κάλεσες να στηρίξω την εθνική ομάδα μπάσκετ, να ασχοληθώ με τον αγροτουρισμό, να καταπολεμήσω την παχυσαρκία παρακολουθώντας ένα σεμινάριο, ακολούθως με ενημέρωσες ότι ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με επιτυχία, μετά πέρασες σε σεμινάριο κομμωτικής για να μου στείλεις σήμερα αναφορά ότι ανακοινώνεις συνεργασία με ένα κέντρο αισθητικής.

Αγαπητέ Ξυνή, και μη με παρεξηγήσεις, χέστηκα. Ειλικρινά, γνήσια, απελευθερωτικά σαν να έχω φάει βερίκοκα, χέστηκα. Δεν σπουδάζω, δεν έχω παιδιά που σπουδάζουν, δεν ζω καν στην Αθήνα γαμώτο. Και αυτό σου ανάφερα στο δέκατο τρίτο μέηλ με την ένδειξη remove, δεν ζω καν στην Αθήνα οπότε μην σπαταλάς τα ππούλια σου να μου γράφεις, δεν θα έρτω.

Και επειδή αγαπητέ Ξυνή είμαι πολύ πιεσμένη τις τελευταίες μέρες και είμαι συνέχεια με τα νεύρα και πρέπει να μισήσω κάποιον αλλά δεν ευκαιρεί κανένας εδώ κοντά, βλέπω τα νεύρα μου να κατευθύνονται πάνω σου οπότε λάβε αυτό το ανοικτό γράμμα σαν μια προειδοποίηση να με remove επιτέλους από τα κιτάπια σου γιατί κάποιο παραθυράκι θα έχει κάπου το άρθρο 14 του Νόμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α.) και θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.

Ευχαριστώ.


10 σχόλια:

  1. ιεκ ξυνή κάμε νέο σεμινάριο για το πώς να πιάννεις αμπελοπούλλια για να σε πάρουμε στα σοβαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελω και εγώ 1,2,3 Ξυνηδες και έχω νευρα :)

    γελασα παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον σε πέτυχε σε κακή φάση...Καλημερούδια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα το 1998, τον τζιαιρό που το mirc ήταν τριών χρονών, το hotmail θκυο, στην Ελλάδα εφκάλαν ΦΕΚ για το τί συνιστά spam;;!!
    Σοβαρομιλάς;!

    Τώρα να έβρω την ΦΕΚ να την θκιεβάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε, εν για FAX που μιλά το άρθρο 14.

      "Τα αναφερόμενα στις παραγράφου 10 και 12 στοιχεία και το περιεχόμενου του μεταβιβαζόμενου με τηλεομοιοτυπία εγγράφου θεωρούνται ότι έχουν ληφθεί πλήρως κι ευκρινώς, εκτός αν ο παραλήπτης ζητήσει την εκ νέου αποστολή του σε εύλογο χρόνο"

      Επίσης, ο νόμος αναφέρεται σε αποστολή fax τζιαι μέηλ μεταξύ Υπηρεσιών του Ελληνικού Δημοσίου τζιαι της Αυτοδιοίκησης:

      http://www.google.com.cy/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CCEQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.dpa.gr%2Fpls%2Fportal%2Furl%2FITEM%2FB6E09820A8983D34E040A8C07C246D79&ei=gYRYVNqnDcrlatv4gegC&usg=AFQjCNFg4maquE4sZzR48GLYZNqDFupJlQ&bvm=bv.78677474,d.d2s

      τς τς τς τς. Παν να περιπαίξουν την Ουφ!
      Ξέρεις κανένα δικηγόρο να τους στείλει επιστολή;
      (enter σατανικό γέλιο)

      Διαγραφή
  5. εμένα πάλε στέλλουν μου αβέρτα email από μια αριστερή, μάλλον μια ακραία αριστερή παράταξη που ούλλα βρωμούν τους. κάθε μέρα με ενημερώσουν για το με ποιους διαφωνούν. έστειλα email έκαμα unsubscribe τίποτε. επιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. +1
    ψήνουμαι για επιστολή που δικηγόρο.
    τα νεύρα μου ούλλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεσποσύνη σε ευχαριστώ για την έρευνα σου!! (σατανικό γέλιο επίσης) ;-)

    από τη μέρα που έγραψα το ποστ μέχρι σήμερα, ενημερώθηκα για βραδυνά χτενίσματα, μια επιστημονική διάλεξη με θέμα τον μητρικό θηλασμό, και το τρίτο ετήσιο συνέδριο τουρισμού.

    πάω στην κυρία Αλαμουντίν για την επιστολή που δικηγόρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.lifo.gr/now/life/53623
    Το είδα και σε θυμήθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το να στείλεις μέηλ με remove στον τίτλο είναι το κόλπο που χρησιμοποιούν για να μάθουν ότι είναι ενεργό το μέηλ και να συνεχίσουν να στέλνουν μέηλ, όπως ανακάλυψες ήδη. άρα μην ξαναπέσεις στην παγίδα. αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πατάς report spam ανεξαρτήτως τι γράφουν στο κείμενο τους και να ξενοιάζεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή