Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

I see gay people

Μεγαλώνοντας στην Κύπρο του «ρε, μα ‘να μας παντρέψεις με άδρωπον εσούνι;» η ομοφυλοφιλία ήταν αόρατη στα μάτια μου τζαι οι λέξεις «ππούστιη» τζαι «ππουστιούι» ήταν κάτι σαν χαϊδευτικό, ειδικά άμα ανταλλάζονταν μεταξύ φίλων ή συγγενών που έκαμναν πλάκα ή όταν σχολίαζαν τον αδελφό της καινούργιας νύφης της οικογένειας που εφόρεν σιάρπαν, αρσενικός με σιάρπα, αν είναι δυνατόν, ο ππούστιης.

Στο σχολείο είχαμε τους συμμαθητές θύματα bullying επειδή ήταν gay τζαι τους συμμαθητές που τα έφτιαχναν με κοπέλες για να μεν μάθει κανένας ότι ήταν gay. Το πρώτο μου αγόρι στα δεκαπέντε μου είναι, τζαι ήταν τζαι τότε gay με την διαφορά ότι τωρά ξέρω το ενώ τότε δεν το ήξερα.

Ο πρώτος gay που γνώρισα τζαι ήξερα το ότι ήταν gay εν ένας συμφοιτητής μου ο οποίος αναφερόταν στον εαυτό του σε θηλυκό γένος, ήταν υπερβολικός τζαι προκλητικός τζαι στην αρχή εμισούσεν με τζαι η συμπεριφορά του προς εμένα ήταν απαίσια μέχρι που εκατάλαβε προφανώς ότι δεν είσιεν κανένα λόγο να το κάμνει τζαι ανταλλάζαμε πληροφορίες για τους ωραιότερους υπαλλήλους στα αντρικά τμήματα των καταστημάτων της Αθήνας.

Οι παιδικοί μου φίλοι είναι όλοι gay τζαι ο κάθε ένας έκαμεν τες επιλογές του τζαι προσπαθεί να τα φκάλλει πέρα όσο μπορεί. Ο καλύτερος μου φίλος είναι gay τζαι μέσω του γνώρισα πολλούς άντρες με τους οποίους κάμνω παρέα, άλλους πιο πολλή τζαι άλλους πιο λλίη, τζαι εν ούλλοι gay. Άμα βγαίνουμε, πάμε σε μέρη όπου συχνάζουν κυρίως gay ίσως επειδή έχουμε τζαι τούτο το στερεότυπο μες το μυαλό μας ότι οι straight εν κάτι χώρκατοι παντρεμένοι που τα είκοσι τους τζαι παν μόνο στα μπουζούκια ή επειδή οι straight εν παντρεμένοι τζαι κάθουνται έσσω να προσέχουν τα κοπελλούθκια τους. Στους κύκλους μας δηλαδή, το 10% αντιστοιχεί στους straight τζαι όι το ανάποδο.

Επομένως, περιτριγυρίζομαι από gay άντρες οι οποίοι μιλούν για διάφορους άλλους άντρες σαν να είναι gay ή πιθανοί gay οπότε με τον καιρό έχω καταλήξει να αναζητώ το 10% σε όσες ομάδες αντρών ξέρω. Για παράδειγμα έχω εικοσιπέντε ξαδέλφια, κάνω τους λογαριασμούς μου και καταλήγω πως δύο από αυτούς είναι gay και ένας τουλάχιστον bisexual. Ο Maurice λέει ότι δεν υπάρχει αυτό το bisexual πράμα και με μπερδεύει παραπάνω κάνοντας με στο τέλος να θεωρώ gay όλους τους άντρες που γνωρίζω.

Έτσι τζαι στη δουλειά, από τους έξι άντρες του γραφείου ήμουν σίγουρη ότι οι πέντε είναι gay, δύο επειδή ντύνονται πολλά ωραία τζαι σιγά μεν εφόρεν ένας straight τούτο το πουκάμισο, ένας επειδή εν πολλά γλυκούλης για να είναι straight, ένας εν πολλά λιγομίλητος που σημαίνει κάτι κρύβει τζαι ένας εν υπερβολικά γυμνασμένος που σημαίνει αγαπά πολλά το αντρικό σώμα. Ο μοναδικός straight σύμφωνα με την θεωρία μου είναι ο χώρκατος που ντύνεται απαίσια.

Τελικά ο μοναδικός gay εν ο γλυκούλης καθώς ο ένας μετά τον άλλο αποκάλυψαν από νωρίς τες φιλενάδες τους τζαι τζείνος τον φίλο του εκτός από έναν που μέχρι σήμερα τον θεωρούσα gay με όλες τες αναμενόμενες κινήσεις από μέρους μου, δηλαδή ποτά τζαι λατρεία τζαι πλάκα τζαι γέλιο τζαι αγκαλιές τζαι καρδούλες στο Facebook τζαι γενικά ξεδίπλωμα της φαντασμαγορικής μου προσωπικότητας χωρίς να φοούμαι ότι εν να του αρέσω ή ότι εν θα του αρέσω.

Τζαι τωρά λαλούν μου ότι δεν είναι gay τζαι ξεκίνησαν όλες οι αναμενόμενες κινήσεις από μέρους μου δηλαδή δεν γυρίζω καν να τον κοιτάξω τζαι κάθε ατάκα του για πλάκα την βλέπω για φλερτ τζαι γίνομαι κατακόκκινη καταραμένο συνήθειο τζαι γενικά πάει η φαντασμαγορική μου προσωπικότητα έγινε κομμάτια.


6 σχόλια:

 1. Βασανιέσαι τζι εσύ α; Εγέλασα πάντως κάμποσο με το πώς φαίνεται ο κόσμος/η κοινωνία στα μάτια του κάθε ενός αναλόγως του κύκλου του και των τόπων όπου συχνάζει.
  PS. Έχει 2 μέρες που θυμούμαι και γελώ μια φάση μες στο καλοκαίρι, ένα βράδυ που επήαμε να πέσουμε τζαι έκαμνα spooning με ένα gay φίλο τζαι στα 2 λεπτά ακούω τον/νιώθω τον να χαχανίζει τζαι λαλεί μου "έχεις βυζιά!" Λοοοοολ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άρεσε μου πολλά τούτη η ανάρτηση αλλά δεν έχω κάποιο σχόλιο να κάνω! :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δε το θετικά: ο μή-γκέι γλυκούλης ξέρει τί είσαι τζιαι προφανώς εν το θεωρεί κακό.
  Το μόνο που έσιεις να κάμεις τωρά εν να τον αποπλανήσεις ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Lol, έλα δαμέ στο Brighton. Δαμε δεν χρειάζεσαι να διερωτάσαι αν ένει ή δεν είναι. Μια εν η απάντηση, είναι!

  Πάρα πολλοί δαμέ. Εμένα βέβαια δεν με πειράζει (ούτε τον παπά μου και τον φίλον μου να σου πω την αληθκεια). Απλά μια διαφορά που επρόσεξα με την Κύπρο: Ο γκέι στην Κύπρο εν να έχει για παρέε κορούες άτε και κάπιους straight αρσενικούς που δεν ειναι ομοφοβικοί. Δακάτω όμως, οι γκέι κάμνουν παρέα μόνον με άλλους γκέι. Δεν έχεις πια την εικόνα της γυναικοπαρέας με τον γκέι ούτε κορούα να λαλεί "Ο κολλητός μου εν γκέι". Λιον πολλά σταματούν να ασχολούνται και να αλληλεπιδρουν με το γυναικείο φύλο οι γκέι δακάτω. Μπορεί να εν η πόλη που είμαι να σου πω την αληθκεια, αλλά ένιγουέι ήταν μια μεγάλη αλλαγή που έτυχεν και επρόσεξα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έχουμε γεμίσει τον τόπο χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. συμφωνω με την Brenda :)
  αλλά κάτι σκέφτηκα, αραγε οι φιλοι σου οι γκει εν ευτυχισμενοι ετσι, εννοώ νιωθουν αποδοχη; και νομιζουν/ νιωθουν πως λειψαν οι προκαταληψεις ή ζουν στο μικροκοσμο τους; μαλλον το δευτερο αλλα κατι ειναι και αυτο μαλλον. εννεν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή