Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η «σωστή» απάντηση τζαι άλλα

Ρωτά με ποια εν η αγαπημένη μου ταινία τζαι λαλώ του ότι εν μπορώ να απαντήσω έτσι ερώτηση οπότε ρωτά με ποια εν η αγαπημένη μου κλασική ταινία τζαι λαλώ του την τούτη. Εν εξαναείδα άντρα να με κοιτάζει με έτσι ενθουσιασμένο ύφος τζαι ακολούθησε ένα μισάωρο σινεφίλ κουβέντας τζαι αναφορών, ποιος να το φανταζόταν που τον συγκεκριμένο. Ελπίζω να μεν με ερωτευτεί τωρά γιατί στ’ αλήθκεια δεν μου αρέσκουν οι ψηλοί γυμνασμένοι σνομπ εγγλέζοι.

Ρωτά με αν ξέρω τον μπασίστα ενός από τα αγαπημένα του συγκροτήματα τζαι λαλώ του ναι ενώ εν τον ξέρω αλλά ευτυχώς εν αλλού που ήθελε να καταλήξει τζαι καταλήγουμε να χτυπιόμαστε με τούτο ως το πρωί γιατί όταν εξεκίνησε την αυτολύπηση ότι δεν θα γίνει ποτέ τόσο καλός όσο ο μπασίστας του αγαπημένου του συγκροτήματος άρκεψα να του λαλώ εκνευρισμένη ότι τζαι ο πρώην μου έτσι ήταν τζαι ότι δεν αντέχω να ακούω τούτη την κλάψα που το μόνο που θέλει εν κάποιον να του λαλεί όι μωρό μου εσύ είσαι ο καλύτερος τζαι έχω τζαι εγώ τα δικά μου θέματα για να ασχολούμαι με τα δικά του τζαι ευτυχώς έπιασε το νόημα τζαι εν εξαναμίλησε για το θέμα. Ήμουν πολλά μεθυσμένη τζαι δεν θυμούμαι αν μου ξαναμίλησε για οποιοδήποτε άλλο θέμα.

Εψές είδα τον όνειρο τούτον στο εντελώς άσχετο, μόλις πρόσφατα ανακάλυψα τους Smiths τζαι πριν λίγες βδομάδες είχα φάει κόλλημα τζαι άκουα συνέχεια αλλά μου πέρασε γρήγορα οπότε εξύπνησα με ένα ηλίθιο τζαι παραξενεμένο ύφος για ποιο λόγο να βλέπω ότι καθόμουν με τη παρέα μου πρώτο τραπέζι πίστα τζαι να μιλούμε ώσπου τον ενοχλήσαμε τζαι εζήτησε μου να φκούμε έξω τζαι εβρεθήκαμε μέσα σε ένα λεωφορείο τζαι εδίαν μου να φάω ποτούτες τες αηδίες τζαι εσκέφτουμουν ότι εν να μας φκάλλουν φωτογραφίες οι παπαράτσι τζαι οι περαστικοί τζαι εγώ να τρώω τούτες τες αηδίες.

Ελπίζω να μεν διαβάσει προς το παρόν το ποστ ο Maurice τζαι να μου κάμνει ερωτήσεις, επιάσαν με τα εσωτερικά μου πάλε. 


4 σχόλια: