Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Λετς μιτ

Έχω μίτινγκ με τον πιο καλοντυμένο τζαι τον πιο κακοντυμένο συνάδελφο τζαι το ντύσιμο δεν είναι η μόνη τους διαφορά καθώς εν η μέρα με τη νύχτα σε κάμποσα, αλλά έχουν ένα κοινό που μου αρέσκει πολλά, έχουν τζαι οι θκυο πολλή χιούμορ.

Ο καλοντυμένος, όπου καλοντυμένος ο λέτσος που εμφανίστηκε μια μέρα στο γραφείο με την φανέλα ανάποδα τζαι την ετικεττούα να ανεμίζει, θέλει κάτι που μένα τζαι τον κακοντυμένο, όπου κακοντυμένος ο κοστούμι βρέξει σιονίσει αποπάνω μου. Συζητούμε, προβληματιζούμαστεν, βάλλουμεν χρονοδιαγράμματα τζαι ο καλοντυμένος θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη του που κάμνουμε τη δουλειά μας τζαι λαλεί μας ότι θα κάμνει ότι του πούμε, όποτε του πούμε, όπως του το πούμε.

Κάπου δαμέ ανάφερε τζαι κάτι πυτζάμες τζαι εν εκατάλαβα τίποτε λόγω της προφοράς του αλλά έπρεπε να πω μιαν εξυπνάδα όταν ο αποπάνω μου έσυρε μου τη μάππα επειδή ούτε τζείνος εκατάλαβε τίποτε λόγω της προφοράς του. Μπορεί να μας φέρνει καφέ κάθε πρωί, είπα τζι εγώ τον πόνο μου. Ναι αλλά εν να μας τον φέρνει με τες πυτζάμες τζαι εν το θέλουμε τούτο, λαλεί μου. Καταπίνω την παρόρμηση να πω ότι τρώει με η περιέργεια να τον δω με τες πυτζάμες, τζαι τους θκυο κατακρίβεια με τες πυτζάμες τζαι λαλώ πως όι, εν το θέλουμε τούτο.

Τότε ο καλοντυμένος συνάδελφος για να κάμει τη προσφορά πιο δελεαστική περιγράφει μας τες πυτζάμες του τζαι ρωτά τον κακοντυμένο συνάδελφο πώς εν οι δικές του. Κάπου δαμέ ρωτώ τους διακριτικά αν θέλουν να φύω για να τα πουν οι θκυο τους τζαι πίνω μια γουλιά που τον καφέ μου για να τον φτύσω που τη μούτη επειδή ο κακοντυμένος συνάδελφος δήλωσε ότι εν φορεί πυτζάμες, χαλώντας μου την εικόνα που είχα μες το μυαλό.


2 σχόλια:

  1. αχαχα κορυφαιες οι πυζάμες!
    νομίζω εν παρτούζα που ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανονικά που αύριο πρέπει να ξεκινήσει να μου φέρνει καφέ, εν να δείξει :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή