Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Σειρές

Οι σειρές εν οι νέες (εδώ τζαι πολλή τζαιρό) ταινίες, τζαι έτσι που κυκλοφορούν ούλλα τα επεισόδια μονοκοπανιά, εν πολλά εύκολο να τα "παρακολουθήσεις τακτικά" (όπως μου έφκαλε το binge watching το google translate). 

Άμαν σκεφτείς ότι έξι επεισόδια πάσειν λλιόττερη ώρα που έναν Άρχοντα των Δακτυλιδιών, το binge watching εν μου φέρνει στο νου μια τύπισσα καθισμένη στη πολυθρόνα της ολόκληρο το σαββατοκύριακο, τυλιγμένη με την πατανήα της, να τρώει σοκολατάκια τζαι να θωρεί Fleabag. Μόνο θκυο νύχτες για θκυο σίζονς. 

Fleabag, ή τζείνο για το οποίο ούλλοι μιλούν για τον σέξι ιερέα. Εν ναιν μόνο τζείνο όμως, εν η σχέση της με την οικογένεια της, με την αδελφή της, με τη φίλη της, με τον εαυτό της τζαι με ούλλους όσους γνωρίζει. Τζαι με τον σέξι ιερέα, όσες εν εζήσαν παρόμοιο τέλος σε σχέση να σηκώσουν το σιέρι. Told you.

Russian Doll, ή η απέθαντη εκνευριστική τύπισσα που προσπαθεί να καταλάβει γιατί ζει τη μέρα της μαρμότας ξανά τζαι ξανά τζαι ξανά. Η διαδρομή τζαι οι θανάτοι της εν αστείοι τζαι αρκετά συγκινητικά σε κάποιες φάσεις, ειδικά μετά που αρκέφκει να νοιάζεται για τες συνέπειες των πράξεων της. 

After Life, ή το βάνιτι πρότζεκτ του Ρίκι. Είμαι φαν του με ένα περίεργο τρόπο, εν είδα ποττέ μου το The Office τζαι ούτε καμιά ταινία του. Είμαι φαν του για τες απόψεις του, το stand-up comedy του, τον ακτιβισμό του υπέρ των ζώων τζαι την αθεΐα του. Τζαι επειδή μας επέλλανε στο Twitter, είπα να το δω. Τζαι άρεσεν μου, αλλά. Εν σαν ούλλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές να εν τζιαμέ για να του δίνουν πάσες για τα αστεία του. Κάθε άτομο με το οποίο συναναστρέφεται εν τζιαμέ για να τον βοηθήσει να εκφράσει τες απόψεις του. Εν αστείο τζαι συγκινητικό πάντως. 

Catastrophe, ή μια αληθινή ιστορία αγάπης. Εδυσκολεύτηκα λλίο στην αρκή να συνηθίσω την επιθετικότητα τους άμαν ετσακώνονταν, τζαι εδημιούργησε μου τζαι μια φοβία στα όρια της υστερίας να μεν μείνω έγκυος, αλλά ως το τέλος του τελευταίου επεισοδίου του τελευταίου κύκλου έκλαια με λυγμούς. 

Sex Education, ή ο Σάκης ο υδραυλικός στον 21ο αιώνα. Ένας έφηβος με πολλές θεωρητικές γνώσεις αλλά καμιά πρακτική για το σεξ, βοηθά τους συμμαθητές του για το χαρτζιλίκι του τζαι για την ωραία του σχολείου. Ούλλοι οι χαρακτήρες εν ένας τζαι ένας, ειδικά οι γονείς που δείχνουν ή όι κατανόηση για τα προβλήματα των παιθκιών τους. 

The Good Place, ή ο σουρεαλισμός στον άλλο κόσμο. Λόγω γραφειοκρατικού λάθους, η Έλεανορ που εν σκατοχαρακτήρας, καταλήγει στον παράδεισο, αλλά έναν παράδεισο σχεδιασμένο να της κάμει τη ζωή κόλαση. Παλαβή σειρά, τέλεια, δε τε την! 



3 σχόλια:

  1. Α ελάτρεψα το Fleabag. άμαν κάτι κάμνει σε να γελάς τζαι να κλαίεις ταυτόχρονα, τότε ξέρεις ότι εν καλόν. Εν αληθινόν τέλοσπάντων. Τα υπόλοιπα εκτός που το catastrophe εν τα είδα, αλλά ευχαριστούμεν για τες εισηγήσεις!

    Τον Ρίκι εγώ εν τον ιμπόρω, απολογούμαι. Αν τζαι βρίσκω τες ατάκες του πολλά αστείες, δεν νομίζω ότι θα άντεχα κάτι παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάτρεψα russian doll, δεν άντεξα πάνω από ένα επεισόδιο after life, τα υπόλοιπα στην λίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή