Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Τρία σκυλάκια κάθονταν…








"Σκοπός του καταφυγίου είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα της ευημερίας των ζώων όπως και για να προσφέρει προσωρινή στέγη και φροντίδα στα σκυλιά τα οποία χάθηκαν, εγκαταλείφθηκαν ή έχουν κακομεταχειριστεί από τους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον βοηθάμε στην επανένωση του ιδιοκτήτη με το κατοικίδιό του, στην περίπτωση που έχει χαθεί ή κλαπεί.

Το καταφύγιο επιβιώνει μόνο από μια ομάδα εθελοντών και την εθελοντική ομάδα της επιτροπής οι οποίοι εργάζονται σκληρά για την συντήρηση των σκύλων και για να τον εντοπισμό αντάξιων και υπεύθυνων οικογενειών για την υιοθέτηση τους αλλά επίσης και για να μειώσουν το ραγδαία αυξανόμενο αριθμό των αδέσποτων σκύλων.

Σας προσκαλούμε να συμβάλετε και εσείς στο έργο μας. Μπορείτε να εργαστείτε εθελοντικά στο καταφύγιο στον ελεύθερο σας χρόνο καθώς το προσωπικό είναι ελάχιστο και οποιαδήποτε βοήθεια από εθελοντές είναι πολύ μεγάλης σημασίας."

Τι λέτε;

8 σχόλια:

  1. αχ αυτά τα μεγάλα ματάκια με κάνουν να λιώνω...
    δυστυχώς πολλοί πέρνουν ζωντανές ψυχούλες για δώρο και καλά τα Χριστούγεννα και ως τις 5 του γενάρη τα πετάνε στο δρόμο. για μένα αυτοί δεν έχουν το δικαίωμα να λέγονται άνθρωποι. είναι ανθρωπόμορφα τέρατα.
    καλά κάνεις ουφ μου και προβάλλεις το καταφύγιο.
    στα σουπερμαρκετ έχουν και ειδικούς κάδους για να βάζουμε τροφές σκύλων για να βοηθάμε στη διατροφή των αδέσποτων του καταφυγίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήμουν Κύπρο επίεννα αλλά εκόψαμεν έξω γμτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρέπει να αναφέρω ότι οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα του καταφυγίου... δηλαδή, αυτά τα πανέμορφα σκυλάκια, κάποιοι (που προτιμώ να μην τους χαρακτηρίσω) τα εγκατέλειψαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έκανα ειδικό ποστ στα "Κυπριακά μπλογκς". Έχω ήδη σκύλο και γάτο και δεν τα προλαβαίνω. Το καλοκαίρι που μας πέρασε επισκέφτηκα το καταφύγιο και σχεδόν να πάρω άλλο ένα. Στο τέλος σκέφτηκα υπεύθυνα.

    Πάντως η ματιά τους σε σκοτώνει. Παιδιά, η προσπάθεια που γίνεται αξίζει κάθε βοήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για'μάς κόφκετε λλίο μακρυά, αλλά θα ενημερώσουμε αναλόγως..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Lexi_penitas σε ευχαριστώ για το ποστ, όσοι περισσότεροι μάθουν για το καταφύγιο τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή