Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία

Από τη τρίτη γυμνασίου μέχρι και τη πρώτη χρονιά των σπουδών ήμουν ερωτευμένη με το Μεγάλο Εφηβικό Απωθημένο, ένα συμμαθητή μου δηλαδή! Δεν τολμούσα να του το δείξω έτσι προτιμούσα να φλερτάρω ανώδυνα μαζί του και να παίζουμε λίγο τη γάτα με το ποντίκι. Αυτός μάλλον καταλάβαινε ότι μου άρεσε αλλά δεν έκανε ούτε αυτός τη πρώτη κίνηση, he was just not that into me!

Επειδή μέναμε κοντά κι εγώ ήμουν σπασικλάκι ενώ αυτός στόκος ερχόταν κάποιες φορές σπίτι μου να διαβάσουμε. Ωραίο διάβασμα. Εγώ σκεφτόμουν συνέχεια από μέσα μου «χούφτωστον χούφτωστον» ενώ αυτός σκεφτόταν 365 – 35 = 340…

Η μάνα μου πάλι, επειδή πάντα τη θάμπωνε η ομορφιά και η λεβεντιά και αυτός ήταν πολύ ωραίος, κουβαλιόταν στο δωμάτιο μου με φρούτα, γλυκά, αναψυκτικά και τη βέρα της γιαγιάς ελπίζοντας να μας δει μια μέρα στα σκαλιά της εκκλησίας για βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!

Έτσι όταν αργότερα έμαθε ότι αυτός αρραβωνιάστηκε, μου τηλεφώνησε στην Αθήνα για να μου πει ότι είμαι ηλίθια. Ωραία μάνα, thank you very much! Τον είχα ήδη ξεπεράσει έτσι δεν με πείραξε καθόλου, αν αυτός ήταν τόσο ηλίθιος, τόσο ζώον, τόσο χαζός, τόσο καθυστερημένος, τόσο χώρκατος να πάει να παντρευτεί από τα 22 του!

Όπως καταλαβαίνετε έβραζα στο ζουμί μου λίγες μέρες και μετά το ξέχασα. Όταν πρόκειται για ανταγωνισμό, πάντα η άλλη γυναίκα είναι η νικήτρια. Ψηλή, κοντή, χοντρή, λεπτή, μεγάλη, νέα, άσχημη, όμορφη, χαζή, έξυπνη, έχει ένα προσόν που δεν έχω εγώ: ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει. Εγώ το πολύ πολύ να του έλεγα «ρε βλάκα 365 – 35 = 330». Πολύ ρομαντικό, δεν μπορείς να πεις!

Και φτάνουμε στο σήμερα και στην αιτία αυτού του παραμιλητού! Τόλμησε να έρθει στο στέκι μου! Και με διαθέσεις να το κάνει στέκι του! Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Παντρεύτηκες χρυσέ μου; Κάτσε σπίτι σου! Τι τριγυρίζεις μες τα πόδια μας;! Ξιού!

Πώς να τον κάνω να μην ξανάρθει; Να του βάλω καθαρτικό στο φραπέ;

15 σχόλια:

  1. έτσι ένι, άμα νυμφευτείς που τα 22 γυρεύκεις στέκια μετά. η καλύτερη τιμωρία είναι η αδιαφορία. ρώτα μας τζαι μας τους μεγαλύτερους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να παεις ολοισια μολις τον δεις να τον ασπαστείς να τον φλερτάρεις ασύστολα ΑΛΛΑ όλα αυτά μπροστά στη γυναίκα του ! η οποία θα φροντίσει να αλλάξουν στέκι διότι ακόμα και αν τον σκυλοβαρέθηκε δεν θα ανεχτεί να της τον κλέψουν!

    υ.γ. με το καθαρτικό στο φραπέ θα φταίξει ο καημένος ο φραπατζης σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωωωω θα έλεγα ακριβώς το ίδιο με τον προλαλήσαντα. Ή μπορείς να του πεις: "Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίξε ανωτερότητα .
    Φλέρταρε τον χωρίς να το καταλάβει αυτός αλλά η γυναίκα του(που δεν φταίει η καημένη σε τίποτα)και όταν πάνε σπίτι αυτή θα κάνει σκηνή και αυτός δεν θα ξέρει και το λόγο,οπότε σιγά μην ξανάρθει εκεί. Εκτός ..βέβαια και θέλεις να ΞΑΝΑΡΘΕΙ!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ίσιες κουβέντες. ρώτα τον τι κάνει η γυναίκα του και αν ξέρει ότι παίζει σε άλλες παραλίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή σε φλερτάρει ή σε ενοχλεί που είναι απλά εκεί επειδή νιώθεις ακόμα κάτι?
    Αν συμβαίνει το πρώτο, δεν είναι δύσκολο να τον βάλεις στη θέση του με τον τρόπο που λέει η Μάνα...
    Αν συμβαίνει το δεύτερο, ΠΡΟΣΕΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νυχτερινέ Ποδηλάτη κι εγώ στην αδιαφορία ποντάρω!

    περαστικέ καλό ακούγετε... μήπως όμως φάω καμιά παντόφλα στο κεφάλι; όσο για το φραπέ, ας φταίξει, μπας και ρίξει λίγο τις τιμές!

    Pasxalina σκέφτομαι να τυπώσω αφισούλες: μια αντρική φιγούρα, μια γυναικεία και μια παιδική (όπως κάτι χαριτωμένες φωτογραφίες με πιγκουίνους) και όλο αυτό μέσα σε κύκλο / σήμα "απαγορεύετε"

    stalamatia δεν θέλω να ξανάρθει! αλλά ούτε και να τον φλερτάρω θέλω! ούφφου!!!

    Μάνα δεν παίζει κάτι τέτοιο, εν φρόνιμος!

    Rain Tears είναι το "Μεγάλο Εφηβικό Απωθημένο", κάτι έμεινε από τότε :-) μετά από τόσα χρόνια δεν νοιώθω τίποτα γι αυτόν αλλά νευριάζωωωωωω γκρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Εγώ σκεφτόμουν συνέχεια από μέσα μου «χούφτωστον χούφτωστον» ενώ αυτός σκεφτόταν 365 – 35 = 340…"

    hahaha εθύμισες μου κάτι μικι μαους που εμφανίζεται το συννεφούι με την εικονούα

    Εν καλό πάντως που απομυθοποίησες το απωθημένο σου. Εσιει ανθρώπους που εν το καταφέρνουν ποττέ τουτο τζιαι πάντα διερωτούνται what if?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να τον κεράσεις φραπέ. και να του πεις αν τα παιδιά του είναι εξίσου κούσποι να τους κάνεις μαθήματα με έκπτωση. χαχαχα. απολαυστικότατο ποστ. εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαθαρκτικό στο φραπέ; Αποφασισμένη σε βρίσκω να κάνεις τη γυναίκα του χήρα... :)))

    Ασε τον άνθρωπο να κυκλοφορήσει. Εκτός κι αν κάθεται στα γόνατα σου τι σε ενοχλεί; Αλήθεια κάθεται στα γόνατα σου; :)))

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @she demon τέλεια ιδέα!!! ουφ να την ακολουθήσεις! χιχιχιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ouf tora teleytaia anixtikes lio paraapano, areski m touto. pantos kamia fora parousiazis mas stixia tou xaraktira s pou miazoun me to diko m. gia paradigama: "ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει"
    egw gmt den xerw, sixenome ton antahonismo. tzai sti teliki den xerw ti skeftete k i kopela ama den ti diekdikisw...(fantazome oxi ta kalitera)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Next time προκάλεσε τον σε ένα game μπιλιάρδο τζαι έυρε την ευκαιρία να κάμεις ότι σου έφυεν η στέκα τζαι έκατσεν μες το μάτι του... ή κάτι παρόμοιο ρε παιδί μου. Πάεις μετά πως εννά δεις τι έσιει τζαι λούνεις του τζαι τη μπύρα πας το παντελόνι.
    Μετά εν να σε θωρεί τζαι να κόφκει κούρβες, πόσο μάλλον να πάει τζιαμαί που πάεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ε κκουλλά εν τατσιλλίκκια τούτα

    έτο να είσαι cool Όυφ, εν μπορείς να του φκάλεις περιοριστικό διάταγμα δυστυχώς

    τζι αν δεν αντέχεις αλλάσσεις στέκι

    αλλά είμαστεν cool είπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχάπαρη ευτυχώς το what if το έκοψα εδώ και χρόνια!

    she demon σε ευχαριστώ. καταπληκτική η ιδέα σου! να βγάλω και κανένα φράγκο από αυτή την ιστορία ;-)

    DaisyCrazy σιγά, λίγο θα του έβαζα, τόσοδα, για ελέφαντα :-) στα γόνατα μου;! θα 'θελε χε χε χε

    ονειροπόλε ανοίγεις μεγάλη κουβέντα τώρα... κι εγώ σιχαίνομαι τον ανταγωνισμό... πιστεύω πως αν αρέσω σε κάποιον θα του αρέσω γι αυτό που είμαι, εφόσον ξέρει ότι μου αρέσει, όχι επειδή εμονομάχησα την αυγή στο ξέφωτο με μιαν άλλη για τα μάτια του... είναι ωραίο να μονομαχεί κάποιος για τα μάτια σου αλλά αυτό δεν σε κάνει κάπως αρνί; πρωτοβουλία γιοκ;
    ^τι σκέφτομαι βραδιάτικα γμτ!

    αγαπητέ αιμοβόρε Κκουλλά. γι αυτό σε φοβούνται τα παιδάκια! αυτά τα φυλάω για τη παλιά αγάπη που πήγε στη κόλαση χε χε χε

    Neerie cool cool μπας και φύγει από μόνος του... κάπως σαν τη φαντασίωση σου με τες ρακέτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή