Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Big Facebook Brother!

Αν βάλω το όνομα μου με λατινικούς χαρακτήρες στο facebook βγάζει καμιά δεκαπενταριά συνονόματες. Εκτός από τις κλασικές έφηβες που φωτογραφίζονται με τη κολλητή που θα τες προδώσει μόλις βρει τον πρώτο της γκόμενο και τις νοικοκυρές που ηλιθιωδώς κατά τη γνώμη μου έχουν φωτογραφίες των μωρών τους στο profile, μια περίπτωση στοιχειώνει τις σκέψεις μου.

Στη φωτογραφία του προφίλ, τη φωτογραφία που θα δει κάποιος που ίσως με ψάχνει αφού με ερωτεύτηκε από το τηλέφωνο και θέλει να δει πως μοιάζω (ναι μαλακίες λέω) θα δει καταρχήν ένα στήθος. Μεγάλο, με υπερηφάνεια τουρλωμένο προς τα εμπρός. Το στενό μπλουζάκι απλά το κάνει να υποφέρει από κλειστοφοβία και το αριστερό χέρι είναι ανασηκωμένο για τη φωτογραφία που θα το προωθήσει στη δόξα. Μετά καταλαβαίνει ο θεατής ότι πάνω από όλο αυτό υπάρχει και ένα κεφάλι, με δύο μάτια να τον κοιτάζουν με λαγνεία και ένα στόμα να λέει κόπιασε, σαν στο σπίτι σου!

Είμαι μια facebook slut! Και η παρακμή δεν τελειώνει εδώ! Η συνονόματη μόνο την Άννα Βίσση έχει σαν εικόνισμα και είναι μέλος σε group όπως H APANTISH MAS STIN TOYRKIKI SELIDA POY EXEI 200.000 MELH..EMEIS 300.000!!!

Ανατρίχιασα! Το δικό μου το προφίλ είναι σαν κι εμένα, αόρατο. Μόνο οι φίλοι μου με βλέπουν (και οι οκτώ) και δεν μπορείς να με βρεις με το search. Αλλά τώρα, με τέτοιο ανταγωνισμό σκέφτομαι να αλλάξω τις ρυθμίσεις σε all public!

Μετά φυσικά μπήκα στον πειρασμό να ψάξω παλιούς γκόμενους! Το πιο αξιοσημείωτο αποτέλεσμα ήταν το πάχος που συσσωρεύτηκε παντού πάνω στη βασική μου προ δεκαετίας ανταγωνίστρια και το μαλλί κομμωτηρίου που την κάνει να μοιάζει με πενηντάρα πλασιέ καλλυντικών. Πολύ χάρηκα που την ξανάδα… ελπίζω ο γάμος τους να είναι υπέροχος και να ζουν ρόδινα!

Τώρα πήρα φόρα! Και αφού έφαγα ολόκληρη τη μέρα να ψάχνω ένα συνάδελφο του οποίου το… χαμόγελο με εντυπωσίασε, έπεσα τυχαία πάνω του μέσω ενός κοινού φίλου! Single. Cute. Χάλια profile picture. Αγαπημένος τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης. Αγαπημένος ηθοποιός Adam Sandler for the love of god! Κάπου εδώ θέλω να απολογηθώ στο blog μου για τα ονόματα με τα οποία το βίασα σήμερα!

14 σχόλια:

  1. Εγώ πιστεύω ότι χάρις στο facebook, οι κοπέλες κατέκτησαν δύο ακόμα χώρους.
    Αυτόν του photoshop και αυτόν της φωτογραφίας.

    Βασικές τεχνικές φωτογράφησης και πως να την βελτιώσετε ηλεκτρονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημένος ηθοποιός Adam Sandler for the love of god! χαχαχαχα δαμέ εφίρτηκα αλλά συμφονώ.. το φέισμουκ έγεινεν για επικοινωνία τζιαι εκατέλιξε για διαφήμιση του εαυτού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα παραπάνω εφυρεν με το αγαπημένος τραγουδιστής ο Νότης Σφακιανάκης! Μακριά Ουφ εκτός αν αποφασίσεις να δώκεις μέσα τον "Βάγγελη που συχνάζει στο Κολωνάκι" για ένα "αετό που πεθαίνει στον αέρα".

    Εγώ έχω ένα κοινό επίθετο αλλά σπάνιο μικρό όνομα. Έσhει ακόμα 3 στο φείσμπουκ. Μια ροκόλα 12-13 χρονών που στο πρόφαιλ πικ εν ντυμένη παρανυφάκη, μια 15-16 τίγκα στο μέικ-απ, τζαι μια παντρεμένη με μωρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετο απλά να σας χουμιστώ ότι με το δικό μου όνομα μόνο ΜΙΑ άλλη υπάρχει και φαίνεται εντάξει πλάσμαν! :p
    Ουφ! Έφιεν μας αλλό μια έννοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ είμαι ένας και μοναδικός!! Οοοοόλεεε!!;p A! και όσοι έχουν ίδιο επίθετο είναι σίουρα συγγενείς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κι εγω στο φατσοβιβλίο είμαι κρυμμένη. δε γουσταρω να με βρίσκει ο καθε άσχετος. αυτούς που ήθελα να βρω τους βρήκα ήδη. οι υπόλοιποι θα'ναι μάλλον ενοχλητικοί.

    φυσικά αν βάλεις το δικό μου όνομα δε θα σου βγάλει κανένα αποτέλεσμα. μπορει αυτό να παίζει ρόλο. αν μου έβγαζε μια βυζού μπορεί να το έβλεπα διαφορετικά :)))))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ πενηντάχρονη πλασιέ καλλυντικών χααχαχ!Καλά δεν με έχεις δει τις τελευταίες μέρες που κυκλοφορώ άλουστη και άπλυτη με μίξες-ξερατά-σάλια του μπέμπη στα ρούχα μου, γι αυτό τα λες αυτά. Ειδάλλως θα έγραφες "Ογδοντάχρονη ρακοσυλλέκτης" χαχαχα!Καλά αυτό με τα μωρά στο fb πρέπει να σταματήσει.Απ' τη μία κατηγορούν τους παιδόφιλους κι απ' την άλλη πάνε και ανεβάζουν φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών τους.Έτσι τα προστατεύουν; Κυρά μου το ρώτησες το παιδί αν θέλει να το ανεβάσεις στο ίντερνετ; Μετά φταίει ο παιδέρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Demelene παλιά ήταν τα λευκώματα του σχολείου, τώρα είναι το facebook!

    Nipenthes αν σκεφτείς ότι δύο ποστ προηγουμένως τον έθαβα τον συγκεκριμένο "ηθοποιό" καταλαβαίνεις την ήττα :-)))

    Prasinada δεν υπάρχει περίπτωση να προδώσω τον Βαγγελάκο μου :-) ούτε και να τους συνδυάσω... θα τον απορρίψω... θα πληγωθεί πολύ... ειδικά από τη στιγμή που δεν γνωρίζει σχεδόν την ύπαρξη μου αλλά... τι να κάνουμε;! :Ρ
    θέλω το όνομα σου μόνο και μόνο για να δω το παρανυφάκι :-)))))

    Moonlight μμμμμμμμ (ανασήκωμα μύτης και φρυδιού) :Ρ

    Μόχα ώστε είναι και επίσημο! :Ρ

    DaisyCrazy κι εγώ έτσι το βλέπω!

    Μάγισσα Κίρκη :-))))) άχου το!!!
    πάντα φταίει ο παιδέρας! αλλά οι γονείς δεν καταλαβαίνουν τη δύναμη του copy/paste που μπορεί να στείλει τις φωτογραφίες οπουδήποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρουμαι που δεν έχω facebook, κι ας είμαι old fashioned. Ηβρα μιαν άλλην στο facebook με το όνομά μου όμως, άρα η ονοματάρα μου εκπροσωπείται. Έτο είναι ακόμα ένα ποσκιόλιο στο ιντερνετ, και κρύβει κι αυτό τους κινδύνους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. άσχετο,αλλα πέθανα μ'αυτο

    Καιρός να αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε και λίγο τον εαυτό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκουλουκούιν αυτό το all public είναι τρομακτικό!

    TheCurlySue ο σοφός Αρκάς :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κόρη facebook slut go public! Ξέρεις πόσοι fans του Σφακιανάκη που πεθαίνει στον αέρα are out there waiting? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. mahler εντελώς!

    Αχάπαρη λες να προξενέψω τη συνονόματη στον συνάδελφο-φαντασίωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή