Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Χάλια!

Μόλις επέστρεψα από τη συναυλία του Δεληβοριά. Από πού να πρωτοξεκινήσω… χμμμμ πάω στη κουζίνα να φέρω τη nutella.

Ok. Πρώτα από όλα το θέατρο. Χάλια! Ούτε ένας μπασκετμπολίστας μπροστά μου που να μεν κάθετε ένα τόπο, ούτε μια παρέα βλάχων πίσω μου, να σχολιάζουν φωνακτά και να χαχανίζουν και να μου σπάνε τα νεύρα! Τίποτα από όλα αυτά, έβλεπα τη σκηνή άψογα! Και ήσυχα! Χάλια!

Μετά ο κόσμος! Χάλια! Ήξερε όλα τα τραγούδια απέξω, ακόμα και από τον καινούργιο δίσκο, τραγουδούσε, συμμετείχε και αντιδρούσε όπως και ο κόσμος στις συναυλίες στην Αθήνα. (εδώ λέτε να το ψώνιο από την Αθήνα – εγώ θα ήθελα να είμαι αυτή!). Χάλια!

Μετά οι μουσικοί. Χάλια! Δυστυχώς ο τύπος με τα τριάντα όργανα δεν μπόρεσε να έρθει αλλά ο πιανίστας αντικαταστάτης πραγματικά ήταν Χάλια! Για να μην αναφέρω τον ντράμερ. Δηλαδή μόνο αν έβγαζε το πουκάμισο του θα ήταν πιο Χάλια από αυτό που είδαμε και ακούσαμε! Χάλια!

Ο Καθρέφτης μόνο με πιάνο και τον Φοίβο να τραγουδά με ανοικτά τα φώτα της πλατείας και να βλέπει τον κόσμο. Αυτό και αν ήταν Χάλια! Τι θάρρος, τι τόλμη, τι Χάλια!

Τα νέα κομμάτια. Χάλια! Στο σιντί μια χαρά χάλια ακούγονται αλλά ζωντανά είναι απίστευτα Χάλια! Live πρόσεξα καλύτερα τον στίχο, πραγματική ποίηση, Χάλια!

Ο Φοίβος. Χάλια! Αστείος, γλυκούλης, αν δεν έχει τι να κάνει τον παντρεύομαι τώρα! Αν μάλιστα θέλει να ‘ρθει να κάτσει και να κάνουμε παιδιά, κανένα πρόβλημα!

Μετά τη συναυλία η παρέα μου για διάφορους λόγους ήθελε να πάμε στα καμαρίνια. Το πρόβλημα είναι, πως αν πηγαίναμε στα καμαρίνια και έβλεπα από κοντά τον Φοίβο θα είχαμε επανάληψη αυτής της σκηνής. Έτσι καλύτερα από μακριά!


Υγ. θα έχετε καταλάβει ως τώρα ότι το Χάλια σημαίνει Υπέροχα, Καταπληκτικά, Τέλεια και απλά τόση ώρα κάνω την έξυπνη με τον τίτλο αυτού του τραγουδιού.

Υγ.2 η αλήθεια είναι πως υπήρχαν κάποια προβληματάκια.

Υγ.3 πρώτα από όλα η διάρκεια. Ούτε δύο ώρες. Άφησε πίσω πάρα πολλά κομμάτια.

Υγ.4 ήταν κουρασμένος και μάλλον βαριότανε κιόλας λίγο.

Υγ.5 μου λείπει τρομερά η Αθήνα.

Υγ.6 ο κόσμος σηκώθηκε να φύγει αντί να ζητά «κι άλλο, κι άλλο!» μετά το πρώτο encore και το θέατρο άναψε τα φώτα και άνοιξε τις εξόδους πριν καν κατέβουν οι μουσικοί από τη σκηνή!

Υγ.7 ανάφερα ότι μου λείπει η Αθήνα;

12 σχόλια:

  1. Χάλια α?;p

    Επειδή είμασταν μαζί ως αργά στη Φριντζήλα εψές και γι αυτό ήταν κουρασμένος;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα ο δεληβοριάς πάντα φαίνεται βαριεστημένος στις συναυλίες του. μου το'χουν πει πολλές φορές διάφορα άτομα. είναι το κανονικό του μάλλον :)))))
    μια φορά σε μουσική σκηνή έκατσε στα πόδια μιας φίλης μου και τραγουδούσε. έπαθε το σοκ της ζωής της η καημένη, κι αν και δεν το παραδεχόταν πιστεύω της άρεσε :)
    εγώ θα πάω στη τσαλιγοπουλου αύριο κι ελπίζω να'ναι εξίσου... χάλια :))))
    φιλάκια ουφάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς στιγμή φοβήθηκα ότι σοβαρομιλούσες. Τον είδα κι εγώ πριν από 1-2 βδομάδες στην Αθήνα, όντως Χάλια!

    (Στην Αθήνα μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκε ακόμα 3 φορές στην σκηνή για "κι άλλο, κι άλλο")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ήμουν και εγώ εκεί.
    Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.
    κύριως στο Χάλια σου

    Αυτά τα πηγαινε -έλα των καλλιτεχνών στο τέλος τα βαριέμαι. έφυγε , τον χειροκροτήσαμε ηρθε πίσω ας έλεγε όσα ήθελε να πει και να εφευγε.
    η μονη παρατήρηση αυτή

    η φωτογραφία που έβαλες αδικεί τους .. διαφορους λόγους ...

    μα που βρίσκεις τόσους εραστες!
    τι 24 , τι 25 , ενήλικας είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοπελλούα ναι :-))))

    Μόχα ταλαιπωρημένο και ξενυχτισμένο μας τον στείλατε!!!

    Prasinada κι εγώ ζηλεύκω τους τούτους στην Αθήνα... ούφφου... ανάφερα ότι μου λείπει η Αθήνα;

    DaisyCrazy ο Φοίβος έχει ένα μπλαζέ ύφος το οποίο βρίσκω πολύ cute and sexy! αν καθόταν στα πόδια μου θα είχα ένα ηλίθιο χαμόγελο στα μούτρα μου για κανένα μήνα -η μάγισσα θηλάζει αλλιώς θα με έβριζε lol. καλή διασκέδαση αύριο, περιμένουμε εντυπώσεις!

    Μάνα ευχαριστώ, και στα δικά σας :Ρ

    Τσαρτελλούι είμαι σίγουρη ότι η παράσταση στην Αθήνα είναι πολύ καλύτερη! τον έχω δει αρκετές φορές, είναι στο πρόγραμμα τα encore, έτυχε να τραγουδά πάνω από μισή ώρα μετά το χειροκρότημα!

    Ex Estrella ναι, πρέπει να κάνεις κάτι :Ρ

    περαστικέ δεν έχεις και άδικο. έπρεπε να υπολογίσει το παγωμένο κυπριακό ταμπεραμέντο! για τη φωτογραφία, μόνο αυτή βρήκα :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαιρομαι που βλεπω ατομα να εκτιμουν τον (οποιας μορφης) πολιτισμό.
    Παρεπιμπτοντως, η διασκευη που εκανε στο invitation to the blues, απο τις καλυτερες που εχει κανει καποιος σε τραγούδι του tom waits.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόλις χτες αγόρασα το νέο του δίσκο, ελπίζω να μην με απογοητεύσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Okyalos η αλήθεια είναι ότι τον Tom Waits τον ξέρω μόνο σαν ηθοποιό στο Down by Law... :/

    Σκουλουκούιν περιμένω εντυπώσεις
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή