Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας

Δεν σκόπευα να πάω να ψηφίσω. Δεν έχω παιδί για να ψηφίσω τον βουλευτή του όπως μας πληροφόρησε ο Νικολάκης, δεν ήμουν λοκατζής για να βρω έστω ένα κοινό σημείο με κάτι παλικάρια (αλήθεια, γιατί δεν έχουν γυναίκες στο ψηφοδέλτιο τους;!), δεν κατάγομαι από τη Κερύνεια για να πάω να ψηφίσω με τον παντός καιρού Μιχαλάκη, δεν είμαι θρήσκα για να βοηθήσω τη Παναγία να κάνει το θαύμα της για τη Μεσαορία και ρε γαμώτο δεν κέρδισα ούτε τη Louis Vuitton για να κάμνω την έξυπνη στην Στασικράτους που δεν πάω!

Επειδή όμως με τρόμαξαν όλοι οι αποπάνω τελικά θα ψηφίσω. Λέω μάλιστα να ψηφίσω ένα γνώριμο όνομα, προχτές είδα μια διαφημιστική πινακίδα που έλεγε Αντώνης Ρέμος… αλλά δεν έγραφε με ποιο κόμμα είναι υποψήφιος… ίσως είναι ανεξάρτητος!

Μπήκα το πρωί σε ένα κατάστημα και η πωλήτρια νόμιζε ότι ήμασταν οι καλύτερες φίλες επειδή αγόρασα ένα δίσκο. Μάλιστα την ώρα που τη πλήρωνα με ρώτησε αν θα πάω αύριο να ψηφίσω! Μια καλή απάντηση θα ήταν «ίντα σε κόφτει ρα;!» αλλά τελικά ψέλλισα ένα «ορίστε;» την ώρα που κοίταζα πίσω μου μήπως μπήκε ξαφνικά η κολλητή της!

Οι πειρατές της Καραϊβικής σε 3D… ποιος τους είπε ότι θέλουμε να το δούμε σε 3D;! Ποιος τους είπε ότι θέλουμε να πληρώσουμε από δώδεκα ευρώ για να φορέσουμε κάτι βρώμικα πλαστικά γυαλιά και να πονοκεφαλιάσουμε δύο ώρες με το 3D;! Δεν μου αρέσει το 3D! Μου τη δίνει το 3D! Ουφ!

Μπορείτε αν θέλετε να πληρώσετε δεκαπέντε ευρώ και να πάτε να δείτε μια παράσταση σε ένα περιβόλι. Ένα πολύ όμορφο τρίπατο, μια αυλή και ένα περιβόλι είναι το σκηνικό που σε βάζει κατευθείαν μέσα στο όνειρο μιας καλοκαιρινής νύχτας! Βάλτε άνετα ρούχα και παπούτσια γιατί θα χρειαστεί να τρέξετε, ειδικά αν πάτε κόντρα στον Πουκ και ετοιμαστείτε για πολύ γέλιο!!!

18 σχόλια:

  1. Ε αν ήταν στα Αγγλικά η παράσταση μάλλον θα επήεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Passenger αξίζει, έτσι κι αλλιώς δεν θα ήταν ολόκληρο το κείμενο, ακόμα και στα αγγλικά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους αδιάκριτους λάλε τους ότι έβαλες την ψήφο σου στο ebay τζαι αν δεν έσιει bids εν θα πάεις.
    Εν έχω κόλλημα με τα 3D, αλλά γενικά προτιμώ να βλέπω ταινίες σπίτι μου, με την ησυχία μου.
    Φαίνεται καλή φάση η παράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλώς επεθύμησα να ακούσω Αγγλικα, εν γι'άυτό που το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκέφτουμαι να πάω αλλά ακόμα εν επληρώθηκα. :p
    Ούτε εμένα μου αρέσκει το 3D, πονοτζεφαλιάζει με άσhημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mου τη δίνουν οι πωλήτριες που μου μιλάνε λες και παίζαμε σφαλιάρες από το νηπιαγωγείο...
    ...αααα...μου τη δίνουν και τα 3D. Καληνύχτα και φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδα τους πιρατές. Εκνευριστικό το 3D τζιαι pointless. btw εμειώσαν το στα 10 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ουφ μου μαζί σου για το 3d είναι μια βλακεία για να βγάλουν πιο πολλά λεφτά τα σινεμά. ειδικά για έργα όπως τους πειρατές δεν προσφέρει τίποτα. στο Αβαταρ όμως άξιζε τον κόπο αν κι εγώ ζαλίστηκα στο τέλος και θα μου άρεσε αν μπορούσα να το αποφύγω.
    αυτη η παράσταση που μας προτείνεις είναι αμφίδρομη; γιατί αλλιώς γιατί να χρειάζεται παπούτσια κατάλληλα και να'χει τρέξιμο; :)))


    υ.γ. μεν μου πεις ότι ήσουν την Παρασκευή στο κσινεπλεξ που γινόταν ο κακός χαμός για την πρεμιέρα του έργου;! τι μανία για τις πρεμιέρες! ποτέ δεν τις κατάλαβα..
    ήμουν κι εγώ εκεί αλλά πήγαμε να δούμε το Χάννα που ήταν καταπληκτικό και ήμασταν λίγοι άρα και άνετοι :)

    υγ2. ψήφισες το ρέμο τελικά; εγώ δεν τον βρήκα στο ψηφοδέλτιο! :(( :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εψήφισες τον ρέμο? γιατί κόρη? ο σφακιανάκης εν ήταν διαθέσιμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σας! Κάνουμε μια έρευνα για τη κυπριακή διάλεκτο και θα θέλαμε τη βοήθεια σας. Παρακαλώ ακολουθήστε το λινκ και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο. Ευχαριστώ! =)

    https://www.surveymonkey.com/s/Kipriaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. epia extes sto theatro tzai sto telos tis parastasis evourkwsa pou eftyxia! sovara esygkinithika gia to psilo epipedo, tin freskada, to katapliktiko apotelesma kai tin yperoxi atmosfaira pou ekataferan na metadwsoun. meta epiasen me tzai i katathlipsi giati ithela tzai gw na eimai meros tis paragwgis (alla en exw talento gia otidipote theatriko-alla estw, na tous eferna kafedes h na kremaza tous pinakes ston toixo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειδα και εγώ το ... Ονειρο και πέρασα πολύ όμορφα ... έφυγα με ευφορία ... το σκέφτομαι και ακόμα χαμογελώ ...
    ήταν υπέροχοι όλοι ...για το σκηνικό που μας έστησαν και μας έφτιαξαν το παραμύθι και μας έριξαν μέσα, το κέφι, τη ζωντάνια που είχαν, τις εικόνες που μας μαγευαν ... και αυτός ο Πουκ, σκέτο ξωτικό, όλο τρέλλα και ομορφιά και όλοι οι άλλοι από τον Πάτο μεχρι ... το λιοντάρι που προσπαθουσε όλο βραδυ για να ενα .. βρυγχητό ... τελικά δεν ήταν Ονειρο ... το είδανε και άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Defiance τέλεια απάντηση, στις επόμενες εκλογές :-)))

    Passenger αν μάθω για κάποια παράσταση στα αγγλικά θα σε ενημερώσω :-)

    Moonlight είναι ωραίο να έχεις λεφτά στο τέλος του μήνα :-) (και κατά τη διάρκεια του εδώ που τα λέμε!)

    nefelokokkugia μας τη δίνουν τα ίδια πράγματα! καλό βράδυ :-)

    misharos εκαταλάβαν την κλεψιά τους! στα animation άντε να το καταλάβω το 3D αλλά σε κανονική ταινία, γιατί;!

    evroskarseras προγραμματισμένες να χαμογελούν τρομακτικά!

    DaisyCrazy είναι αμφίδρομη αλλά τρέξιμο δεν υπάρχει :-) έχει όμως περπάτημα :-) όχι, το Σάββατο ήταν να πηγαίναμε αλλά τελικά τα δώδεκα ευρώ τα φάγαμε πιο νόστιμα ;-) το Χάννα ήθελα κι εγώ να το δω, είναι καλό;

    Αχάπαρη ευτυχώς ο Σφιακιανάκης δεν έχει τωρά κοντά συναυλία στη Κύπρο... πριν πόσα χρόνια ήταν που εγεμώσαν κάθε στύλλο και κολόνα με τη φάτσα του μαζί με μια κουκουβάγια;!

    Ανώνυμε το συμπλήρωσα :-)

    Cake είχα ακριβώς τα ίδια συναισθήματα :-) και στο καφέδες part :-)

    περαστικέ πολύ ωραία η περιγραφή σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.youtube.com/watch?v=2WYoNMmkVds

    afieromeno epide xerw oti s aresei o kallitexnis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γεια σου ονειροπόλε :-)
    τι κάνεις;

    ευχαριστώ, τον λατρεύω τον Σιδηρόπουλο
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ήρθες Λευκωσία για να δεις το "όνειρο"; Ήταν υπέροχο, έννεν; Πραγματικά που τις καλύτερες παραστάσεις που είδα, και στην Κύπρο και στο εξωτερικό! Φυσικά τα εισιτήρια ήταν σχεδόν εξαντλημένα , τη δεύτερη εβδομάδα είχε 300 άτομα λίστα αναμονής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Eólica ναι :-) ήταν τέλειο, όνειρο! χαίρομαι που μαθαίνω ότι είχε τόσο κόσμο, μακάρι να μπορούσαν να συνεχίσουν τις παραστάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή