Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Το πιο παλαβό πράμα που έκαμα για έναν άντρα

Το τελευταίο μου καλοκαίρι στην Αθήνα δούλευα σε μια μεγάλη εταιρεία με φύλακες απέξω, διπλές πόρτες ασφαλείας, συστήματα ελέγχου απ’ αυτά που έχουν στα αεροδρόμια, κάμερες παντού, κάρτες και κωδικούς για να μπεις σε κάθε αίθουσα, υπογραφές στο μπες και στο βγες και γενικά αρκετά κλειστοφοβικά και με αρκετούς περιορισμούς καθώς δεν μπορούσες να βγεις έξω εκτός της προκαθορισμένης ώρας εκτός και αν ζητούσες ειδική άδεια με υπογραφές από προϊσταμένους κλπ.

Επίσης εκείνο το καλοκαίρι ήμουν τρελά ερωτευμένη με τον ΨΞΠΣΠΕΥΠΚΚΑΦ ο οποίος μπουχτισμένος μετά από τέσσερα χρόνια που προσπαθούσε να με προσεγγίσει κι εγώ δεν ήξερα τι μου γινόταν αποφάσισε όχι και τόσο ξαφνικά να με αγνοεί και να με αποφεύγει οδηγώντας με στη μαύρη απελπισία.

Ένα πρωί λοιπόν, στο λεωφορείο για τη δουλειά κοίταζα αφηρημένα έξω από το παράθυρο και βλέπω στη στάση του λεωφορείου για αεροδρόμιο τον λεγάμενο με τη βαλιτσούλα του έτοιμο προφανώς για Κύπρο! Αμάν λέω, δε γίνεται να σηκωθεί να φύγει, πρέπει να μιλήσουμε, ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήρε να μου πει ότι φεύγει, πρέπει να τον προλάβω να του πω τι νοιώθω γι’ αυτόν, τουλάχιστον θα ξέρω αν με θέλει ακόμα ή όχι.

Δίσταζα όμως. Πως θα αντιδράσει; Αν με κοροϊδέψει; Αν θυμώσει; Αν με πληγώσει; Και τι θα του πω; Ότι τον αγαπώ; Αφού δεν τον αγαπώ, πότε πρόλαβα να τον αγαπήσω;! Πρέπει να κόψω τες ηλίθιες ταινίες! Να του πω να μείνει; Αφού πάει αεροδρόμιο, φεύγει. Σιγά μη μείνει για μένα! Πότε επιστρέφει άραγε;

Έφτασα στη στάση μου, η είσοδος της εταιρείας ήταν απέναντι κι εγώ ακόμα δεν ήξερα τι να κάνω, να πάω στη δουλειά ή στο αεροδρόμιο; Πάω στη κεντρική πύλη και σημειώνει ο πρώτος φύλακας ότι μπήκα. Προχωρώ μέσα και φτάνω στον δεύτερο που με καλημερίζει, υπογράφει ότι μπήκα, προχωρώ προς τα μέσα και λίγο πριν φτάσω στη διπλή πόρτα ασφαλείας με τις κάμερες κάνω μεταβολή και αρχίζω να τρέχω προς την έξοδο.

Ευτυχώς ήταν πριν την 9/11 αλλιώς δεν μπορεί, θα με πυροβολούσαν!

Έφτασα στη στάση, εκείνη την ώρα περνούσε το λεωφορείο για το αεροδρόμιο και μπήκα μέσα λαχανιασμένη. Σκάναρα τους επιβάτες για το παλικάρι, πουθενά. Εντάξει λέω θα είναι πιο μπροστά, θα τον προλάβω στο αεροδρόμιο. Φτάνοντας στις αναχωρήσεις κοίταξα στον πίνακα όλες τις πτήσεις για Λάρνακα και ξεκίνησα να ελέγχω τα check points. Ευτυχώς τον πέτυχα αμέσως, με κοίταζε με ανοικτό το στόμα που πλησίαζα κι εγώ του έριξα ένα τεράστιο χαμόγελο. Τότε πρόσεξα ότι μαζί του ήταν και δύο φίλοι του και όλο μου το θάρρος εξαφανίστηκε.

Άρχισα να του λέω ότι ήμουν στο αεροδρόμιο επειδή έφευγε ένας ξάδελφος μου και διάφορες άλλες μαλακίες ενώ αυτός με κοίταζε ακόμα με ανοικτό το στόμα. Όταν θα προχωρούσαν προς την έξοδο τον χαιρέτησα με ένα ύφος «άντε γεια στα τσακίδια» το οποίο ήταν άμυνα αλλά δεν μπορούσα να το ελέγξω και να το σταματήσω εκείνη τη στιγμή και εκείνος κοντοστάθηκε και με κοίταζε με ανοικτό ακόμα το στόμα αλλά δεν του είπα τίποτα και δεν μου είπε ούτε εκείνος τίποτα.

Βγήκα έξω, μπήκα κλαίγοντας στο πρώτο λεωφορείο που βρήκα μπροστά μου το οποίο πήγαινε Πειραιά και κατέληξα στο λιμάνι. Χάζεψα λίγο τα καράβια, πήρα το τρένο για Αθήνα, κατέβηκα σε ένα σουπερμάρκετ κοντά στο σπίτι μου, πήρα ένα πακέτο έτοιμα φύλλα κρέπας, ένα κουτί νουτέλα το μεγάλο, ένα σακούλι φουντούκια και πεντέξι Smirnoff ice και πήγα σπίτι όπου με περίμενε καθισμένος στα σκαλιά της εισόδου ο ΨΞΠΣΠΕΥΠΚΚΑΦ.

Ναι, καλά! …και πήγα σπίτι από όπου ξεμύτισα δύο μέρες αργότερα.

Τα χρόνια περάσανε, στα αισθηματικά εξακολουθώ να είμαι το ίδιο ηλίθια, αυτό είναι το πιο παλαβό πράμα που έχω κάνει ποτέ για έναν άντρα και αυτός ούτε καν το ξέρει!

Αν θέλετε πείτε κι εσείς τα δικά σας!

21 σχόλια:

  1. Μάνα μου κόρη ουφ!! εν σαν να θωρούσα ταινία η περιγραφή σου :)
    Είσαι σσιρότερη που μέναν ! χεχε
    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε τέσσερα χρόνια...πόσο ν'αντέξει ο άθρωπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μάναμουυυυυ τι καλή!άλλος βλάκας τζίνος,εν εκατάλαβε;τςτς
    εν πειράζει ουφ μου!μια εμπειρία είναι όλα και ον δε μπράιτ σάιτ,επίες και Πειραία έτσι ξαφνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία η ιστοριούα σου!!! :) Εν εκαμα ποττέ μου καμιάν πελλάρα τούτου του στυλ για κανέναν. Αλλα ήταν να έθελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειναι το πιο ομορφο πραγμα να κανεις απιστευτες χαζομαρες για εναν αντρα?
    Ήδη ετοιμάζω μια...
    Καληνυχτα κοριτσακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τουτο ενεν το πιο παλαβό πράμα που έκαμες για έναν άντρα! Τουτο εν χουλιγουτιανή υπερπαραγωγή!!!! Ειπες τα τζαι πάρα πολλά ωραία!

    Απλά μάλλον ιτ γουος νοτ μεντ το μπι. Εν τζαι 4 χρόνια που σε εγυρόφερνεν το πλάσμα.....

    Εγώ ποτέ εν έκαμα πελλάρα τέθκιου είδους....Εσυ τουλάχιστον ερίσκαρες τζαι επίες αεροδρόμιο. Εγω μάλλον θα επίαινα απλά δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία φάση. Εν ξέρεις αν ύστερα τούτες οι ιστορίες εν να εν μέστα τα παράσημα σου ή μέστο hall of shame. Εγώ έτσι νιώθω αλλα εν με κόφτει. Όι για άντραν εν εκαμα ποττέ κάτι έτσι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν τουτα που μενουν να εχουμε να λέμε.

    Εγώ ειχα ενα μποιφρεντ, εγώ Κυπρο αυτός Ελλάδα στο στρατό. Μιλουσαμε μια μερα στο τηλ και αυτός δεν ήταν καλά και του είπα "δεν μπορω να σε ακουω έτσι, έρχομαι".

    Μεσα σε 2:30 ώρες πηρα αεροπλάνο, δευτερο αεροπλάνο και το βράδυ ήμουν εκει. Ηταν Παρασκευή. Έκατσα το Σ/Κ και Κυριακή βράδυ επέστρεψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. oh so sweet! eee ate re ouf mou eprpe na paeis na mias k ivres t 8aros na tou ta peis...!ise iperparagogi pantos! :Pnekat0meni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ούτε εγώ εν έκαμα έτσι πράμα ποττέ μου....τζι εσύ ρε παιδί μου υπερπαραγωγή....τζαι το καϊσί δλδ πιο πάνω πάλε εν λέω....
    μπορεί τζαι να έθελα να είχα κάμει τωρά που το σκέφτουμαι, εν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν το εκαμνες για μενα εν θα σε αφηνα να φυεις.παλια μπορει.τωρα οχι,ποιοι αντρες ειναι οι πιο ευελικτοι οι θορυβωδες η οι ησυχοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oi re.....eisai polla dinati!!!! opws ta erga! egw en ekama etsi tipote ouao i alithkia!en na thela na xa kamei kati omws etsi gia na to xw mes sto cv mou!!!en na thela na s grapsw kati palavo p ekame kapoios gia mena alla en na grapsw sxetiki anaqrtisi na men sou strwsw dame sentoni:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολλά ωραία περιγραφή! Πειράζει που έχω 2 απορίες που εν θα σας φανούν κρίσιμες; α. Απολύσαν σε; Τζιαι β. Μπόρεις τζιαι συ να φάεις μισόν κιλόν nutella σε μια νύχτα; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να σου πω την αλήθκεια, εν το θεωρώ πολλά παλαβόν, κατατάσσω το μες τα mild τούτο.
    Που με κάμνει βέβαια να αναρωθκιούμαι αννεν καλόν το ότι έχω κάμει σιειρόττερα...
    Όπως τζιαι να'σιει, congrats! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλη "παλαβομάρα" και εις ανώτερα όμως! Να κάνεις και άλλα παλαβά για καποιον που γουστάρεις! Δεν σε πήραν τα χρόνια να αναπολείς μονο :)Που την αλλη από οτι κατάλαβα ξεκινας καλά συνηθως αλλα καπου χάνεις "το ρυθμό σου" προς το τέλος ειδικα΄:) σαν να τελειώνει το θαρρος ή η δυναμή σου , μένεις από πεζίνα χανεις τον ρυθμό σου καιτρέπεσαι σε άτακτη φυγη! Αρα να διατηρείς δυναμεις ως στο τέλος! Κατι σαν 800αρι (μετα εμποδίων) και οχι 100 αρι (καποτε αυτο) :) Ατε και καλή συνεχεια στις παλαβομαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ατε ρε ουφ μου! αφού έφτασες μέχρι εκεί έπρεπε να τον πάρεις σε μια άκρη και να του πεις ό,τι ήθελες κι ας έπεφτε ο εγωισμός σου κι ας ανέβαινε ο δικός του. κρίμα κρίμα!
    μπράβο σου πάντως που έφτασες μέχρι εκεί!
    εγώ ήμουν πιο μικρή (14) και το παλαβό που έκανα ήταν ότι του έγραψα γράμμα :)) ήταν η εποχή πριν τα μέηλ κτλ και έγραφα έτσι κι αλλιώς πολλά γράμματα τότε σε φίλες και penpals οπότε τι πιο φυσικό να του γράψω κι εκείνου; χαχαχα φυσικά δεν μου απάντησε ποτέ, τι έκπληξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. mana mou koriiiiiiii
    na tou to pis. you never know. mpori na en i tixi sou toutos
    she demon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μαθητούδι με κατέστρεψαν οι ταινίες!!!

    The Passenger είχε κι αυτός τα δίκια του...

    marilou τι να καταλάβει; τη τύφλα του δεν κατάλαβε! πάντως το διασκέδασα γράφοντας το ποστ, νόμιζα ότι θα με έπιανε η κατάθλιψη γιατί ήμουν κάπως αλλά τελικά i let him go LOL!!!!

    Rosa Damascena ποτέ δεν είναι αργά!

    nefelokokkugia είναι... καλή επιτυχία στη δική σου :-)

    Πρασινάδα υπερπαραγωγή θα ήταν αν έμπαινα και στο αεροπλάνο!!! ευτυχώς δεν το έκαμα... θα ήταν όπως τον Τσάντλερ που καταλήγει ξέρω γω που για να αποφύγει την Τζάνις... αλλά θα ήμουν η Τζάνις... oh my god! :-))) έχεις δίκαιο, αν ήταν να γίνει θα γινόταν!

    Εύρο "hall of shame" :-))) ούτε εμένα με κόφτει, αν δεν πήγαινα θα το σκεφτόμουν μες τα "αν και εάν" μου και είναι χειρότερο για μένα!
    για γυναίκα μήπως; :-)

    kaisi αυτό μάλιστα!!! κι εγώ αυτό θα έκανα :-)

    nekat0meni με κόμπλαραν οι φίλοι του... και τόσα χρόνια μετά πάλι "οι φίλοι του" με κομπλάρουν... αλλά αν ήταν να γίνει θα γινόταν!

    Moonlight με τη πρώτη ευκαιρία τρέξε στο αεροδρόμιο :-)

    Ανώνυμος πολύ όμορφο αυτό που είπες :-) τι εννοείς λέγοντας ευέλικτοι; πιστεύω οι πιο "ήσυχοι", οι εσωστρεφείς, δίνονται περισσότερο και έχει περισσότερη αξία (για μένα τουλάχιστον) όταν το κάνουν. δεν ξέρω.

    EaglEye έρχομαι να το διαβάσω :-)

    TwistedTool α. όχι αλλά είχα να δώσω πολλές εξηγήσεις τη Δευτέρα (ευτυχώς ήταν Παρασκευή το "γεγονός"). β. ναι!!! :-)

    Δρακουλίνα εν καλό να μας τα γράψεις :-)

    περαστικέ χάνω τον ρυθμό μου όταν χτυπώ πάνω σε τοίχο :-) μου άρεσαν πολύ οι παρομοιάσεις σου πάντως :-) εξακολουθώ να κάνω παλαβομάρες, μια ψήνεται αυτή τη στιγμή μάλιστα... αλλά μάλλον παράκρουσε! :-)

    DaisyCrazy τι μλκας να μην απαντήσει!!! έπρεπε να του τα έλεγα, το ξέρω :-(

    Neerie tell us everything!

    she demon τελευταία φορά μίλησα μαζί του πριν 4 χρόνια. μετά άλλαξε αριθμό! αν είναι τόσο πίκρης δεν φταίω εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Oυου εξενέρωσε με ο τύπος. Σε ούλλο το επεισόδιο ήταν με το στόμα ανοιχτό. Εν εγέμωσε μούγιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή